עוגת גבינה ופירורים קלה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ופירורים קלה

אני מתה על העוגות האלה. מוס גבינה מפתה יחד עם פירורי בצק פריך זהובים ופריכים. עוגה ישר מחלון הראווה! נראית מעולה עם טעם נהדר.

גודל תבנית: 24"

מרכיבים:

בסיס ולפירורים:
200 ג' חמאה
200 ג' קמח (כוס וחצי פחות כף)
2 חלמונים
2 כפות סוכר
1/4 כוס אגוזים גרוסים

קערה א':
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב

קערה ב':
2 גבינת שמנת 30% נפוליאון
150 ג' סוכר (3/4 כוס)
כפית סוכר וניל


הכנות:

1. לעבד את מצרכי הבסיס לבצק, לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4 (לפירורים), לשטח את הבצק בשתי תבניות משומנות, לאפות בסביבות 13 – 15 דקות בחום בינוני 180 מעלות או עד שמזהיב מעט, לצנן.

2. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב. לערבב בעדינות גבינה וסוכר ולקפל אל הקרם.

3. לצקת את קרם הגבינה על בסיס הבצק הגדול שהכנו. לפורר (בעזרת מזלג אני מפוררת וכך נוצרים פירורים) את שארית הבצק שנותרה ולפזר על קרם הגבינה, לקרר 24 שעות.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

9942 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה ופירורים קלה


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

217 תגובות

יהל

הכנתי לשבועות ויצאה העוגת גבינה הכי טעימה שאכלתי (בעלי וביתי הבכורה הסכימו איתי 🙂 ))תודה רבה

השב
ורד

היי
רציתי לשאול את ה 3/4 בצק לשטח כבר בתבנית העגולה ולאפות..ואז ישר לשפוך את בלילת הגבינה? או שיש לפורר גם אותו… כאן התכוונת שיצא דק יחסית?
תודה על מתכונים נפלאים

השב
ניקי ב

לאפות את הבצק לקרר ואז לשים את המוס גבינה עליו. אני יכולה לבקש משהו ? תקראי את המתכון שוב.

השב
מושקי

הי ניקי
אפשר להמיס שוקולד לבן ולהוסיף למתכון?

השב
ורד

היי ניקי,
מצאתי נפוליאון טעם טבעי 25 אחוז
האם זה יתאים?
בנוסף אין לי שקף… האם ניתן להשאיר בתבנית קפיצית ולחלץ לפני הגשה כדי ליצור את המראה החלק של הגבינה בצדדים?
תודה רבה
ורד

השב
ניקי ב

היי ורד
נראה לי בסדר לא סגורה על זה, אני מעדיפה את ה 30%, הדבר היחיד שנותן דפנות חלקות זה שקף.

השב
רחלי

הי ניקי יקרה
אפשר במקום גבינת הנפוליאון לשים גבינה 9 אחוז 500 גר ושמנת חמוצה?

השב
מלכה

הי ניקי לא הבנתי צריך להפריד תבצק 3/4 ורבע לשים גם בתנור? ?

השב