עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט

עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט

עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט, עוגה לשבת ולא סתם עוגה אלא עוגה נהדרת שמקבלת מחמאות כל פעם מחדש. היא כל כך קלה להכנה ומרשימה שאף אחד לא יאמין שהכנתם אותה בבית.

גודל תבנית: 24"

מרכיבים:

150 ג` פתי בר טחון
100 חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס שוקולד לבן- נוגט:
130 ג` שוקולד לבן
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה)
2 כפיות ג`לטין
3 כפות חלב
500 מ"ל שמנת מתוקה

גנאש לציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150 ג` שמנת מתוקה
כף ליקר שוקולד

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערה+3 כפות חלב,להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס למיקרו ל30 שניות.

3. להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט. להוסיף נוגט לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה. להוסיף את הג`לטין לתערובת השוקולד.

4. להקציף את השמנת המתוקה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת. לצקת את תערובת השוקולד על הבסיס, להקפיא לשעה.

5. לחמם  את השמנת עד סף רתיחה. לצקת על השוקולד והליקר, לערבב היטב ולצקת על המוס הלבן. להקפיא ללילה להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

6603 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

193 תגובות ב "עוגת מוס שוקולד לבן ונוגט"

  הרשם  
עדכן

עד כמה חשוב ההקפאה ללילה?
אני צריכה עוגה טעימה ומיוחדת להיום.

היי ניקי,
אם אין לי סוכר חום זה קריטי?

היי , איך משתמשים בג'לטין ?

היי אפשר להמיר את ממרח הנוגט במחית אחרת?
תודה

היי ניקי, אין לי מיקרו…איך את ממליצה להמיס את הג'לטין?

כאשר שפכתי את תערובת השוקולד והגלטין לשמנת המוקצפת זה נהיה ממש דליל, זה תקין?

1 11 12 13