עוגיות שושנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שושנים

עוגיות שושנים

עוגיות שושנים, יש לי ספר קסמים ולמה קסמים ? כי הוא מלא במתכונים קסומים של פעם.
נכון הוא מלא כתמים והדפים נופלים ולא תמיד כולם שלמים. וצריך להחזיק אותו בצורה מסוימת כדי שהוא לא יתפרק אבל זה כל הקסם. זה ספר המתכונים של אמא שלי ואני לא מחליפה אותו בשום ספר אחר בעולם, כל מתכון שרשום שם נרשם בהרבה אהבה ובטוח שהוא ייצא נפלא. אני לא מאמינה שיש מי שלא מכיר את העוגיות שושנים, עוגיות שושני קצף לא משנה השם אבל הטעם מדהים. אני קצת שידרגתי את המתכון ועכשיו מעולה בטעמו.

מרכיבים:

420 ג` קמח תופח (3 כוסות)
3 חלמונים
200 ג` חמאה קרה חתוכה לקוביות – מחמאה (לפרווה)
גביע שמנת חמוצה – חצי כוס מיץ תפוזים (לפרווה)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל

סוגי מילוי:
3 חלבונים
100 ג` סוכר (חצי כוס)
אינסטנט וניל
נוטלה
נוטלה + שערות חלבה
נוטלה + שוקולד צ`יפס
קרם וניל + שוקולד צ`יפס

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לצנן שעתיים במקרר, מכוסה.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לעבוד כשהחלקים האחרים ממתינים במקרר. לקמח משטח עבודה ולרדד לעלה.

3. הכנת המילוי: להקציף חלבונים וסוכר עד שמתקבל קצף יציב. להוסיף בקיפול את האינסטנט. למרוח על העלה את הקרם ולגלגל בעדינות לרולדה, להקפיא לחצי שעה. כך לעשות עם שני החלקים האחרים. אפשר למלא באיזה מילוי שאוהבים למשל אחרי שמורחים את הקרם לפזר שוקולד צ`יפס לבנים, שילוב טעמים חבל על הזמן.

4. לחתוך לפרוסות ולהכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

עוגיות נוספות

2508 צפיות 79 צפיות היום

עוגיות שושנים עוגיות שושנים

גולשים מכינים וממליצים:

מלי : ניקי שלום, הכנתי את העוגיות ויצאו פשוט פעולות. הכנתי אותן פרווה כיון שאני רגישה למוצרי חלב, ובעלי והבנות לא הרגישו כול הבדל.
כיף למצוא מתכון עם אופציות לתחליף של המצרכים החלביים.
המון המון תודה,
מלי

תימי : מדהים מדהים מדהים!!! נחטפו אצלי בתוך דקות… ניקי את מופלאה!

אודליה : מתכון מעולה! ניסיתי הרבה מתכונים של עוגיות השושנים אבל זה התעלה על כולם, ההכנה היא פשוט תענוג הכל יוצא מושלם …

nili :  הי ניקי,מכינה הרבה מהמתכונים שלך אבל המתכון הזה פשוט מנצח!!!!יצאו מעולה!!תודה רבה!!!!

עדי 29 : כל כך טעים! הערב הכנתי ויצאו עוגיות מושלמות!

ורדי : כול מילה מיותרת!!טעים בטירוף קל להכנה למרות השלבים של הקירור, יאמיייייייייייייי תודה ניקי על המתכונים, אין על האתר שלך, ראוי לברכות.

אנונימי : היי ניקי – שבוע טוב, העוגיות יצאו מהממות!
בדיוק הריח והטעם של העוגיות שאימא שלי הייתה עושה כשהייתי ילדה. כל השבת אני ואחותי אכלנו בלי הכרה:)
חוץ מזה עשיתי גם את עוגיות הקינמון, עוגיות הריבה ועוגיות התמרים. כמות מטורפת – אבל הייתי חייבת לנסות את כולן. פשוט מ-צ-ו-י-ן. תודה רבה!

תגובות

521 תגובות ב "עוגיות שושנים"

  הרשם  
עדכן

שלום ניקי את יכולה לכתוב לי בבקשה את הכמות היחסית אם אני משתמשת כאן בקמח רגיל ואבקת אפיה

היי ניקי
למילוי יש לי רק חצי חבילה של אינסטנט פודינג.. זה קריטי? אם כן יש משהו אחר שאפשר לשים? או לוותר? תודה רבה

היי ניקי, האם אפשר להשאיר חלק מהרולדות קפואות במקפיא בקופסה כמובן ולהוציא כמה ימים אחרי ולאפות??

היי ניקי האם ניתן להמיר את החמאה או מחמאה בשמן ומהי הכמות המומלצת?

היי ניקי, אני רוצה להכין את העוגיות האלו אבל לא בטוחה לגבי איך להכין את המילויי. האם הביצים והסוכר הם הבסיס ואליהם ניתן לצרף את האינסטנט וניל / נוטלה? אשמח שתסבירי לי תודה רבה!

ניקי בוקר טוב,
יש לי ביצים בגודל XL, האם עדיין להשתמש ב-3 ביצים?

תודה רבה

היי ניקי! רציתי לשאול האם מעבדים את הבצק עם הידיים או במיקסר?
תודה וחג שמח

הי ניקי, אני רוצה לקצר זמן, כמה זמן צריך לשים בפריזר במקום שעתיים במקרר?
תודה

ניקי
קודם כל אין על המתכונים שלך!!!!
רציתי לשאול במידה ואין לי קמח תופח כמה קמח רגיל לשים ואבקת אפייה?

שלום,
האם לדעתך זה יהיה בסדר להכין את הבצק בלילה ולעבוד עליו בבוקר (כלומר לשבע שעות בערך, במקום לשעתיים)?

שלום ניקי, רציתי לדעת מהם בדיוק השלבים להקצפה. אני אף פעם לא מצליחה. ושאלה נוספת לגבי כמות הפודניג. יש לי מיכל גדול של 1 קג. כמה כפות לשים במתכון? תודה מראש תבורכי

היי ניקי יקרה! שאלה. התכוונתי לקנות שמנת ריצ' לשים בבצק במקום המיץ. אבל שפתחתי אותה בבית היה לה מרקם נורא סמיך ! מסתבר שזה בסיס להכנת קצפת.. כנראה מוצר חדש של יטבתה. השאלה היא אם אוכל להשתמש בה כמילוי? תודה מראש!

הי ניקי, אני רוצה להכין חצי כמות. כמה ביצים לשים? האם לשים שמנת חמוצה קטנה בחצי כמות?.
תודה על מתכונים מעולים!

היי ניקי מתכון נהד עוד מתכון מוצלח. תודה לך שבת שלום

היי ניקי כמה שאלות:
יש לי שקית של 80 גרם אינסטט וניל. כמה אני צריכה לשים?

לגבי שמירה של העוגיות ראיתי שציינת יומיים שלושה. אבל יוצאות הרבה עוגיות איך הכי טוב לשמור? אפשר במקרר? צנצנת?

תודה. אם כך, כמה זמן הן יכולות להיות סגורות בתוך קופסא?

היי ניקי! אני צמודה לאתר שלך וכל דבר שאני מנסה יוצא נפלא! תודה!
האם אפשר להקפיא את עוגיות השושנים?

היי ניקי
פעם שניה שאני עושה אותם,יצאו 60 עוגיות אחסנתי 20 כמו כל המתכונים שלך שמתחסלים מהמגש, עוגיות אליפות…

1 9 10 11