וופל בלגי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
וופל בלגי

וופל בלגי

להרגיש בבית כמו במסעדה, כולה כמה דקות הכנה לא ביג דיל ויש לכם וופל בלגי כמו במסעדה עם כל הפינוקים מסביב, אחרי שתכינו לא תחזרו יותר לקנות אף פעם זה מעולה, הילדים מחסלים זה פינוק לכל המשפחה וזה טעים….

כ 12 יחידות

מרכיבים:

3 ביצים
שליש כוס סוכר
שליש כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס חלב פושר / ריץ
240 ג' קמח (2 כוסות קמח פחות 4 כפות)
חצי כפית א. אפייה

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר כ 5 דקות במהירות גבוהה, להוסיף את הנוזלים ולהקציף במהירות איטית עד שהכל אחיד. להוסיף את הקמח והא. אפייה.

2. לחמם את המכשיר לשים מעט חמאה מומסת, את הבלילה המוכנה להעביר לכד מזיגה.

3. למלא את השקע לסגור, בערך כשתי דקות על האש ולהפוך את המכשיר לצד השני עד שזהוב.

טיפים לשימוש במחבת וופל בלגי :
לחמם מראש כשתי דקות לא חייבים על האש הכי גבוהה בינונית זה בסדר.
לפחות בפעמים הראשונות יש להקפיד על הברשה בחמאה אחר כך לא חייבים
הראשון לא תמיד יוצא טוב אז לא להתרגש והוא גם לוקח יותר זמן מאחרים.
הבלילה צריכה לכסות את הפירמידות הקטנות שבמכשיר
נכון הראשון לוקח זמן אבל אחר כך זה הולך מהר מאוד. להציץ לבדוק אם הצבע לטעמכם, צהוב יותר לכיוון החום.
כשצריך להפוך לא הופכים את הופל בעצמו אלא את כל המכשיר.
גם אם הראשון לא יוצא טוב הבא כבר נראה יותר טוב והשלישי כבר מזכיר צורה של ופל ואחר כך הולך חלק.
להכין את כל התוספות מראש גלידת וניל, קצפת, פירות, סוכריות.
שיהיה כמו במסעדה אמיתית ואפילו יותר טוב.

230801 צפיות 150 צפיות היום

לצקת את הבלילה ולכסות את הפירמידות הקטנות ולסגור את המחבתוופל בלגי

 ואחרי שהופכים את המחבת ככה נראה החלק שהיה בתחתית זהוב ויפהוופל בלגי
וופל בלגי

גולשים מכינים וממליצים:

שי : "חייבת לפרגן ולהגיד שזה המתכון הכי מוצלח של וופל בלגי שניסיתי עד עכשיו (מכל הבחינות)
תודה רבה נהננו מאוד!"

תמר : "מכינה עם קמח 70 אחוז וטיפונת יותר חלב יוצא מעולה! ממליצה לשמן בנדיבות עם חמאה את המכשיר:)"

תגובות

210 תגובות ב "וופל בלגי"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי,
רציתי לשאול האם אפשר להחליף את התמצית וניל או לוותר עליה ?
תודה רבה …

אפשר להכין את הוופל בלגי עם קמח תופח?

1 12 13 14