בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

תמיד כשאני מארחת ואני רוצה קינוח קל בהנחה שאני יודעת שיש לי הרבה אוכל להגיש אני הולכת על בראוניז.
אין הרבה דברים מתוקים שיכולים להתחרות בקוביות בראוניז עסיסיות השוקולד מורגש בכל ביס והילדים מתים על זה.
והפעם החלטתי קצת לשדרג ולהוסיף קרם קפה.
רק שתדעו שבראוניז רק משביח בקירור והוא אפילו עוד יותר טעים אחרי קירור, זה שאני לא מצליחה להגיע למצב של קירור זה משהו אחר… יצא קינוח פיצוץ!

22X24

מרכיבים:

150 ג' שוקולד חלב
50 ג' שוקולד מריר
200 ג' סוכר (כוס)
100 ג' חמאה
כף שוקולית
3 ביצים
100 ג' קמח (חצי כוס + 3 כפות)

קרם קפה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
אינסטנט וניל
כפית א. נס קפה

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ביצים שוקולית וקמח, לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא פירורים לחים, לצנן.

2. להקציף את השמנת, אינסטנט וניל חלב ונס קפה לקרם יציב.

אפשרויות:
להזליף / למרוח את הקרם על הבראוניז ואז לחתוך לקוביות, או לחתוך מראש לקוביות ואז לשים את הקרם. לקשט עם תותים.

3440 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

79 תגובות

אפרת

24×26… אם אני לא טועה.אולי בגלל זה…רק עכשיו שמתי לב לגודל שרשמת…בכל מקרה יצא ממש טעים.לא התאפקתי!

השב
אפרת

נדמה לי 24×26…. אולי בגלל זה אבל לא התאפקתי ויצא ממש טעים!את אשה גדולה מהחיים!הלוואי ואצליח להיות כמוך מתישהו!

השב
ניקי ב

באיזה תבנית הכנת ? זה בראוניז לא עוגת שוקולד אמור לצאת נמוך. בראוניז = נמוך דחוס ושוקולדי.

השב
אפרת

אגב יש מצב להוסיף שקית אבקת אפיה כדי לקבל גובה?

השב