בראוניז אישי עם הפתעת שוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בראוניז אישי עם הפתעת שוקולד לבן

מתכון פשוט כל כך טעים מלא בשוקולד. אבל לפעמים גם את המתכונים הפשוטים אפשר להכין בצורה קצת שונה ולעשות הרבה רושם על האורחים שיחשבו שהשקעתי מפה עד הודעה חדשה ובדרך קיבלתי בונוס נהדר העסקתי את הילדים. חופש לא חופש ? תזכירו לי מתי שהוא נגמר ?

16 בראוניז

מרכיבים:

150 ג' חמאה / מחמאה
4 ביצים
150 ג' סוכר לבן (3/4 כוס)
חצי כוס סוכר חום
150 ג' שוקולד מריר
100 ג' שוקולד חלב / מריר
200 ג' קמח (כוס וחצי פחות כף)

מטבעות שוקולד לבן

קרם שוקולד (אופציה):
50 ג' שוקולד מריר
50 מ"ל שמנת מתוקה

הכנות:

1. להמיס שוקולד מריר וחלב יחד עם החמאה (מיקרו), לצנן. להקציף ביצים וסוכרים, להוסיף את בלילת השוקולד ובסוף להוסיף את הקמח.

2. למלא 1/3 מגובה השקעים, בתוך כל בלילה להניח מטבע ומעל להוסיף בלילת שוקולד עד 3/4 גובה.

3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 15 – 20 דקות. חשוב לשים לב לזמן האפיה ולהוציא בזמן שלא יתייבשו,לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא עם פירורים מעט לחים הבראוניז מוכנים.

4. להמיס במיקרו את מצרכי הקרם ולצקת כפית כל כל בראוניז. אני שמתי קרם על מחצית מהכמות וחצי השארתי כמו  שזה. הקרם מספיק בדיוק לחצי מכמות הבראוניז מי שרוצה על הכל שיכפיל. לטעמי נהדרים כך או כך.

5. אפשר להכין בתבנית בתבנית בינונית במקום שקעים (יותר קל ומהיר)

1248 צפיות 21 צפיות היום

בראוניז אישי עם הפתעת שוקולד לבן

בראוניז אישי עם הפתעת שוקולד לבן

תגובות

70 תגובות ב "בראוניז אישי עם הפתעת שוקולד לבן"

  הרשם  
עדכן

אם יש לי בין 50 ל-100 מחמאה זה מספיק?

הי ניקי!
תודה על מתכונים מעולים!!
אפשר להחליף את השוקולד חלב בשוקולד השחר?

היי ניקי,

האם אפשר לשים בפנים שוקולד צ'יפס לבנים או שערות חלבה?

ניקי היקרה שלום

אם אני רוצה להכין רק 12 יחידות

האם יש שינוי בכמויות??

אני רוצה לקשט מעל עוגה עם שוקולד לבן מומס, איזה הכי נוח לעבודה, שוקולד לבן חלבי? שוקולד צמקאו לבן? או שוקולד צ'יפס לבן? תודה:-)

היי ניקי,
אפשר לאכול את העוגה יום אחרי האפייה או שהשוקולד הלבן יתקשה? תודה:)

ועוד שאלה:
אפשר להקציף גם עם כף ולא עם בלנדר?

הי ניקי!
בתחילת המתכון כתבת להמיס שוקולד מריר וחלב.
צריך לשים חלב? (כי לא כתוב במצרכים חלב) או שהתכוונת לשוקולד חלב?
תודה!

היי ניקי,
צריך להפריד את הבייצים לפני ההקצפה?

תודה על המתכונים המעולים, ובעיקר פשוטים עם חומרים שיש בכל מכולת. 🙂