בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

קוביות בלונדיז קטנות זהובות ומה זה טעימות רכות נחטפות, 10 דקות עבודה וזה בתנור. רוצו להכין ותהנו מעוגה נפלאה רכה וטעימה ממכרת שלא מזכירה את הבראוניז הרגיל אבל יש לה את הקסם שלה. יאם כמה טעים וקל הכנה.

תבנית בינונית / 22X24

מרכיבים:

250 ג' שוקולד לבן
100 ג' חמאה מומסת
200 ג' סוכר (כוס)
3 ביצים
כפית תמצית וניל
140 ג' קמח (כוס)
חצי כפית א. אפייה

הכנות:

1. לחמם את התנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד הלבן לקוביות קטנות לשים בקערה יחד עם החמאה, להכניס למיקרו ולהפעיל על עוצמה מלאה, לערבב לבלילה אחידה.

3. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים בסבלנות אחת אחרי השנייה תוך כדי בחישה מהירה, בסוף להוסיף את הקמח והאבקת אפייה.

4. לשמן את התבנית או לשים נייר אפייה, להעביר את העיסה ולשטח בצורה שווה.

*5. לאפות כ 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. לקרר במקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

חשוב להוציא בזמן מהתנור.

1287 צפיות 25 צפיות היום

 בלונדיז בראוניז שוקולד לבן בלונדיז בראוניז שוקולד לבן

גולשים מכינים וממליצים:

עמית : "בהיעדר חמאה, נאלצתי להשתמש בשמן קוקוס שהיה בבית.
האורחים פשוט יצאו מגדרם :)))
לא היה לי נעים לספר כמה ההכנה הייתה קלה :)))))"

תגובות

59 תגובות ב "בלונדיז בראוניז שוקולד לבן"

  הרשם  
עדכן

מחיאות כפיים. אלופה

היי ניקי
אפשר להמיר את החמאה במחמאה או שזה ייהרס?

ניקי שלום
אני רוצה להכין בתבנית חד פעמית רגילה, ניתן להגדיל את כמות המצרכים או שלא?
תודה

ניקי שלום,
הכנתי את העוגה, אך היא יצאה דחוסה והרגישו את גרגירי הסוכר
תוכלי לומר לי בבקשה מה לא עשיתי טוב?

במה אפשר להמיר תמצית וניל? אפשר בסוכר וניל?

היי ניקי
קודם כל.. תודה רבה!!
אחרי ההמסה יש להוסיף את שאר המצרכים תוך כדי הקצפה או ערבוב מספיק?
לא על האש כן?
תודה.

יש לי תבנית 22*17 או עגולה 24
מה עדיף?

היי ניקי אני בת 14 ומאוד אוהבת את המתכונים שלך, לחברה שלי יש עוד מעט יומולדת ואני רוצה להכין לה את זה , היא ממש אוהבת מרשמלו..יתאים להוסיף?
תודה