עוגיות פרח ריבה

עוגיות פרח ריבה

עוגיות פרח ריבה

עוגיות פרח ריבה, העוגיות החביבות עליי הכי טעימות שיכול להיות אין עליהן.
משום מה ואני לא מאשימה אף אחד צנצנת העוגיות אף פעם לא מלאה, מעניין למה.
נהדרות למשלוח מנות.

מרכיבים:

350 ג` קמח (שתים וחצי כוסות)
200 ג` חמאה קרה (2 חבילות קטנות)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
ביצה
חלמון
2 כפיות סוכר וניל
קורט מלח

מילוי:
ריבת תות
השחר העולה
רוזמרי
נוגט
כל מילוי שאוהבים

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לצנן שעה במקרר.

2. לחלק את הבצק לשניים, לרדד את שני חלקי הבצק, לקרוץ צורות. על חלק אחד של הבצק לקרוץ עיגול קטן בתוך הפרח שקרצנו.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. העוגיות מוכנות שהדפנות מזהיבות מעט, כמה דקות, לצנן.

4. לפזר אבקת סוכר מעל העוגיות עם החור. למרוח ריבה על העוגיות השלמות, להניח למעלה עוגיה נוספת (חור) .

548 צפיות 39 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

גילה : ניקי יקרה, יצא מעולה, יש ביקוש לעוד. תודה רבה!

נוריתה : ניקי יקירה שלום
וואוו !!! העוגיות האלא הן משהו מיוחד..טעימות טעימות!! אני חייבת להגיד לך שאני ידועה בתור אחת שמאד אוהבת לאפות ומאז שאני גיליתי את האתר שלך אז התמכרתי אליו. כל הכבוד לך כל המתכונים שלך כל כך מדויקים וכל כך מוצלחים , תודה רבה .
אגב יש לי טיפ את החור בעוגיות נעזרתי באצבעון.

נועה : "חייבת לציין שזו הפעם השלישית השבוע שאני מכינה את העוגיות שלך והם נגמרות תוך יום( אני מכינה כמות כפולה כל פעם)"

עמית : "עוגיות מדהימות, פריכות ונימוחות בטירוף!
קלות ממש להכנה, ממליצה בחום!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

331 תגובות

פנינה

הי ניקי
תתחדשי על השדרוג
הוא מוששש
יש לי ביצה גודל מדיום
כמה ביצים לשים?
תודה מקרב לב

השב
niki

מומלץ לא חובה, תראי איך את מסתדרת עם הבצק, קשה תכניסי למקרר.

השב
naambar

הי ניקי,

העוגיות האלה יכולות לשמש כעוגיות פריכות בפני עצמן ללא הריבה? הן מספיק יציבות?

השב
מוריה

הי ניקי,

קודם כל תודה על כל המתכונים!
רציתי לדעת כמה עוגיות יוצאות מהמתכון (פחות או יותר…)

תודה

השב
taltal

אני רוצה להכין עוגיות ריבה ויש לי קצת חמאה.. ורציתי לשאול אם אפשר להכין אותן עם שמן קנולה וכמה?

השב
שני

היי ניקי

האם יש אפשרות לעשות עוגיות פרח ריבה משלושת המתכונים שבאתר שלך עם אקדח עוגיות? ולא קורצן רגיל?

תודה מראש
שני

השב
שם *

אוקיי
האם את מכירה סוגי עוגיות אחרות?

תודה רבה

השב
אודליה

ניקי, אם אני מחמיאה לך שוב ושוב על אותם מתכונים שאני אוהבת ועושה, זה לא חופר? אני שואלת ברצינות

השב
niki

אני תמיד שמחה לקרוא ואני מאוד מעריכה שאנשים כותבים, קוראת הכל ונהנית.

השב
אודליה

אז אם ככה – הכנתי פעם שניה את העוגיות, הפעם התברברתי מאוד עם הבצק אבל התגברתי ויצאו נהדרות. הכנתי גם בפעם המאה את המרק תירס עם נטיפי הביצה ואת העוגת גזר הקלה והם פשוט הורסים את הבריאות!

השב
סטפני

היי ניקי
תודה על כל המתכונים שלך.
אבל מה עם אבקת אפייה אין צורך במתכון הזה?

השב
לירון א

היי ניקי אני מכינה את הבצק והוא ממש מתפורר לא מצליחה ללוש אותו לגוש אחד מה יכולה להיות הסיבה?

השב
מרלין

היי ניקי האם בשימוש עם מחמאה הבצק עדיין ייצא פריך ונימוח? כי אני לא רוצה שייצאו עוגיות קשות אלא רכות בנגיסה

השב
niki

מחמאה זה בסדר גמור, לגבי רכות תוציאי בזמן מהתנור כשהעוגיות עדיין רכות, הזהבה קלה למטה.

השב
איריס

ניקי יקרה! האם ניתן להקפיא את העוגיות ביחד עם הריבה ולפזר אבקת סוכר כשהן מפשירות מההקפאה?
תבורכי על המתכונים הנפלאים!!!!

השב
ג׳ולי

היי ניקי רציתי לדעת אם אפשר לעשות את המתכון הזה עם מיקסר ידני או פשוט ללוש עם הידיים?

השב