בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

תמיד כשאני מארחת ואני רוצה קינוח קל בהנחה שאני יודעת שיש לי הרבה אוכל להגיש אני הולכת על בראוניז.
אין הרבה דברים מתוקים שיכולים להתחרות בקוביות בראוניז עסיסיות השוקולד מורגש בכל ביס והילדים מתים על זה.
והפעם החלטתי קצת לשדרג ולהוסיף קרם קפה.
רק שתדעו שבראוניז רק משביח בקירור והוא אפילו עוד יותר טעים אחרי קירור, זה שאני לא מצליחה להגיע למצב של קירור זה משהו אחר… יצא קינוח פיצוץ!

22X24

מרכיבים:

150 ג' שוקולד חלב
50 ג' שוקולד מריר
200 ג' סוכר (כוס)
100 ג' חמאה
כף שוקולית
3 ביצים
100 ג' קמח (חצי כוס + 3 כפות)

קרם קפה:
שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
אינסטנט וניל
כפית א. נס קפה

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ביצים שוקולית וקמח, לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא פירורים לחים, לצנן.

2. להקציף את השמנת, אינסטנט וניל חלב ונס קפה לקרם יציב.

אפשרויות:
להזליף / למרוח את הקרם על הבראוניז ואז לחתוך לקוביות, או לחתוך מראש לקוביות ואז לשים את הקרם. לקשט עם תותים.

1072 צפיות 6 צפיות היום

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים

 

תגובות

79 תגובות ב "בראוניז שוקולד עם קרם קפה ותותים"

  הרשם  
עדכן

24×26… אם אני לא טועה.אולי בגלל זה…רק עכשיו שמתי לב לגודל שרשמת…בכל מקרה יצא ממש טעים.לא התאפקתי!

נדמה לי 24×26…. אולי בגלל זה אבל לא התאפקתי ויצא ממש טעים!את אשה גדולה מהחיים!הלוואי ואצליח להיות כמוך מתישהו!

התערובת פשוט יצאה ממש נמוכה…

אגב יש מצב להוסיף שקית אבקת אפיה כדי לקבל גובה?

ניקי רציתי להודות לך על הסרטונים.זה מאוד תורם להבנת המתכון!יהיה גם נחמד לגלות מי את שעומדת מאחורי הדבר האדיר הזה!

תודה רבה על התגובה המהירה!את נהדרת!

את שני סוגח השוקולד ממיסים יחד?אגב אני מעריצה אותך.את מודל לחיקוי עבורי!

היי ניקי,
זאת הפעם הראשונה שאני עושה בראוניז..הם אמורים לצאת דחוסים כאלה וקצת דביקים בחלק הפנימי??זה מה שיצא לי..

ביצים M או L ?

אפשר להכין את הקרם עם מיקסר ידני??
ואיזה קינוחים נוספים נראה לך יתאימו למחר בערב למסיבת פורים??

היי ניקי, עשיתי רק את הבראוניז ללא הקרם ויצא ממש טעים!

לשים את הקצפת והתותים על העוגה ולשמור במקרר, אחרי יום זה יהיה עדיין טוב או שהעוגה תירטב מהקצפת? (אני רוצה להכין את העוגה ליום שבת)

האם ניתן להחליף את השוקולית במשהו אחר? או לוותר עליה?

האם ניתן להכין באינגליש קייק? ואם כן בכמה תבניות?

לאיזו תבנית מיועד המתכון?

צהריים טובים! איך עושים בפרווה? תודה!

הבראוניז יצא מושלם וקישטתי עם הקרם קפה ופרוסות דקות של תותים, יצא כמו מנה שמגישים לקינוח במסעדה : – )

היי, הכנתי ויצא מצוין. כיוון שאני אוהבת מאוד קפה החלפתי חצי מהשוקולית בקפה, השתמשתי רק בשוקולד מריר וגררתי למעלה עוד קצת שוקולד.

היי ניקי אי בן ארבע עשרה ואני חייב להגיד שאני מת לעל המתכונים שלך הם כל כך מגוונים חלקם ביתיים ופשוטים וטעימים וחלקם יפים מרשימים וקלים להכנה(וכמובן טעימים) והיום הכנתי את הבראוניז שיצאו מהממים וטעימים אבל לא היה לי שוקולד חלב אז הכנתי עם מריר ולשמחתי יצא לא פחות טעים (לפחות לדעתי) ואני כל הזמן מכין מהאתר שלך רק אתמול הכנתי את הלביבות גזר בתנור והיום עוד אכין את העוף בקפה המדהים שכולם חוטפים מהשולחן תודה על המתכונים המעולים