רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

המתכון המקורי זכה לכל כך הרבה הצלחה באתר הוא נעשה להיט!
המון המון גולשים הכינו אותו, הבעיה היא שהכמות הייתה קטנה מידי וכל הזמן שאלו אותי איך מכפילים כמויות אז החלטתי קצת לשחק עם המתכון להכפיל ולהכין את הרולדות יותר קטנות.
איזו הצלחה מטורפת יש למתכון הזה אצלי בבית, הרולדות יוצאות נימוחות עדינות טעימות בטירוף, חייבים להכין בשביל להבין כמה שזה טוב.

6 רולדות מיני

מרכיבים:

560 ג' קמח (4 כוסות)
200 ג' חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג' סוכר (חצי כוס)
120 מ"ל חלב (חצי כוס)
2 כפיות א. אפיה

א. סוכר

מילויים:
ממרח תמרים
ממרח שוקולד
כל מילוי שאוהבים

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים בקערת המיקסר, להוסיף את קמח, סוכר, א. אפייה ואת החלב, לערבל במהירות בינונית עם וו המגל עד שנוצרים פירורים גסים מאוד (גושי בצק), לעצור את המיקסר ולאחד עם הידיים את גושי הבצק לכדור.

2. לחלק את הבצק ל 6 חלקים, לרדד כל חלק למלבן מומלץ לרדד את הבצק על נייר אפייה זה הרבה יותר נוח בדרך הזאת, למרוח שכבה מהמילוי שאוהבים ולגלגל לרולדה.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. להעביר את הרולדה לתבנית עם נייר אפייה, לסמן חתכים בחלק העליון ברווחים של 3 ס"מ.

5. לאפות כ 25 דקות או שהדפנות מזהיבות, לקרר ולחתוך לפרוסות.

6. אפשרות הכנה נוספת:
לקרר את הגליל שעה במקרר לפרוס לפרוסות בעובי 2 ס"מ לסדר בתבנית על נייר אפייה ולאפות כ 20 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

כדאי לדעת ש…
אפשר לחתוך את הבצק ל 3 חלקים ואז לקבל רולדות יותר גדולות., הבצק משגע קל לעבודה ואפילו לא מצריך קירור, בימים חמים מאוד מומלץ לקרר שעה. ניתן להקפיא, נשמר בקופסא על השיש 4 – 5 ימים.

8108 צפיות 26 צפיות היום

רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

רולדות מיני מבצק פריך נפלאות! רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!

גולשים מכינים וממליצים:

אפי : בס"ד
לכל מי שמעוניין להכין עוגיות מבצק פריך… חובה להכין את העוגיות אך ורק מהמתכון הזה!!!!! אין דברים כאלה!! אין!!! מעדן אלוקי!!!! הכנתי את העוגיות עם ממרח חלבה וממרח אגוזים ויצא מעלף!! יש רק סכנה אחת: אתם תשמינו!! אתם לא תפסיקו לאכול!! אין דברים כאלה!! אין!!! ניקי את אלופה!!! ההצלחה באפייה פשוט הוסיפה לי שמחת חיים!!! איזה כייף שזה מצליח!! תודה לך מעומק הלב ושיהיה לך חג פורים שמח!!!! 🙂 וממני שלוחות אלייך מיליון נשיקות!!!

עינת : "מעולה!!!! עם ריבה ועם נוטלה… נטרף"

רות : "ניקי המדהימה
מתכון מעלף!!!! אני עושה מתכונים שלך באופן קבוע ואף פעם לא יוצאת מאוכזבת!! הכל יוצא כל כך טעים, משובח ומיוחד!
תמשיכי תמיד ככה
תמיד אני אשאר איתך"

רינה : "הכנתי את הרולדות לעצמאות.
הן נחטפו!! פשוט נמוחות טעימות ברמות.
הבצק כל כך נעים למגע וקלי קלות.
איזה כיף לבשל ולאפות עם מתכונים מנצחים ומעולים.
כרגיל כל!!!! מתכון שלך מעולה מעולה מעולה.
ממליצה בחום!!"

תגובות

562 תגובות ב "רולדות מיני מבצק פריך נפלאות!"

  הרשם  
עדכן

ניקי היקרה
תודה על המתכונים המצוינים שאני מצליחה ליישם למרות שלא הייתי בשלנית ואופה. בזכותך היבנתי שאפשר להעיז ולהצליח.
אני רוצה את המאפים לאפות מקמח מלא בחציו. לא ברור לי מה היחסים הכמותיים בין קמח מלא לקמח רגיל. למשל, אני רוצה להכין את הרולדות הקטנות מקמח מלא וקמח רגיל על מנת שאקבל את הכמות שציינת של הקמח כמה עלי לשים מכל סוג?
מיליון תודה

רחל פתאל

הי ניקי! מתכון מוצלח ברמות מטורפות!!! כל כך טעים ומתחסל במהירות שאני מצטערת שהכנתי דווקא את הרולדות מיני 🙂 כרגיל עם המתכונים שלך חובה להגדיל כמויות…

יש שאלה אתמול הכנתי בנוסף לרולדות, את הבצק לאוזני המן רכות ונימוחות, והשארתי אותו במקרר לכל הלילה כי לא הצלחתי להגיע לזה.. האם זה בסדר לאפות היום? לא נורא שהוא כבר 24 שעות בקירור?…
תודה שוב על התכונים מוצלחים ♥

תודה רבה ניקי
לילה טוב:)

היי ניקי, מה שלומך?
המתכון נראה מעולה וממש בא לי להכין, אבל 6 רולדות ( אפילו מיני) זה הרבה בשבילי.
כמה זמן זה מחזיק מעמד בכלי אטום? או שאפשר להכין ולהקפיא לפני/ אחרי האפייה?
דרך אגב הכנתי את האוזני אמן מעולות ויצא חבל"ז 🙂
תודה תודה תודה ושאפו על כל המתכונים.

לא צריך לשים את הבצק במקרר? לפני הרידוד והמילוי?

וואו איך בא לי! המתכונים שלך עושים לי חשק לרוץ למטבח!
אכין ואדווח 🙂
תודה!

היי ניקי,

האם אפשר להמיר את המתכון לשמן?

ולפרווה?
גם אפשרי?

תודה

1 2 3 37