בראוניז פרווה לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז פרווה לפסח

בראוניז פרווה לפסח

אם ישאלו אותי מה המתכון הכי מבוקש בפסח אין ספק שזה הבראוניז האלה, בפסח הם להיט מטורף אלפי גולשים מכינים אותם.
המתכון הזה הכי פשוט שיכול להיות הכל בקערה אחת לערבב וזהו, אין כלים מיותרים, לא צריך את המיקסר שזה בכלל נהדר.
10 דקות הכנה והבראוניז האלה נכנסים לתנור. מתכון מעולה שנותן תוצאה נהדרת, בראוניז לחים עסיסיים טעימים ושוקולדיים.

20X30

מרכיבים:

200 ג' שוקולד מריר
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
200 ג' סוכר (כוס)
4 ביצים גודל L
3/4 כוס אגוזים טחונים / קמח תופח לפסח
1/4 כוס קמח מצה
קורט מלח

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את השמן להכניס למיקרו ולהמיס לבלילה אחידה, לערבב עד שכל השוקולד נמס.

3. להוסיף את הביצים אחת אחת בסבלנות לערבב טוב אחרי כל הוספה ואז להוסיף את הביצה השנייה, להוסיף את הסוכר מלח, אגוזים ובסוף את הקמח מצה.

4. להעביר את העיסה לתבנית משומנת ולשטח באופן שווה.

5. לאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

*6. לקרר כמה שעות במקרר ולחתוך לקוביות.

כדאי לדעת ש…
אני נותנת מספר אפשרויות הכנה לפי הקמחים שזמינים בפסח
3/4 כוס קמח מצה + 1/4 כוס אגוזים גרוסים
3/4 כוס אגוזים גרוסים ו-1/4 כוס קמח תפו"א
להכנה כל השנה כוס קמח רגיל או חצי כוס קמח +3/4 כוס אגוזים גרוסים.

ניתן להכין מספר ימים מראש ולשמור במקרר, אפשר להקפיא, במידה ורוצים שהאגוזים יורגשו יותר בטעם עדיף לגרוס שישארו חתיכות קטנטנות ולא לטחון אותם. ברקע של הבראוניז אלו המופלטות.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

228611 צפיות 24 צפיות היום

בראוניז פרווה לפסחבראוניז פרווה לפסח בראוניז פרווה לפסח

בראוניז פרווה לפסחבראוניז פרווה לפסחבראוניז פרווה לפסח

גולשים מכינים וממליצים:

מירי : הצלחה אדירה! הוכן ונחטף, הכנתי תבנית גדולה יותר.. מצויין שזה פרווה, כי אחרי המנגל היה לי קינוח סוף הדרך לאכול. מזל שחתכנו קטן קטן 🙂 התבנית חוסלה! כיף אדיר, ניקי תודה רבה רבה לך, עשית לי את פסח טעים!

שרה : הבראוניז מעולה.הטוב ביותר שעשיתי אי פעם!!!

Sivco : ניקי אני אוהדת שלך כבר זמן רב ואת לא מפסיקה להפתיע… הבראוניז ״לפנים״ על פי הגדרה של בעלי. והקטן לא הפסיק לטרוף… תודה

שלי : ניקי יקרה,
לחג ראשון הכנתי את עוגת השכבות המרשימה, ויצא פיצוץ. להיום בערב, חג שני, הכנת את הבראוניז, ו-וואו! מי היה מאמין שבראוניז כשל"פ יכול לצאת כזה טעים ונימוח. המון תודה וחג שמח!
שלי

דפנה : הבראוניז יצא מעולה וחוסל מיידית. מומלץ מאוד.

SHARON : בראוניז מעולה ומפתיע, יצא טעים ועסיסי,חובה שיהיה בכול בית בחג-הפסח הכנתי כמות כפולה: לחלק הוספתי חופן קוקוס ,ולאחר האפיה ציננתי והקפאתי, להפתעתי ,אפילו לא היה צורך להפשיר, לאחר ההקפאה המאפה נותר במרקם גמיש ,(ניתן היה להוציאו מהפריזר מיד לאכול).
ניקי יקרה, יישר כח על העוגות הטובות שלך, ותודה על מתכון הבאוניז לפסח. המתכון הנהדר,של בראניז הזה , הפך אצלי למועדף במתוקים לפסח, טעים מאוד וקל להכנה, מעולה לחג הפסח ולכול השנה.

