עוגיות שושנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות שושנים

עוגיות שושנים

עוגיות שושנים, יש לי ספר קסמים ולמה קסמים ? כי הוא מלא במתכונים קסומים של פעם.
נכון הוא מלא כתמים והדפים נופלים ולא תמיד כולם שלמים. וצריך להחזיק אותו בצורה מסוימת כדי שהוא לא יתפרק אבל זה כל הקסם. זה ספר המתכונים של אמא שלי ואני לא מחליפה אותו בשום ספר אחר בעולם, כל מתכון שרשום שם נרשם בהרבה אהבה ובטוח שהוא ייצא נפלא. אני לא מאמינה שיש מי שלא מכיר את העוגיות שושנים, עוגיות שושני קצף לא משנה השם אבל הטעם מדהים. אני קצת שידרגתי את המתכון ועכשיו מעולה בטעמו.

מרכיבים:

420 ג` קמח תופח (3 כוסות)
3 חלמונים
200 ג` חמאה קרה חתוכה לקוביות – מחמאה (לפרווה)
גביע שמנת חמוצה – חצי כוס מיץ תפוזים (לפרווה)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
כפית תמצית וניל

סוגי מילוי:
3 חלבונים
100 ג` סוכר (חצי כוס)
אינסטנט וניל
נוטלה
נוטלה + שערות חלבה
נוטלה + שוקולד צ`יפס
קרם וניל + שוקולד צ`יפס

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לצנן שעתיים במקרר, מכוסה.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לעבוד כשהחלקים האחרים ממתינים במקרר. לקמח משטח עבודה ולרדד לעלה.

3. הכנת המילוי: להקציף חלבונים וסוכר עד שמתקבל קצף יציב. להוסיף בקיפול את האינסטנט. למרוח על העלה את הקרם ולגלגל בעדינות לרולדה, להקפיא לחצי שעה. כך לעשות עם שני החלקים האחרים. אפשר למלא באיזה מילוי שאוהבים למשל אחרי שמורחים את הקרם לפזר שוקולד צ`יפס לבנים, שילוב טעמים חבל על הזמן.

4. לחתוך לפרוסות ולהכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

עוגיות נוספות

8039 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגיות שושנים עוגיות שושנים

גולשים מכינים וממליצים:

מלי : ניקי שלום, הכנתי את העוגיות ויצאו פשוט פעולות. הכנתי אותן פרווה כיון שאני רגישה למוצרי חלב, ובעלי והבנות לא הרגישו כול הבדל.
כיף למצוא מתכון עם אופציות לתחליף של המצרכים החלביים.
המון המון תודה,
מלי

תימי : מדהים מדהים מדהים!!! נחטפו אצלי בתוך דקות… ניקי את מופלאה!

אודליה : מתכון מעולה! ניסיתי הרבה מתכונים של עוגיות השושנים אבל זה התעלה על כולם, ההכנה היא פשוט תענוג הכל יוצא מושלם …

nili :  הי ניקי,מכינה הרבה מהמתכונים שלך אבל המתכון הזה פשוט מנצח!!!!יצאו מעולה!!תודה רבה!!!!

עדי 29 : כל כך טעים! הערב הכנתי ויצאו עוגיות מושלמות!

ורדי : כול מילה מיותרת!!טעים בטירוף קל להכנה למרות השלבים של הקירור, יאמיייייייייייייי תודה ניקי על המתכונים, אין על האתר שלך, ראוי לברכות.

אנונימי : היי ניקי – שבוע טוב, העוגיות יצאו מהממות!
בדיוק הריח והטעם של העוגיות שאימא שלי הייתה עושה כשהייתי ילדה. כל השבת אני ואחותי אכלנו בלי הכרה:)
חוץ מזה עשיתי גם את עוגיות הקינמון, עוגיות הריבה ועוגיות התמרים. כמות מטורפת – אבל הייתי חייבת לנסות את כולן. פשוט מ-צ-ו-י-ן. תודה רבה!

תגובות

523 תגובות ב "עוגיות שושנים"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,
אני אופה קבועה של האתר שלך, מתכונים מושלמים 😉
רציתי לדעת האם ניתן להשתמש בחלב סויה.
תודה רבה

שלום ניקי את יכולה לכתוב לי בבקשה את הכמות היחסית אם אני משתמשת כאן בקמח רגיל ואבקת אפיה

1 30 31 32