בראוניז טחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז טחינה

בראוניז טחינה

לא התבלבלתי אכן יש טחינה בתוך הבראוניז וזה אפילו יוצא מתוק. מתים אצלי על בראוניז כולל אותי. אני מכינה ואם אני מצליחה חלק הולך להקפאה והילדים לוקחים לבית ספר. מה שיפה כאן שאפילו לא צריך להפשיר זה אפילו טעים קפוא.

תבנית 20X30

מרכיבים:

3 ביצים
100 ג' שוקולד מריר
50 ג' שוקולד חלב
100 ג' חמאה
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס סוכר
2 כפות גדושות טחינה
2 כפות דבש
3/4 כוס קמח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת שאר המצרכים.

2. להעביר לתבנית ולאפות כ 25 – 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

ואיך הופכים לפרווה ? את החמאה להחליף בחצי כוס שמן אפילו קצת פחות ואת השוקולד החלב בשוקולד מריר.

6283 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז טחינהבראוניז טחינהבראוניז טחינה

בראוניז טחינהבראוניז טחינהבראוניז טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

סמדר : "ניקי, באתי לספר לך שלפני כמה חודשים הבאתי את זה לקורס ערב שאני לומדת, אנשים עפו על זה, חוסל.
הקורס נגמר בקרוב ואנחנו מתכננים היום מסיבת סיום, מיד כולם קפצו וביקשו את הבראוניז האלה שוב :)"

אודליה : "יצא אליפות!!!!!! מושלם! הכי פשוט ואין מילים כמה שזה עסיסי וטעים."

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

161 תגובות

רינת

היי ניקי,
הבראוניז כבר בתנור ופתאום אני רואה ששמתי סילאן טבעי במקום דבש:-/ זה יצא פחות מתוק?

השב
רוז

הי ניקי,
יש לך מושג אם המתכון עובד עם קמח ללא גלוטן?

השב
אינה

היי,
הכנתי אתמול את הבראוניז (עם חצי מכמות הסוכר הלבן שרשמת ועדיין יצא מתוק וטעים) אבל הבראוניז יצאו מאוד דחוסים… במיוחד אחרי קירור. זה אמור להיות ככה? או שמשהו התפקשש לי בדרך?
תודה!

השב