מאפינס שיש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס שיש

מאפינס שיש

איזה כיף לפתוח את השבוע עם משהו מתוק וטעים, מתאים לי מאפינס הכנה קלי קלות והכי כיף שהם מוכנים תוך 20 דקות. יש אורחים בדרך לילדים מתחשק לנשנש משהו מתוק ?
תיק תק המאפינס נכנסים לתנור יש ריח טוב במטבח בסוף יוצאים מאפינס רכים וזהובים עם נגיעות של שוקולד. לקרר קצת ולתת לילדים לחסל בכיף.

14 מאפינס

מרכיבים:

100 ג' חמאה להוציא מהמקרר כ 15 דקות קודם
200 ג' סוכר (כוס)
3 ביצים
120 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
250 ג' קמח תופח (2 כוסות פחות 3 כפות)
כפית גדושה שוקולית
כף ממרח שוקולד

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במיקסר את החמאה והסוכר להקציף עם וו הגיטרה במהירות גבוהה כשתי דקות, להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה, להוסיף את השמנת ובסוף את הקמח.

3. להוציא חצי כוס מהעיסה לקערה קטנה להוסיף את אבקת השוקולית וממרח השוקולד ולערבב לעיסה אחידה.

4. לשמן את תבנית השקעים ולמלא להתחיל עם העיסה הבהירה להוסיף מהכהה ולסיים עם הבהירה לערבב מעט ששני הצבעים יתערבבו, העיסה אמורה להגיע עד 3/4 גובה.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מתייצבים ומזהיבים.

שאלות ותשובות:

איך מכינים פרווה ? מחמאה במקום חמאה, במקום השמנת ריץ
אפשר שמן ? לא
מה מצב החמאה ? חמאה בטמפרטורת החדר
צריך מיקסר ? כן
שכחתי את הוניל – לא נורא
ניתן להקפיא ? כן
איך שומרים ? מספר ימים בקופסא סגורה
צריך מקרר ? לא

2984 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס שישמאפינס שישמאפינס שיש

מאפינס שישמאפינס שיש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

50 תגובות

עטרה

באתר הישן היה מתכון של מאפינס שחור לבן… באתר החדש הוא נעלם. את יכולה להעלות שוב?

השב
אורי

הכנתי מקמח מלא והבלילה יצאה קשה מאוד, ואי אפשר לעבוד איתה..
יש מה לעשות?

השב
niki

הגיוני זה מה שעושה קמח מלא, עדיף היה להחליף חצי. כרגע עניין של ניסוי, תוסיף נוזלים מיץ תפוזים, נגיד כשליש כוס ותאפה. לזרוק תמיד אפשר אחר כך.

השב