עוגת שמרים בכאילו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שמרים בכאילו

בא לי לשחק איזה כיף. השתעשעתי עם בצק פריך האפשרויות היו להכין רולדות או עוגיות אבל אז החלטתי לעשות משהו שונה, עוגת שמרים לא באמת עוגת שמרים הרי מבצק פריך לא מכינים עוגות שמרים אבל את הצורה של הקראנץ אני כן יכולה לעשות, חוץ מזה מה יכול להיות רע מבצק פריך עם שוקולד ? ברור שזה טעים.

מרכיבים:

200 ג' חמאה קרה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
200 ג' גבינה לבנה 9% (כ 4 כפות גדושות)
420 ג' קמח (3 כוסות)
שקית א. אפיה

מילוי חלבה קינמון:
ממרח חלבה
קינמון

ממרח שוקולד

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ולקרר כשעה.

2. לקמח משטח עבודה לחלק את הבצק ל 3 חלקים, כל חלק לרדד למלבן למרוח שכבה דקה של חלבה לפזר קינמון לגלגל לגליל ולחתוך באמצע בעזרת סכין חדה, ללפף אחד על השני. סה"כ 3 קראנצ'ים.

3. לסדר כל אחד באינגליש קייק, חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

כמה טעים….

לפייסבוק שלי

עוגת שמרים בכאילו עוגת שמרים בכאילו עוגת שמרים בכאילו

630 צפיות 7 צפיות היום

תגובות

38 תגובות ב "עוגת שמרים בכאילו"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,
רק רציתי להגיד שהעוגה הזאת לא נמצאת בקטגוריה הנכונה…
וחוץ מזה שאני מכורה לאתר שלך, אבל קצת מבואסת מכמות הפרסומות שיש עכשיו, אם אני מבינה נכון…צריך לשלם בשביל "לא" לראות פרסומות?!

ניקי יקרה
מה זה נוטלה?
מה אפשר במקום?

היי ניקי ערב טוב
איך אפשר להפוך את הרולדות לפרווה

תודה

אפשר להחליף את הגבינה בממרח שוקולד? ואז יתקבלו רולדות חומות?

ניקי, קודם כל, תודה!!! יש לך מתכונים מדהימים!
שאלה- ניתן מרגרינה במקום חמאה?

שכחתי לשאול: האם ניתן להפחית מכמות החמאה ? שמן במקום חמאה אפשרי?

יצא מעולה! אפיתי עם הילדים 2 רולדות ואת היתר גילגלנו כרוגלעך. היה קל להכנה והתוצאה שווה. תודה ניקי נהדרת

הכנתי מהבצק קורסונים במילוי נוטלה יצא מעולה, כרגיל כמו כל המתכונים מהאתר. תודה

ניקי, המון תודות על כל המתכונים הנפלאים שלך – בשמי ובשם כל בני משפחתי שנהנים מהם.
ושאלה קטנה בנוגע לעוגה הזאת:
האם אפשר להשתמש בקמח תופח?

בוקר טוב ניקי
אתמול הכנתי את העוגה עם ביתי. בחרנו כמובן במילוי שוקולד ויצא מהמם.
הכנו שתי רולדות יפיפיות והילדים נהנו מהריח בזמן האפיה וכמובן מהטעם. לא מפסיקים ליישר את העוגה

היי ניקי,
האם המרקם לאחר אפייה הוא כמו בצק פריך או שגם המרקם מזכיר מאפה שמרים?
מה דעתך על מריחת מעט סילאן או פיזור סוכר חום לפני האפייה כדי שהעוגות לא יצאו חיוורות כל כך?

צריך למרוח לפני האפייה ביצה?

היי ניקי,
אם יש לי חלבה בגוש כיצד ניתן לסדר אותה בבצק? אם בכלל..

האם העוגות יוצאות חיוורות או שזה כך בצילום?
כיצד ניתן ליצור מראה שחום יותר?

הי ניקי,
נראה סוף הדרך…..
1.אפשר גבינה 5% ?
2.אפשר להקפיא?

תודה לך:-)

וואו ניקי הרעיונות שלך זה משהו:)
אנסה היום או מחר.
שבוע טוב!

יש משהו כללי שאני לא מבינה בקשר לבצק פריך (בכל מקום שחיפשתי כתוב משהו אחר, אבל עלייך אני הכי סומכת). אם אני מכינה עם מיקסר עם וו לישה (אין לי מעבד מזון) לאיזה מרקם אני אמורה להגיע:
1. פירורי
2. חלק ודביק
3. חלק ולא דביק

תודה מראש,
גלית

נראה נהדר!! מה אפשר במקום גבינה? הבן שלי אלרגי…