קינוח מוס גבינה ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קינוח מוס גבינה ותותים

קינוח מוס גבינה ותותים

צריך לעשות משהו עם סוף עונת התותים, עוד רגע הם נעלמים, אז תפסו אותם לפני שהם נעלמים…

כ 10 יחידות

מרכיבים:

שכבה אדומה:
250 ג' תותים יפים
2 – 4 כפות סוכר
(כמות הסוכר תלויה במתיקות התותים)
חצי כפית ג'לטין
2 כפות מים

שכבה לבנה:
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפות א. אינסטנט וניל
300 ג' גבינה לבנה
3/4 כוס סוכר

הכנות:

1. להקציף את השמנת והאינסטנט לערבב גבינה וסוכר ולקפל אל הקצפת, למלא את הכוסיות עד 3/4 גובה, להקפיא לשעתיים.

2. לערבב ג'לטין ומים, להמתין 10 דקות להכניס למיקרו ולהפעיל ל 30 שניות.

3. לטחון את התותים ולהוסיף את הסוכר, תוך כדי להוסיף את הג'לטין המומס. למלא את הכוסיות עד הסוף.

3. לגרד שוקולד לבן ולקשט. להקפיא לשעתיים, להוציא למקרר 40 דקות לפני ההגשה.

1958 צפיות 44 צפיות היום

קינוח מוס גבינה ותותים

קינוח מוס גבינה ותותיםקינוח מוס גבינה ותותיםקינוח מוס גבינה ותותיםקינוח מוס גבינה ותותים

תגובות

39 תגובות ב "קינוח מוס גבינה ותותים"

  הרשם  
עדכן

זה מטורף!!! סיימנו עכשיו ארוחת שישי ווהגשתי את זה לקינוח .טעים כל כך!!! מומלץ בחום. תודה רבה על עוד מתכון מעולה

חג שמח ניקי! האם ניתן להקפיא את המוס לשבועיים וחצי?
תודה על אתר נפלא ומתכונים זמינים. תבורכי!

ניתן להכין מראש? כמה זמן? איך מומלץ לאחסן?

למה צריך שהתותים יהיו יפים אם זה מחית?

היי ניקי, אין לנו משקל, כמה תותים זה בערך 250גרם?
אפשר לטחון בבלנדר מוט?

ניקי שלום.
האם אפשר להחליף את התותים בג'לי בטעם תות?
תודה מיטל

היי ניקי, התכוונתי לך שהמרקם של התותים לא יתקשה אחרי זמן מה בפריזר, האם חייבת להקפיא את הקינוח?

שלום, מיקי הקינוח שלי לא קפא שמתי אותי כחצי שעה ואפילו יותר. צריכה את זה למחר לשבועות מה לעשות קינוח חדש או לשים עוד בפריזר?

היי ניקי האם חובה לטחון את התותים?

היי ניקי , תודה על אתר מדהים עם מתכונים מנצחים שאפילו אני צולחת בהם..
יש אפשרות להכין את הקינוח עם תותים שקונים אותם קפואים מהשקית?…

היי ניקי, האם ניתן לעשות את זה עם שמנת צמחית? אני צריכה מתכונים כאלו פרווה, האם יש? אודה לעזרתך

הכנתי לארוחת שישי וכולם טרפו אותו! אפילו חמי, שמתעב מתוק, ביקש מנה נוספת.
בעלי התעצבן שלא נשאר כלום ועל כך שבשבת לא ניתן לקנות מצרכים כדי להכין עוד. הדרישה שלו ליום ראשון- עוד מהקינוח הנפלא הזה 🙂
תודה רבה!

היי ניקי,
אני מארחת מחר לבראנץ' ותכננתי להכין את המוס הזה לקינוח.
נראה לך שאפשר להכין את המוס כבר הערב ( או לפחות מחר מוקדם בבוקר) ולשמור בקרור ומחר רק להרכיב את שאר המנה? הקרם יתפרק במקרר?

המון תודה וחג שמח! 🙂

היי ניקי,
אני מארחת מסיבת פורים בשבת ונורא רוצה להכין קינוח כזה אבל כבר המון זמן שאין תותים יפים אצלנו, ראיתי שיש לך מתכונים גם עם אפרסקים ותפוחים העניין הוא שתפוחים לא ממש זורם אצלנו ואפרסקים אין בנמצא עדיין…
נראה לך שיכול לעבוד עם קוביות קיווי/מנגו?

הי ניקי ,
אפשר להכין היום להקפיא ולהגיש ביום שישי ? במידה וכן כמה זמן קודם להוציא מההקפאה ? תודה דבי

ניקי ..היי אני מכורה לאתר שלך..רציתי לשאול יש לך מתכון לעוגיות אלפחורס?
אשמח לקבל

תודה ושבת שלום

הי ניקי
יישר כח על המתכונים מוצלחים
נראה לך שמתאים לשים אננס טחון בתחתית במקום תותים?
תודה מראש שבת שלום ושנה טובה

האם נראה לך שאפשר לשים תחתית של שוקולד מומס (מריר או חלב) במקום התותים?
זה יכול להתאים?
תודה רבה.

היי ניקי,
נראה מעולה, אבל… האם יש לך הצעה לפרי אחר לתחתית במקום תותים?
הרבה זמן לא מצאתי תותים טעימים.
תודה 🙂
נ.ב – אפשר להוסיף גם מסקרפונה לתערובת של הגבינה… זה יעשיר אותה 🙂

מגישים קר או קפוא?