מתכון לנשיקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

כולה שני מרכיבים זה כל הסיפור, נשמע מאוד מסובך להכין נשיקות אבל זה קלי קלות, העניין היחיד שצריך סבלנות זה מתכון קל מאוד. כדאי לכוון את  ההכנה
לזמנים שאתם לא צריכים את התנור.
מיקסר חזק מאוד מומלץ חלבונים וסוכר נו טוב קצת מלח גם.  יוצאות נשיקות מושלמות ממש רגעים קטנים של עונג ונראה כמה שזה מחזיק מעמד עד שהילדים מגיעים..

כ 60 נשיקות

זמן הכנה:
6 שעות

מרכיבים:

4 חלבונים
כוס סוכר
קורט מלח

הכנות:

1. להקציף חלבונים ומלח כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולאט כל פעם להוסיף קצת להקציף 10 דקות על מהירות גבוהה.

2. להזליף נשיקות או מי שלא בא לו להזליף שיעשה ערימות קטנות ולפזר סוכריות.

3. לחמם תנור לחום של 75 מעלות ולהכניס את הנשיקות ל 6 שעות.

טיפים להכנת נשיקות:
לעבוד עם חלבונים בטמ'פ החדר.
חשוב להפריד טוב חלמונים וחלבונים שאפילו טיפת חלמון לא תתערבב
קערת מיקסר יבשה לגמרי.
מיקסר חזק מאוד מומלץ, הוא עובד קשה כאן ומתחמם.
סבלנות זה לוקח זמן אבל התוצאה שווה. למי שאין סבלנות שיאפה על 100 מעלות כשעתיים שלוש או עד שהנשיקות מתנתקות מהנייר.
פחות מומלץ כי מבחוץ הן נראות מוכנות אבל הפנים רך ודביק ולא כיף לאכול אבל כאמור מי שחסר סבלנות..
אני אוהבת לאפות את הנשיקות בלילה וככה בבוקר יש הפתעה מתוקה לילדים.
לפני האפייה אפשר לפזר סוכריות צבעוניות או כלום.
תזליפו נשיקות קטנות יצאו הרבה יותר גדולות יצאו פחות, לילדים זה לא משנה זה נחטף!
אחלה פתרון כשיש חלבונים מיותרים.

15629 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

 

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

מתכון לנשיקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

420 תגובות

שרי

הי ניקי, כרגיל כל ניסיון של מתכון חדש מוביל אותי לאתר שלך .. פשוט קל וטעים!
כמה הנשיקות גדלות? כמה רווח להשאיר בין אחת לשניה?
והאם אפשר לשים שתי תבניות באותו תנור על טורבו?

השב
ניקי ב

הן לא גדלות נשארות אותו דבר, תשאירי רווח. טורבו אפשר את צריכה להחליף מידי פעם כדי שהן יאפו כמו שצריך. אני אישית מעדיפה רגיל ותבנית אחת.

השב
רות

הי ניקי, נשאר לי קצפת של נשיקות. האם אפשר לשמור במקרר ולהמשיך מחר?

השב
רות

איזו תשובה מהירה. אין עלייך. האם אפשר לעשות בשלוש תבניות? אם כן על איזה חום ובאיזה מצב? תודה רבה

השב
חיוש

הי ניקי,
אני משתמשת בפסח רק בסוכר מבושל (שהוא כמו סירופ)
האם יש אפשרות הכשהו להכין עם זה נשיקות ?

השב
לימור רזניק

תודה ניקי
עוד שאלה-האם את החלמונים אני יכולה לשמור במקרר יומיים עד שאכין אוזני המן?

השב
מיכל

האם חובה שהחלבונים יהיו בטמפרטורת החדר?
ואם שמים 2 מגשים וטורבו אז כל כמה זמן להחליף בינהם?
תודה

השב
שלומית

שבוע טוב ניקי,
עשיתי נשיקות ביום שישי הם היו בתנור יותר משבע שעות בתנור וכבר נכנסה שבת אז התייאשתי וכיביתי את התנור,
הם קשות וקריספיות מבפנים אבל דביקות מבחוץ מה עושים? אפשר להחזיר אותם לתנור ולהמשיך את האפיה או שזה אבוד? שכחתי לציין שאפיתי על טורבו 3 תבניות והחלפתי ביניהן. תשובתך אודה

השב