כתבו עליי

עשרת הבלוגים הטובים ביותר

הכתבה מופיעה בעיתון הארץ במדור של קפטן אינטרנט, באתר וואלה ובעכבר העיר. "בבלוג "אוכל עושים באהבה" של ניקי ב' תוכלו למצוא מתכון חדש שמצולם בכל יומיים-שלושה. את ניקי מכירים הגולשים באתר הקהילות תפוז, שם היא פעילה בפורום מתכונים. היא חובבת בעיקר אפייה, אך הבלוג משופע בכל טוב – תבשילי עוף ובשר, תוספות, מרקים, עוגות, סלטים ועוד. שלבי ההכנה לרוב אינם מתועדים, אך ההוראות ברורות ומלאות מבלי להעמיס במלל, והכל נראה תמיד פשוט וישים. לבלוג יש קהל מעריצים לא קטן, והרבה מתכניו מצאו מקום קבע בקלסרי המתכונים של הגולשים."

אני מופיעה ב 7 ימים בידיעות אחרונות

גולשת מקסימה בשם שרונית הפנתה את תשומת ליבי לזה שהבלוג שלי קיבל המלצה ב7 ימים בידיעות אחרונות במדור של נירה רוסו בסוף שבוע האחרון 20.3. הייתי בשוק לא יכולתי להאמין, הבלוג שלי בידיעות אחרונות לא יכול להיות, אין מצב. רצתי מיד לקנות עיתון בעצם טסתי לקנות את העיתון ו… נירה רוסו המליצה על הבלוג שלי במדור שלה איך התלהבתי, חבל על הזמן תודה לכל הגולשים שדאגו לידע אותי על הכתבה.

(אני עדיין לא מאמינה שכל זה קורה לי, רק שימשיך )

סיכום העשור בקולינריה הישראלית

הכתבה מופיעה בעכבר העיר במדור"גלריה" "בלוג שימושי ביותר, המכיל מתכונים ביתיים שמצליחים תמיד, הוא "הבלוג של ניקי"  הבלוג עלה לרשת לפני שנתיים וזכה כבר לביקורים של כחצי מיליון גולשים."

כתבה בדה מרקר

נכון אני מתלהבת מזה, אני לא רגילה שמזכירים אותי בעיתון. רציתי ליצור פינה של מתכונים קלים לעשיה, ביתיים עם מוצרים זמינים שיש בכל בית. אני לא אוהבת מתכונים מסובכים עם המון מוצרים שאת רובם אין לי בבית, מה שבדרך כלל קורה לי עם מתכונים של שפים מפורסמים (בלי להזכיר שמות ). אז פתחתי את הבלוג ו… ואווו מי חשב שזה יגיע לידי כך תנועת הגולשים בבלוג מ ד ה י מ ה . הבלוג עובר מפה לאוזן וכל יום מצטרפים אנשים חדשים. לפעמים אני שואלת את עצמי זה באמת קורה לי או שאני חולמת אז ברוכים הבאים לחלום שלי ושזה ימשיך ובגדול. תעשו לי טובה במידה וזה אכן חלום אל תעירו אותי.
ולכתבה שנשלחה אליי למייל ותודה לגולש שדאג לשלוח לי.

נכון להיום 22.2.2010

הכתבה מופיעה במדור "גלריה" בעכבר העיר "בלוג האוכל הוא מבין הפופולריים ביותר בעברית ברשת (בבלוג שלה צפו עד כה למעלה ממיליון גולשים מרחבי העולם). המתכונים קלים, מצליחים תמיד, ומעידים על הבנה אמיתית באוכל."

כתבה ב "ישראל היום" 31.3.2011

רוצים לשמוח איתי ?

פורסמה כתבה בעיתון "ישראל היום" בסוף שבוע שעבר. כותרת הכתבה "רעבים ברשת" והזכירו אותי, שמחתי מאוד יותר נכון התלהבתי (קריצה) אז תודה לישראל היום ולכתבת עדי רובינשטיין.

"אם פעם ספרי בישול היו המתנה האולטמטיבית לחגים ורות סרקיס הייתה מוצר חובה בכל מטבח, כיום לעולם המתכונים יש אלילות ואלילים חדשים, למשל ניקי ב, אותה אלמונית שפתחה אתר מתכונים נוכח הביקוש הרב למרכולתה ( www.nikib.co.il ) והפכה לגורו של מבשלים ומבשלות צעירים ברחבי האינטרנט"

המירוץ למתכון

כתבה של יעל גרטי המקסימה מynet "האינטרנט מלא ברבבות מתכוני אפייה: בבלוגים, במדורי האוכל, בפורומים ואיפה לא. השפע הזה מבורך, אבל גם מבלבל: איזה מתכון יביא ניצחון ואיזה ינחיל כישלון? יעל גרטי מציצה אל מאחורי הקלעים ומביאה המלצות, פתרונות ואפילו נוסחאות….

