סברינה מיני

סברינה מיני

סברינה מיני

פינוקים קטנים וטעימים משהו בגודל ביס, חיפשתי איזה קינוח טעים לקיץ החם והלכתי על סברינה, אם אני צריכה לתאר את הקינוח הזה אני אומר שזה עונג בכל ביס, טעים טעים ובדרך כלל לא מסתפקים באחר אבל מפה אני כבר לא אחראית 🙂

15 סברינות מיני

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג' סוכר
200 ג' קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 כפיות א. אפיה
1/4 כוס שמן
שמנת מתוקה / דנונה

סירופ:
כוס וחצי מים
200 ג' סוכר (כוס)

לעיטור:
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

הכנות:

1. להתחיל להקציף את הביצים, להוסיף לאט את הסוכר ולהקציף במשך כמה דקות לתערובת תפוחה וקרמית.

2. להוסיף את השמנת והשמן, להקציף לתערובת אחידה סוף להוסיף את הקמח והא. אפיה, לערבב כמה שפחות.

3. לחלק את הבלילה לשקעים למלא עד 3/4 גובה חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

4. להרתיח את מצרכי הסירופ. לצקת 2 – 3 כפות סירופ סוכר לכל סברינה, לצנן.

5. להקציף אינסטנט, שמנת וחלב לקרם יציב ולהזליף על כל סברינה.

224 צפיות 20 צפיות היום

עוגת סברינה מיני נפלאהעוגת סברינה אישית נפלאה

גולשים מכינים וממליצים:

רינה : "הכנתי את הסברינות הקטנטנות האלה כדי לקחת לעבודה היום לכבוד חג השבועות. הן יצאו נפלאות, טעימות רכות ומתוקות ונחטפו ברגע. כולם החמיאו.
ברגיל, אני לא כל כך בענייני אפייה אבל זה פשוט יצא לי מוצלח כל כך.
תודה על המתכון ועל כל שאר המתכונים שלך שמידי פעם אני מנסה וכולם תמיד מוצלחים. המשיכי כך! :)"

מיכל : "מרגישה צורך להזהיר! הקינוח הזה מסוכן מאד!!! קשה להיגמל ממנו. אחד הקינוחים השווים ביותר! אפעם לא העזתי לנסות להכין סברינה.היה נשמע לי עסק מתוסבך ויותר קל לקנות…ההכנה היתה כ"כ קלה כמו כל המתכונים הקלים והמוסברים היטב שלך ניקי! תודה"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

238 תגובות

רינת

שכתבת שקעים שאני אופה לעשות עיגולים שלמים או לעשות עיגולים ולעשות בהם חורים ולהכניס את הקצפת לשם ?

השב
אביה

הי ניקי, איזה מתכון עדיף, מיני סברינה או סברינה אישית? בתבנית סיליקון בצורת ורד או בתבניות קאפקייק? תודה. 🙂

השב
דולב

ניקי שלום בשביל הקצפת כמה אינסטנט וניל לשים ?
ולידע כללי מה עדיף עוגת סברינה הוא מיני סברינה ?

השב
niki

היי דולב
למה אתה מביא לי שאלות קשות ? 🙂
בעוגות אני מעדיפה את המשגעת, מאפינס את אלו.

השב
דולב

טוב תודה ניקי בסוף הכנתי את המיני שלך ^_^
אומנם לא יצאו לי כאלה טובות כי בחלק שכתבת לערבב טיפה
הקצפתי בטעות כי לא קראתי עד הסוף אבל ניראה איך יצא בסוף
אה ודבר נוסף בתשובה שלך לא כתבת לי כמה אינסטנט וניל לשים בשביל להכין את הקצפת אז השמח לתשובתך תודה : )

השב
דולב

ניקי תודה רבה את מדהימה ^_^
אני ובטוח שעוד המשתמשים שלך באתר רוצים שתעשי תוכנית בישול : )
יצא מעולה אין כמו להתחיל את השבוע אם טעם מתוק בפה @_@

השב
niki

אני מצטרפת לשורה האחרונה שלך זה הכי כיף וגם עושה מצב רוח טוב.
שיהיה לך שבוע מתוק טעים 🙂

השב
הילה

היי ניקי מה קורה? אם אני מכפילה כמויות, גם את האבקת אפיה להכפיל?
תודה!!