עדינה : במילה אחת: מעולה!!

ליאת : הבראוניז יצאו משו משו!!!!
מזלי שכולם כבר ישנים (כך שאף אחד לא יוכל לחסל את הכל…)
תודה וחג שמח 🙂

nili ראיתי שהרבה שואלים בתגובות על אפשרות להשמיט את קמח המצה ולהחליף בקמח תפוחי אדמה.
אנחנו ניסינו- השתמשתי ב-3/4 כוס אגוזים גרוסים ו-1/4 כוס קמח תפו"א ויצא ממש נפלא! דומה לבראוניז של השנה. קצת יותר נימוח ופחות קריספי אבל מעולה. יכול להיות גם שזה בגלל שקיררנו בטמפ' החדר ולא במקרר. בכל מקרה, התבנית שהכנתי לנסיון, חוסלה. אני מתכננת הערב להכין כמות גדולה פי שלוש להמשך החג…
תודה על הכל וחג שמח:)

תגובות

677 תגובות ב "בראוניז פרווה לפסח"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,
מתכון מעולה! אני רוצה להכין את הבראוניז האלו לכל השנה. איך ממירים את הקמח מצה לקמח רגיל?

ניקי תודה ענקית!!! יצא עסיסי וטעים בטירוף!! חוסל ישר, קצר הרבה מחמאות ולחלוטין אעשה רפיט גם במשך השנה!!

היי ניקי,
הכנתי את העוגה עם קמח תופח לפסח ולא עם אגוזים.
כשאני נוגעת מלמעלה מרגיש שהיא קשה / דחוסה.
האם זה אמור להיות ככה? יש צורך לעשות רוטב שוקולד מעל?

תודה רבה.

הכי טעים שיצא לי, מתכון אליפות . כולם טרפו, הייתי צריכה להכין שתי תבניות
תודה רבה ניקי היקרה

היי חג שמח יש לך מושג איך זה יצא בסיר פלא זה מה שיש לי לפסח….

היי ניקי, תודה על כל המתכונים
אסור לי שוקולד מריר, אפשר להמיר לקקאו?

יותר טעים מבראוניז עם קמח רגיל! מכינה פעם שלישית החג … תודה ניקי חג שמח!!

היי ניקי, תודה על כל המתכונים כל פעם אני אופה מהאתר שלך משהו חדש. הכל יוצא טעים
לשאלתי, אני רוצה להכין עוגת קרמבו לפסח.. אני פשוט מוסיפה מעל העוגה קצפת ומעליה שוקולד. בכדי לעשות את העוגה אני צריכה כמות קטנה של עוגת שוקולד מכיוון שהיא רק הבסיס.
האם אני יכולה לעשות חצי כמות מהמתכון הזה?
תודה וחג שמח❤

חג שמח
לאור הביקוש מכינה פעם נוספת..
יש לי קצת יותר מחצי כוס אגוזים יכולה להשלים ל3/4 עם שקדים טחונים? אני מכינה עם קמח תפוא.

היי ניקי,

עשיתי בטעות 3/4 אגוזים גרוסים ו1/4 קמח מצה.
מה את אומרת? להכין חדש?

הי ניקי, יש לי קמח מצה וקמח תפו"א (וגם אבקת אפיה). אפשר להכין את הבראוניז עם קומבינציה שלהם? (3/4 קמח מצה + 1/4 קמח תפוא?)
(אני מעדיפה לא לקנות במיוחד מוצרי פסח כאלה שאני אתקע אתם אחכ שנה שלמה….)
תודה וחג שמח, אביגיל

הי ניקי אני רוצה להכין את הבראוניז לפסח אבל לא כתוב באיזה גודל של תבנית להשתמש האם תוכלי לעזור לי?

מועדים לשמחה,
תודה על המתכון -אני מאוד מאוד רוצה להכין אבל אין לי אגוזים טחונים ולא מצאתי קמח תופח לפסח. יש משהו אחר שאותו ניתן לשים במקום ?
תודה מראש !

מועדים לשמחה.
האם אפשר להשתמש בשקדים טחונים במקום באגוזים טחונים?

יצא מושלם!

אפשר להוסיף חמוציות או אגוזי מלך קצוצים?

1 13 14 15