מאפינס חלבה וקינמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס חלבה וקינמון

מאפינס חלבה וקינמון

אחד השילובים הכי טעימים שיש זה חלבה וקינמון אני במיוחד אוהבת את הטעם הזה  בעוגות שמרים ועכשיו גם במאפינס.

35 מאפינס קטנטנים

מרכיבים:

2 ביצים
כוס סוכר
כוס שערות חלבה וניל
שליש כוס שמן
3/4 כוס חלב
כפית תמצית וניל
כוס וחצי קמח תופח
כפית קינמון

הכנות:

1. להקציף ביצים סוכר וחלבה לבלילה אחידה, להוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר שרשום.

2. למלא את השקעים עד 3/4 גובה, חום בינוני 180 מעלות כ 20 – 25 דקות.

2176 צפיות 24 צפיות היום

מאפינס חלבה וקינמוןמאפינס חלבה וקינמוןמאפינס חלבה וקינמון

מאפינס חלבה וקינמוןמאפינס חלבה וקינמוןמאפינס חלבה וקינמון

תגובות

84 תגובות ב "מאפינס חלבה וקינמון"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי
אפשר להמיר את התמצית וניל באבקת סוכר? (מחכה למשלוח מהארץ)
והאם זה יבש? זא כמו עוגות חנק?
אין לי שערות חלבה יש לי בלוק אני יכולה לקצוץ זה בסדר?
תודה

היי ניקי!
שכחתי לשים חלב… ניתן לאכול את המאפינס?

היי ניקי,
אפשר להכין את המתכון הזה ללא הקצפה במיקסר אלא מקצף ידני רגיל ( לא חשמלי)? ערבוב רגיל על ידי מקצף לא חשמלי

הי ניקי,
מה שלומך?
האם אפשר להשתמש בממרח חלבה? אם כן כמה והאם להקציף עם הביצים והסוכר?
המון תודה

ערב טוב ניקי היקרה,
כמה קאפקייס יוצאים מהכמות הזאת ? (אני צריכה בערך 16 יח')
ועוד שאלה — אם אשים מעל כשזה מוכן קרם פיסטוק
האם יהיה טעים?

תודה רבה !!!

שלום ניקי הכנתי את המאפינס ויצא מעולה. רציתי לשאול האם כדאי לאחסן מאפינס במקרר או בחוץ וכנ"ל לגבי עוגות בחושות ועוגות טורט. תודה

ערב טוב. רציתי לשאול אם אפשר להחליף את השערות חלבה בממרח חלבה? או איזה מתכון יש לך שאני יוכל להשתמש בממרח שנשאר לי … פה בחול זה מצרך יקר וחבל לזרוק. תודה!

שלום ניקי! רוצה להכין אותם והבן היה רוצה שיהיו קרמים בפנים ולא יבשים כפי שנראים בתמונה. אולי לא קרמים אבל אפשר להכין איזה רוטב ולמזוג מעל אחרי שמוכנים וכך יהיו פחות יבשים?? שבת שלום !!!!!

ערב טוב,
האם אפשר להקטין את כמות הסוכר, או שזה יפגע בהקצפה?
תודה מראש 🙂

היי ניקי,
ראשית הכנתי כבר כמה וכמה עוגות שלך, והכל יצא מעולה! אז תודה 🙂 ואני מפיצה את השמועה כמובן… וגם חברה שלך בפייסבוק 🙂
לגבי המתכון הזה, יש לאמא שלי יומולדת ושני הדברים האהובים עליה זה חלבה וקינמון. ולכן המתכון הזה מושלם. אבל… אני רוצה
א'- לעשות כעוגה בתבנית 24 ס"מ, מה לעשות עם הכמויות?
ב'- לצפות את העוגה על מנת לכתוב עליה מזל טוב… האם זה אפשרי? אם כן, איזה ציפוי את ממליצה?
או אולי בכלל מתכון אחר שמשלב חלבה וקינמון?
אשמח לעצתך ועזרתך!
תודה רבה רבה ושבוע נפלא…

היי האתר מהמם והמתכונים יותרר:)
רציתי לשאול כמה מאפינס יוצאים מהבלילה? והאם אפשר להוסיף לבלילה מעט שוקולד ציפס מריר? ואני רוצה לאפות את המאפינס בתבנית עם חורים עגולים למאפינס בלי חור ואז למעלה לשים עליהם קצפת, זה אפשרי?

תודה רבהה:)

הרגע יצאו מהתנור.. הכנתי עם חלבה רגילה.. בעלי אמר שיצא מעולה! אני מחכה לבוקר.. תודה ניקי

היי יש לי בעיה כל פעם שאני עושה מאפינס הם יוצאים מדי אברירים…. כאילו אויר בפנים, למה?