חיתוכיות תותים

חיתוכיות תותים

חיתוכיות תותים

חיתוכיות קצת שונות מהרגיל, לא עם ריבה אלא ממש תותים אדומים ויפים, יצאו חיתוכיות יפהפיות!. תראו איזה צבעים יפים עושק חשק לחטוף אחת ישר לפה. לפעמים לא צריך הרבה בשביל להיות מאושר קצת מתוק כוס שוקו והחיים יפים

מרכיבים:

200 ג' חמאה קרה
350 ג' קמח
150 ג' סוכר
ביצה
כף מים קרים

500 ג' תותים חתוכים קטן
120 ג' סוכר

ביצה טרופה

הכנות:

1. לערבב תותים וחצי כוס סוכר ולהשרות כשעתיים שלוש, לסנן את הנוזלים.

2. לעבד את המצרכים לבצק, לשמור רבע במקרר את השאר לשטח בתבנית. חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות או עד שמזהיב מעט, לצנן.

3. להבריש את הבצק בביצה לפזר מעט פירורי לחם מעל את התותים להבריש גם את התותים בביצה לפזר כף סוכר ומעל לגרד את שארית הבצק.

4. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות מעד שמזהיב. לקרר במקרר כשעתיים ולחתוך לקוביות לשמור בקירור.

 

86 צפיות 9 צפיות היום

חיתוכיות תותים

חיתוכיות תותים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

51 תגובות

לוסיאנה

היי ניקי,
האם לדעתך ניתן למרוח בתחתית שמנת או ריבת אוכמניות

השב
מומה

יצא מאוד טעים, הילדים אוהבים, הטעם אפילו משתפר במשך הזמן (מרגישים פחות את החמאה ויותר את חמצמצות הפרי).

תודה

השב