בראוניז טחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז טחינה

בראוניז טחינה

לא התבלבלתי אכן יש טחינה בתוך הבראוניז וזה אפילו יוצא מתוק. מתים אצלי על בראוניז כולל אותי. אני מכינה ואם אני מצליחה חלק הולך להקפאה והילדים לוקחים לבית ספר. מה שיפה כאן שאפילו לא צריך להפשיר זה אפילו טעים קפוא.

תבנית 20X30

מרכיבים:

3 ביצים
100 ג' שוקולד מריר
50 ג' שוקולד חלב
100 ג' חמאה
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר
2 כפות גדושות טחינה
2 כפות דבש
3/4 כוס קמח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת שאר המצרכים.

2. להעביר לתבנית ולאפות כ 25 – 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

ואיך הופכים לפרווה ? את החמאה להחליף בחצי כוס שמן אפילו קצת פחות ואת השוקולד החלב בשוקולד מריר.

1779 צפיות 1 צפיות היום

בראוניז טחינהבראוניז טחינהבראוניז טחינה

בראוניז טחינהבראוניז טחינהבראוניז טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

סמדר : "ניקי, באתי לספר לך שלפני כמה חודשים הבאתי את זה לקורס ערב שאני לומדת, אנשים עפו על זה, חוסל.
הקורס נגמר בקרוב ואנחנו מתכננים היום מסיבת סיום, מיד כולם קפצו וביקשו את הבראוניז האלה שוב :)"

אודליה : "יצא אליפות!!!!!! מושלם! הכי פשוט ואין מילים כמה שזה עסיסי וטעים."

תגובות

157 תגובות ב "בראוניז טחינה"

  הרשם  
עדכן

קמח רגיל או קמח תופח במתכון??

היי,
הכנתי אתמול את הבראוניז (עם חצי מכמות הסוכר הלבן שרשמת ועדיין יצא מתוק וטעים) אבל הבראוניז יצאו מאוד דחוסים… במיוחד אחרי קירור. זה אמור להיות ככה? או שמשהו התפקשש לי בדרך?
תודה!

היי ניקי:)
האם אפשר להשתמש בטחינה גולמית?

הי ניקי,
המתכונים שלך תמיד מעולים, קלים ויוצאים נפלא.
כל הכבוד גם על הסבלנות לענות לכולם 🙂

לגבי הבראוניז – יש לי אנטי עקרוני לסוכר במתכונים…אפשר להפחית את כמויות הסוכר? להגדיל במקום את כמות הדבש?

מעולה.נחטף ברגע.

היי ניקי יש כמה שאלות: למה טחינה והאם יש לזה טעם דומיננטי לבראוניז .
במקום שוקלד חלב אפשר ממרח שוקלד ,??
להכפיל את הכמות שולד מריר 150 לפרווה.
תודה לך

הי ניקי אפשר שמן במקום חמאה ? וכמה
תודה

ניקי:] מה יותר טעים לשים 50 גרם שוקולד חלב או מריר? תודה.

היי ניקי,
ייתכן ויש טעות במתכון והייתי צריכה לשים שלושת רבעי קמח תופח או קמח רגיל + אבקת אפיה? העוגה יצאה ממש שטוחה.
תודה מראש!

רציתי לשאול אותך שאלה בבקשה….
הכנתי גם את השטורדל תפוחי עץ עם הבצק פילאס…
יצא מאוד מאוד מוצלח
נחטפו 4 רולדות שמנות(:
רציתי לדעת אם יש לך מתכון או רעיון למילוי של הפילאס עם מעורב ירושלמי והאם זה אפשרי בכלל לדעתך….(:
תודה רבה לך
רבקה

ניקי….
פשוט נהדר !!!
שילובים מדהימים
ותוצאה טעימה ביותר !!!
תודה
רבקה !!

היי ניקי
רציתי לשאול אולי את יודעת.אם אכין במכשיר המולטיקייק בתבנית המאפינס נראה לך יצא טוב??

תודה רבה לך על המתכונים הנהדרים שלך!!
בדיוק עכשיו סיימתי להכין את העוף בזיתים המההמם שלך ועוף עם פלפלים שכמובן הכל תמיד קל וטעים