עוגיות חמאת בוטנים וחלבה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות חמאת בוטנים וחלבה

עוגיות חמאת בוטנים וחלבה

יש לי בעיה עם העוגיות האלה. בדרך כלל אוכלים אצלי ישר כשהעוגיות יוצאות מהתנור אבל הבעיה כאן היא אחרת לגמרי. הבעיה כאן היא שהבצק שלהן כל כך טעים שכל רגע טועמים ממנו ולא תמיד אני מצליחה לעשות ממנו עוגיות.
אז למדתי לקח את העוגיות האלה אני מכינה מאוחר בלילה וכך רוב הבצק מצליח להפוך לעוגיות.

מרכיבים:

270 ג' חמאת בוטנים סקיפי (כוס)
כוס שערות חלבה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
25 ג' חמאה מומסת
3/4 כוס קמח תופח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק (טעים!) ליצור כדורים קטנים, לסדר אותם בתבנית במרחק אחד מהשני.

2. חום בינוני 180 מעלות כ13 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

מתכוני עוגיות

733 צפיות 7 צפיות היום

עוגיות חמאת בוטנים וחלבהעוגיות חמאת בוטנים וחלבהעוגיות חמאת בוטנים וחלבה

גולשים מכינים וממליצים:

לאה ל : וואו! פשוט מ ע ו ל ו ת!
עשיתי עם צנצנת שלמה של סקיפי והכפלתי כמויות ויצאו עוגיות מדהימות.
תודה רבה רבה, שבת שלום וחג פורים שמח :−)

תגובות

41 תגובות ב "עוגיות חמאת בוטנים וחלבה"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי,
יש אפשרות להכין את זה עם טחינה במקום חלבה מוכנה (נגיד בתוספת דבש/סילאן/מייפל)?
[פשוט טחינה תמיד יש בבית וחלבה לא…]
תודה!

ניקי המהממת. מה שלומך?
כמה עוגיות יוצאות בערך?
תודה מראש

העוגיות בתנור עכשיו… עשיתי את הכמות שרשמת אבל נשאר ממנה רק חצי! הילדים טרפו את הבצק!!! כרגיל, כל מתכון שלך- הצלחה. שבת שלום ותודה רבה!

היי,
מה זה חמאת בוטנים סקיפי?
האם זה ללא תוספת סוכר או מתוק?
יש לי בבית חמאת בוטנים של בטר אנד דיפרנט, גם מתוק וגם מלוח,
אם זה טוב אז באיזה להשתמש?

ב״ה יחי המלך המשיח!שלום ניקי,אפשר לא לשים בכלל חלבה?תודה רבה!

היי העוגיות שלי בתנור ועברו 13 דק אבל הם ממש רכות… האם הם אמורות להתקשות?

ראשית אני חייבת לברך האתר מקסים תמונות מקסימות.אבל… ניסיתי הבוקר 3 סוגי עוגיות סהרוני קוקוס. עוגיות חמאת בוטנים וחלבה. ואת הרולדה המפורסמת. אף מתכון לא הצליח ואת מדברת עם בשלנית ואופה לא קטנה. אני לא יודעת איך כל כך הרבה תגובות מפרגנות יש למתכונים? אבל הן שיקריות וזה ממש לא גילוי נאות. הרבה חומרים כאן נזרקו . וזה סתם בשבילך חומר למחשבה כשאת כותבת מתכון ואופה באמצע הלילה כשקופצת עלייך המוזה כמו שאת אומרת. העיקר שבת שלום שתהיה לך אני כבר השבת לא אאפה יותר כי הכל נזרק אני אקנה.

איך יצא לך יפה כ"כ בתמונה?
הם יצאו טעימות, עם סדקים מלמעלה, לבנות הרבה יותר והתחתית זהובה ממש

כמה סוכר להוסיף אם החמאת בוטנים שלי ללא סוכר?

ניקיל'ה אפשר במקום ממרח בוטנים לשים ממרח חלבה או שוקולד?
תודה רבה.

כמה אבקת אפיה צריך להשים במקום קמח תופח?

שלום ניקי:-)
יש לי חלבה רגילה, לא שערות, אפשר להשתמש בה, ובאיזה כמות.
בתודה מראש.
שיהיה יום מקסים וחג פורים שמח! 🙂

תודה אנסה

ניקי שלום

האם אני כולה להוסיף אגוזים למינהם?

תודה

ניקי בוקר טוב!!
איך העוגיות יוצאות לך עיגול כל כך סימטרי? את משתמשת בתבנית?

הי ניקי

ניתן להחליף את החמאה במחמאה?
כיוון שאני מעוניינת להגיש את זה כפרווה

תודה…

היי ניקי, יש תחליף לשערות חלבה?- אני פשוט גרה בחו"ל ואין לי מושג איך להשיג את זה.

ניקי יקרה,
מאז פרסום המתכון אני מתכננת לעשות את העוגיות האלו, הבוקר סוף סוף הגעתי לשלב הביצוע. מ-ע-ו-ל-ו-ת!!!!!
זה גרוע ביותר, מפני שעד הצהריים, יש סיכוי שלא יישאר שום דבר לאף אחד….
מצד אחד חבל שלא הכפלתי כמויות, מצד שני, טוב שלא הכפלתי כמויות…
תודה רבה!!!
(בתכנון למשך השבוע ספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקה…)