עוגיות חמאת בוטנים וחלבה

עוגיות חמאת בוטנים וחלבה

עוגיות חמאת בוטנים וחלבה

יש לי בעיה עם העוגיות האלה. בדרך כלל אוכלים אצלי ישר כשהעוגיות יוצאות מהתנור אבל הבעיה כאן היא אחרת לגמרי. הבעיה כאן היא שהבצק שלהן כל כך טעים שכל רגע טועמים ממנו ולא תמיד אני מצליחה לעשות ממנו עוגיות.
אז למדתי לקח את העוגיות האלה אני מכינה מאוחר בלילה וכך רוב הבצק מצליח להפוך לעוגיות.

מרכיבים:

270 ג' חמאת בוטנים סקיפי (כוס)
כוס שערות חלבה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
25 ג' חמאה מומסת
3/4 כוס קמח תופח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק (טעים!) ליצור כדורים קטנים, לסדר אותם בתבנית במרחק אחד מהשני.

2. חום בינוני 180 מעלות כ13 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

מתכוני עוגיות

49 צפיות 7 צפיות היום

עוגיות חמאת בוטנים וחלבהעוגיות חמאת בוטנים וחלבהעוגיות חמאת בוטנים וחלבה

גולשים מכינים וממליצים:

לאה ל : וואו! פשוט מ ע ו ל ו ת!
עשיתי עם צנצנת שלמה של סקיפי והכפלתי כמויות ויצאו עוגיות מדהימות.
תודה רבה רבה, שבת שלום וחג פורים שמח :−)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

38 תגובות

ים

ניקי המהממת. מה שלומך?
כמה עוגיות יוצאות בערך?
תודה מראש

השב
ריקי

העוגיות בתנור עכשיו… עשיתי את הכמות שרשמת אבל נשאר ממנה רק חצי! הילדים טרפו את הבצק!!! כרגיל, כל מתכון שלך- הצלחה. שבת שלום ותודה רבה!

השב
שרון

היי,
מה זה חמאת בוטנים סקיפי?
האם זה ללא תוספת סוכר או מתוק?
יש לי בבית חמאת בוטנים של בטר אנד דיפרנט, גם מתוק וגם מלוח,
אם זה טוב אז באיזה להשתמש?

השב
niki

סליחה. ככה נקראת החמאת בוטנים, כל חמאת בוטנים שאת אוהבת מתאימה עדיף המתוק.

השב
שרון

ניקי!
תודה רבה על התשובה!!
כל פעם מחדש לפני שאני אופה עם חמאת בטנים אני שוב בהתלבטות – האם המתוק או הטבעי,
עזרת לי מאד!

השב
גולדא

ב״ה יחי המלך המשיח!שלום ניקי,אפשר לא לשים בכלל חלבה?תודה רבה!

השב
ענת גריידי

ראשית אני חייבת לברך האתר מקסים תמונות מקסימות.אבל… ניסיתי הבוקר 3 סוגי עוגיות סהרוני קוקוס. עוגיות חמאת בוטנים וחלבה. ואת הרולדה המפורסמת. אף מתכון לא הצליח ואת מדברת עם בשלנית ואופה לא קטנה. אני לא יודעת איך כל כך הרבה תגובות מפרגנות יש למתכונים? אבל הן שיקריות וזה ממש לא גילוי נאות. הרבה חומרים כאן נזרקו . וזה סתם בשבילך חומר למחשבה כשאת כותבת מתכון ואופה באמצע הלילה כשקופצת עלייך המוזה כמו שאת אומרת. העיקר שבת שלום שתהיה לך אני כבר השבת לא אאפה יותר כי הכל נזרק אני אקנה.

השב
niki

ענת התגובה הזאת כללית מידי, אני לא יכולה לעזור לך.
אם את רוצה לקבל עזרה את מוזמנת לפרט
דרך אגב אני כותבת את כל התגובות באתר גם המחמאות, זה נשמע יותר טוב ?
ועוד משהו המתכונים מעולים אחד אחד.

השב
Reut

אפיתי את העוגיות הבוקר עם הילד. יצאו פריכות וטעימות טעימות.
האתר שלך מקסים והתפריט שלי בבית מכיל רק את המתכונים שלך – פשוטים, מדויקים ומעולים אחד אחד! (לפחות ה 50 שכבר הכנתי…) 🙂

השב
ויקי

איך יצא לך יפה כ"כ בתמונה?
הם יצאו טעימות, עם סדקים מלמעלה, לבנות הרבה יותר והתחתית זהובה ממש

השב
niki

פעם השתעשעתי ואפיתי בתבנית סיליקון, זה רק נראה יפה ולא יותר.
בכל מקרה נשמע שאפית יותר מידי.

השב
אבישי

ניקיל'ה אפשר במקום ממרח בוטנים לשים ממרח חלבה או שוקולד?
תודה רבה.

השב
niki

לא ניסיתי אבישי אין לי תשובה, אני לא בטוחה שזה יעבוד כל כך טוב.

השב
לאה ל.

שלום ניקי:-)
יש לי חלבה רגילה, לא שערות, אפשר להשתמש בה, ובאיזה כמות.
בתודה מראש.
שיהיה יום מקסים וחג פורים שמח! 🙂

השב
לאה ל.

וואו! פשוט מ ע ו ל ו ת!
עשיתי עם צנצנת שלמה של סקיפי והכפלתי כמויות ויצאו עוגיות מדהימות.
תודה רבה רבה, שבת שלום וחג פורים שמח :−)

השב
ליאת

ניקי בוקר טוב!!
איך העוגיות יוצאות לך עיגול כל כך סימטרי? את משתמשת בתבנית?

השב
niki

בוקר טוב.
חלק מהעוגיות אפיתי במאפינס אבל בכללי אני מעדיפה לאפות ישר על התבנית יותר טעימות.

השב
d_efrat@hotmail.com

הי ניקי

ניתן להחליף את החמאה במחמאה?
כיוון שאני מעוניינת להגיש את זה כפרווה

תודה…

השב
שם*

היי ניקי, יש תחליף לשערות חלבה?- אני פשוט גרה בחו"ל ואין לי מושג איך להשיג את זה.

השב
שם

ניקי יקרה,
מאז פרסום המתכון אני מתכננת לעשות את העוגיות האלו, הבוקר סוף סוף הגעתי לשלב הביצוע. מ-ע-ו-ל-ו-ת!!!!!
זה גרוע ביותר, מפני שעד הצהריים, יש סיכוי שלא יישאר שום דבר לאף אחד….
מצד אחד חבל שלא הכפלתי כמויות, מצד שני, טוב שלא הכפלתי כמויות…
תודה רבה!!!
(בתכנון למשך השבוע ספגטי מוקפץ עם שעועית ירוקה…)

השב