"אז איפה אפשר למצוא מתכונים באינטרנט?"

תודה ליעל גרטי.

עיתון בשם בשבע  28.6.12

כתבה של אסתי רמתי מה שלמדתי מניקי

"לפני כמה שנים גיליתי ברשת את אתר המתכונים של ניקי ב': אמא עובדת שמשתפת את עם ישראל ברזי המטבח הביתי שלה. יש לה קרוב ל-12 אלף חברים בפייסבוק, חלקם, כנראה, בשלניות שחוקות כמוני, שרוצות לגוון קצת את ארוחות השבת.

יש המון אתרי מתכונים ברשת, אבל מבחינתי, אין כמו ניקי. קודם כל, היא מגישה מתכונים עממיים ופשוטים, כמו שאני אוהבת. אצלה לא תמצאו מרכיבים עלומים כמו ראדיצ'יו או עלי שן הארי, מקסימום סילאן. המתכונים כתובים בצורה חביבה ומובנת, וכל אחד מהם מלווה בתצלום מעורר תיאבון של התוצר הסופי. חוץ מזה, ניקי מפגינה נחמדות יוצאת דופן ועונה בסבלנות אין קץ לעשרות המגיבות הנלהבות או הלחוצות: "ניקי, הצילו! הכנסתי לתנור ואז גיליתי ששכחתי את הבטטות!"

המשך בכתבה

תודה לאסתי רמתי.

 

אסונות הבישול הגדולים של השפים הישראלים 7.04.2014

כתבה של דפנה ארד מעיתון הארץ

"הבלוגרית ניקי ב. היא בשלנית ביתית מנוסה, אם לארבעה ילדים. לדבריה, "מכל טעות לומדים משהו וחשוב לי להעביר את הלקח לקוראים שלי. פעם התבקשתי להביא לאירוע על־האש עוגת מוס. זה היה יום חם, זו היתה נסיעה ארוכה, היו ילדים ברכב, לקח זמן עד שיצאנו, ואת כל זה לא חישבתי. עד שהגענו לעל־האש העוגה הפכה לשלולית יפה וצבעונית של שוקולד…

המשך בכתבה

לאישה 7.1.2016 "כנראה ש 600,000 אלף גולשים בחודש לא טועים…"

המשך כאן

תגובות

90 תגובות ב "כתבו עליי"

  הרשם  
עדכן

כאחת שאינה יודעת לבשל כראוי, אני מטיילת לעתים כדי לחפש משהו קליל להכנה וטעים. מתוך כל המקומות שבהם שוטטתי, האתר שלך הוא הקוסם לי ביותר. אני מרבה להיכנס ולהתרשם ולא פעם יצא לי להכין משהו ממטעמייך. מתוך המתכונים שלך וממה שהתרשמתי, את אשה צנועה, מקסימה ויצירתית. כל הכבוד.

מה זה תחליף לסוכר כמו סוכר ?

בס"ד
ניקי היקרה מאוד,
אחרי שימוש של קרוב לשנה באתר שלך בכל חג שבת וסתם כשאין רעיונות יצרתיים חשבתי שהגיע הזמן להוקיר תודה אז רציתי לכתוב פשוט
ת – ו – ד – ה
תודה על המתכונים הפשוטים המכילים מצרכים שמחיריהם סבירים לכל נפש.
תודה על הטעמים המיוחדים…
תודה על הסבלנות אין קץ לכל שאלותינו …
תודה שבזכותך חווית הבישול/ האפייה היה חוייה שאני פשוט מחכה לה בכל הזדמנות …
אז שוב תודה רבה מטל גלר ירושלים.

בוקר טוב!
מודה לכם מאד על חגיגת המתקונים.
הכל סופר סופר טעים וקל מאד להכנה.
רוצה לשאול אותכם שאלה:
"ניתן להקפאי את הלביבות אפויות בתנור ? "
שוב תודה
אסתר

כל מילה בסלע! כתבות מעולות.מגיע לך אפילו יותר מזה…
בעזרת ה' מאחלת לך עתיד ורוד ביותר.
ואם את פותחת קורס בישול אני רוצה לבוא ללמוד אצלך.

ניקי אני רוצה להגיד לך כל הכבוד!
אני בר כמה דקות משוטט באתר
ופשוט נדהם … כמה מתכונים וכל כך פשוטים
המשיכי להעלות תכנים כאלו מעולים שגם הגברים יוכלו לעמוד ולבשל
תודה

הבת שלי סיפרה לי על האתר מצויין החזיר לי את החשק לבשל מתכונים פשוטים וקלים