בראוניז שוקולית וגבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שוקולית וגבינה

בראוניז שוקולית וגבינה

אני מאוד אוהבת את השילוב של שוקולד וגבינה ועוד יותר יותר כשזה מגיע בסגנון בראוניז, קוביות קטנות ומפתות, טעם טוב של שוקולד בבסיס מעל גבינה מתוקה עם נגיעות של שוקולד. תענוג של עוגה, עוגה כיפית להכין ולהנות מכל ביס. כמובן תהנו מהמחמאות 🙂

תבנית בינונית 22X24

מרכיבים:

שכבת השוקולית:
4 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
שלושה רבעי כוס א. שוקולית
חצי כוס שמנת מתוקה
140 ג' קמח (כוס)

שכבת הגבינה:
500 ג" גבינה לבנה
200 ג' סוכר (כוס)
ביצה
2 כפות קמח

הכנות:

1. לחמם את התנור חום בינוני 180 מעלות.

2. לערבב את כל המצרכים לשמור שליש כוס מבלילה בצד. לצקת את הבלילה לתבנית לאפות כ 15 דקות הבלילה מעט מתקשה וקצת יציבה.

3. בינתיים לערבב את מצרכי הגבינה לצקת מעל שכבת השוקולית להזליף מעל את שארית השוקולד ששמרנו בצד, לקשקש קצת עם סכין וליצור צורות שיהיה מצוייר.

4. להנמיך את החול 150 מעלות לאפות כ 45 דקות או עד שהבלילה יציבה באמצע מעט רוטט.

5. לקרר כמה שעות ולחתוך לריבועים.

7119 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולית וגבינה

בראוניז שוקולית וגבינה

בראוניז שוקולית וגבינה

גולשים מכינים וממליצים:

עמית : "אני בדרך כלל לא מגיבה אבל יצא פשוט מושלם!
תודה רבה"

נוניב : בראוניז מדהימים בצורה יוצאת דופן!
רכים, שילוב מנצח, וטעים טעים טעים!!!!

יעל : "יצא מושלםם
תודה לך!!"

אליס : "מעולה! אחד הקינוחים האהובים עליי!! טעים ונחטף!"

חיה : "יואו יואו כמה טעים!
מה שכיף באתר שלך (שאני מכינה ממנו מלאאא) זה שמאוד קשה לפשל ולהוציא ממנו דברים לא טעימים.. הכל כ"כ קךיל וכייפי וגם אם יש שאלה אז יש מענה… פשוט כיף! אז תודה ניקי"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

160 תגובות

בלי

איזה פינוק טעים לשבת נהננו מכל ביס. חייבת גם לציין שהיא הכי קלה להכנה! תודה ניקי❤

השב
מישל ד

האם ניתן להמיר את השוקולית לקקאו?ואם כן כמה? וכמה סוכר להוסיף?תודה רבה!

השב
ענבר

היי ניקי

מה הכמויות לתבנית חד פעמית רגילה (a4)?

השב