עוגת שוקולית שכבות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולית שכבות

השתעשעתי עם עוגת השוקולית, חלק מהגולשים יודעים באוקטובר יש לבת שלי יום הולדת זה נקרא "חודש היום הולדת" כל החודש זה חגיגה בשבילה.
לקחתי את עוגת השוקולית שמאוד אהובה אצלי וחילקתי אותה לשניים שמתי מוס וסוכריות והילדה הייתה מאושר

שתי תבניות 24

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס אבקת שוקולית
280 ג' קמח תופח (2 כוסות)

סירופ :
חצי כוס מים
שליש כוס סוכר

מוס:
שמנת מתוקה
חבילת אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח, להוסיף את שאר המצרכים, לחלק את הבלילות לשתי קערות ולהעביר לשתי תבניות.

2. חום בינוני 180 מעלות בסביבות  25 דקות או עד שקיסם יוצא נקי, לקרר.

3. לבשל את מצרכי הסירופ כמה דקות ולצקת כמה כפות על הבסיס התחתון באופן שווה.

4. להקציף שמנת אינסטנט וחלב ולהזליף / למרוח מחצית על החלק התחתון, בזהירות להרים את החלק השני ולהניח על החלק הראשון, מעל לצקת כמה כפות סירופ באופן שווה.

5. אפשר לצקת קרם שוקולד (כתוב בהערות) ולשים את החצי השני של המוס או רק את המוס מה שמעדיפים.

הערות:
אצלי העדיפו בלי קרם שוקולד אבל מי שאוהב שיעשה קרם מ 150 ג' שוקולד מריר וחצי כוס שמנת מתוקה להמיס ולצקת על העוגה.
הכנתי בתבנית 22 אז היא יצאה גבוהה.

7320 צפיות 5 צפיות היום

עוגת שוקולית שכבותעוגת שוקולית שכבות

עוגת שוקולית שכבות

תגובות

424 תגובות ב "עוגת שוקולית שכבות"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,
אני רוצה להכין עוגת 3 שכבות בתבנית 26. אפשרי? האם להכפיל פי 1.5 או פי 2 את המתכון?
אני יודעת שהן יצאו קצת יותר נמוכות ואין לי בעיה עם זה..
אם זו לא מתאימה אשמח לקבל קישור לעוגה שכן מתאימה..
תודה מראש

היי ניקי
אני רוצה להכין את העוגה הזאת ולזלף עלייה
עד כמה הגובה שלי ואם היא טובה לעוגת יום הולדת לילדים ?
אם אפשר תשובה מהירה אני רוצה לאפות אותה היום
תודה רבה

היי ניקי,
האם אפשר לאפות 2 תבניות ביחד בתנור? בדרך כלל אני שמה בשליש התחתון של התנור. מה אם אשים אחת מעליה?

אליסה בארץ הפלאות

האם הגודל מתאים ל 15 חתיכות ?

הי ניקי, אני מחפשת עוגת שוקולד שתתאים לתבנית עגולה בקוטר 28. האם העוגה הזו טובה בשבילי? אני מחפשת עוגת שוקולד פרווה, עם מצרכים זולים יחסית וקלה להכנה. בנוסף-רציתי לשאול אותך: אני רוצה להקציף ריצ' עם פודינג וניל כדי לצפות את העוגה ולזלף עיטורים מסביב- כמה מים צריך להוסיף לריצ' ולפודינג כדי שהקצפת לא תהיה קשה מידי? או שאין צורך? נוסף על כך, אני מניחה את העוגה על נייר כסף ומזלפת מסביב- האם הקצפת לא "תסתדר" עם המגע על נייר הכסף? (אני מכינה את העוגה כיומיים מראש בשל אילוצים טכניים) תודה מראש

היי ניקי,
אני יכולה להשתמש בכמות הזאת לעוגה בתבנית גדולה כשכבה אחת? והאם זה יצא גבוה?
אשמח לתגובה מהירה, אני רוצה להכין כבר היום

1 20 21 22