בראוניז קל להכנה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז קל להכנה

בראוניז קל להכנה

בראוניז קצת שונים מהרגיל, בדרך כלל משתמשים בשוקולד צ'יפס הפעם החלטתי על משהו אחר וזה יצא טעים ואני מאוד מאוד אוהבת בראוניז

תבנית בינונית

מרכיבים:

250 ג' שוקולד מריר
150 ג' חמאה
כפית נס קפה
3 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
100 ג' שוקולד לבן
140 ג' קמח (כוס)
קורט מלח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה, לטרוף ביצים וסוכר להוסיף לשוקולד יחד עם המלח נס קפה והקמח.

2. להעביר לתבנית לקצוץ דק את השוקולד להוסיף לתבנית לערבב מעט ולאפות כ 25 דקות בחום בינוני או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

3. לצנן ולחתוך למלבנים.

שאלת ותשובות:

איך הופכים לפרווה ? להחליף את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן
ההכנה אותו דבר ? כן
אני לא אוהבת נס קפה – מומלץ לא לוותר זה יוצא נהדר (אני גם לא אוהבת נס קפה)
אפשר להכין בלי השוקולד הלבן ? כן
אפשר להחליף את השוקולד בשוקולד צ'יפס ? כן חצי כוס
אני אוהבת שוקולד חלב – תחליפי חבילת שוקולד מריר בחלב
מה עם אגוזים ? תורידי כרבע כוס קמח ותוסיפי שליש כוס אגוזים קצוצים
ניתן להכין יום מראש ? כן
ניתן להקפיא ואיך ? אין בעיה ובקופסא אטומה
איך מפשירים ? לאכול ישר מהמקפיא
אוף זה יצא יבש! – אפית יותר מידי, חשוב להוציא בזמן, מבחן הקיסם.
מה זה מבחן הקיסם ? קיסם נכנס לבראוניז ויוצא עם פירורים לחים
כמה קטן לחתוך את השוקולד ? קוביות קטנטנות
שכחתי את המלח! – לא נורא.

5169 צפיות 21 צפיות היום

בראוניז קפה

בראוניז קל להכנה

גולשים מכינים וממליצים:

איילת א. : "מוצאת את עצמי חוזרת למתכון הזה שוב ושוב ושוב ושוב… פשוט מעולה!! (ואני מכינה פרווה)"

תגובות

228 תגובות ב "בראוניז קל להכנה"

  הרשם  
עדכן

ניקי, את חושבת שיתאים אם אכין קצפת לקישוט העוגה?

מה גודל הביצים?
יש לי תבנית בינונית רגילה a4 אפשר להשתמש בה? והכוונה לנס קפה לא מומס במים נכון?

היי, בראוניז נפלאים, אין על היוגה ואין עלייך ניקי כנראה יש תקלה ולא רואים את רשימת המצרכים והכמויות. יש אפשרות לרשום בהודעה?

הכוונה לקמח תופח או רגיל?

הכנתי כמה מתכונים שלך ותמיד יצא מעולה.
אבל השיא הוא עם הבראוניז המעלפים הללו. וצדקת – הם נפלאים יש מהמקפיא.
תודה רבה 🙂

לטרוף הכוונה במקצפה?
או ידני?

הכנתי את העוגה לכבוד שבת ויצא פשוט מצוין !!!

היי ניקי
ראשית תודה רבה על כל המתכונים הטעים.
אפשר להחליף את הקמח לקמח מצה?

תודה גילה

היי ניקי, כמה זה ישנה את הטעם לשים שמן במקום חמאה? נתקעתי בלי…

האם אפשר להחליף את הנס קפה באבקת קפה טחון לאספרסו ( יש לי מטחנת קפה)?

היי ניקי. חייבת להודות שאלה הבראוניז הראשונים שהכנתי ובטוחה שהמתכון הזה יישאר אצלי במשך הרבה שנים. יצא מדהים !

פשוט נפלא!
תודה רבה….

היי ניקי
אפשר לשמור יומיים במקרר? זה ישמר טוב?

וואו בראוניז מושלם….
הכנתי עם שמן והספתי אגוזי מלך קצוצים… יצא טעים בטירוף… המון מחמאות… וזה טעיםעם הקפה

אני לא מאמינה.. הוצאתי עכשיו את העוגה מהתנור..כולה התפוררה…ממש לפירורים.. בראוניז כבר לא יצא..יש מה לעשות איתה?

טעים מאוד פשוט מצוין

מה זה תבנית בינונית?

היי ניקי, בוקר אור
מה שלומך?
יש לי שאלה קצת מצחיקה, כמה זה "קורט" מלח?

היי ניקי, הכנתי את הבראוניז והם יצאו מאוד "רטובים" ברמה שהם נדבקים לכף שאיתה אני מוציאה אותם מהתבנים
האם זה בסדר או שלהחזיר קצת לתנור?

פשוט מעולה!!

1 3 4 5