השב
חגי

הי ניקי

אתר ברמה משתמש במתכונים באופן קבוע

האם ניתן להמיר שמנת בקצפת צמחית ואת החלב במיץ תפוזים

חגי

השב
אהובה

הי ניקי
תודה על מתכונים נפלאים .
האם בבצק יש מיכל שלם של שמנת מתוקה ??
אפשר לאפות בתבנית שקעים ???
תודה

השב
blondi

היי ניקי
פעם ראשונה שהכנתי סברינה…בכלל לא ידעתי מזה פשוט התמונה שלך גירתה אותי חחח
יצא ממש טעים! טרפו אותו אתמול! 🙂

השב
אירית

היי ניקי

שנה טובה וחג שמח!
האם אפשרי לעשות את הקצפת עם אינסטנט פודינג שוקולד?

תודה

השב
מיכל

ניקי שלום,

תבורכי עבור מתכונים נפלאים והיתרון הגדול של מוצרים זמינים במזווה, פשוט תענוג לכל המשפחה חגיגה יום יום.

כעת שאלה – לא הבנתי מה ניתן לשים בבצק במקום דנונה שיהיה פרווה ובקצפת שניים ריץ או חלב סויה?

תודה רבה.

השב
niki

שלום וברכה מיכל
במקום הדנונה שימי ריץ, בהקצפה יש ריץ אחד, במידה ואין לך חלב סויה אז עוד ריץ.

השב
שרי

ניקי אני שניה לפני להכין את הסברינות. לדעתי טעיתי וכשאת כותבת דנונה את מתכוונת לשמנת חמוצה? כי אני קניתי יוגורט דנונה 0%. ??

השב
אסתר

ניקי בוקר טוב!
בתערובת כתבת שמנת/ דנונה..
מה אפשר לשים במקום כדי שזה יהיה פרווה??

השב
nava

היי ניקי נראה מעולה !! בקשר לבלילה אפשר או שמנת מתוקה או יוגורט זו הכוונה. ואם כן זה חשוב כמה אחוז יוגרוט למשל 1.5 אחוז זה בסדר או שצריך יותר תודה רבה מראש

השב
לוטם

הי ניקי, יש אפשרות להכין אותן ולזלף מלמעלה את המוס דבש שלך? או שלא קשור?
תודה וחג שמח

השב
blondi

היי ניקי
רוצה לקנות תבנית שקעים למתכון הזה ולמאפים קטנים בכלל…יש תבנית בהמלצה ממך? סיליקון או מתכת? זה שקעים כמו למאפינס או שיש כל מיני סוגים?

השב
niki

אני אוהבת סיליקון יש בכל מיני צורות וגדלים.
וסיליקון איכותי כמובן.

השב
לאה הראל

שלום ניקי

רציתי לשאול אם אפשר להקפיא את הסברינה עם הקצפת
אני רוצה להכין לראש השנה.

אם אני מקפיאה מתי לשפוך את הסירופ

לאה

השב
מירב

היי ניקי,
אני רוצה להכין את הסברינה אבל במקום שמנת מתוקה אני רוצה להשתמש בקרם קוקוס גם להקצפה וגם בבלילה
מה דעתך? ילך טוב עם הסברינה?

המון תודה וחג שמח:)

השב
niki

היי מירב
אין לי תשובה בעניין, לא נראה שאפשר להקציף קרם קוקוס, בבלילה אין בעיה.

השב
שרי

הי ניקי. במצרכים רשמת שמנת מתוקה/דנונה. שמנת מתוקה לקרם. ולסברינה עצמה מה צריך?

השב
נגה

וואו! הפעם הראשונה בחיי שהכנתי סברינה בתור הפתעה לאמי היקרה וזה יצא פשוט מדהים!

השב