עוגת טריקולד מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת טריקולד מעולה

עוגת טריקולד מעולה

עוגת טריקולד מעולה, בכל  אירוע כשאני רוצה להרשים אני עושה אותה, בדרך כלל לא מאמינים שהעוגה הזאת נעשתה בבית ולא נקנתה בקונדיטוריה. קבלו עוגה מדהימה שעושה המון רושם. לא לפחד מההסברים הארוכים, היא פשוטה להכנה, קצת סבלנות וזהו. אפשר להכין כמה ימים מראש, בלי לחץ, שתמתין בהקפאה, בהצלחה.

תבנית 26

מרכיבים:

בסיס:

150 ג` פתי בר טחון
100 חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס שוקולד חלב ואגוזים:
130 ג` שוקולד חלב / קליק, שוקולד עם אגוזים
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוטלה
כפית וחצי ג`לטין
3 כפות חלב
375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

מוס שוקולד לבן- נוגט:
130 ג` שוקולד לבן
1/3 כוס חלב
2 כפות גדושות ממרח נוגט (השחר העולה)
כפית וחצי ג`לטין
3 כפות חלב
375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי)

גנאש לציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה
כף ליקר שוקולד

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית, להקפיא.

2. מוס שוקולד חלב ואגוזים: המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערה+3 כפות חלב, להניח בצד ל 10 דקות, אחרי 10 דקות להכניס  למיקרו ל30 שניות.

3. להמיס שוקולד וחלב לתערובת חלקה, לצנן מעט. להוסיף נוטלה לשוקולד, לערבב לתערובת חלקה, להוסיף ג`לטין. להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה, לקפל את תערובת השוקולד לקצפת, לצקת על הבסיס שהכנו, להקפיא לשעה. להכין מוס שוקולד לבן- נוגט באותה דרך להקפיא לשעה.

4. הכנת הגנאש: לחמם  את השמנת עד סף רתיחה, לצקת על השוקולד והליקר, לערבב, ליצקת על שכבת המוס הלבן. להקפיא ללילה, להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה.

242017 צפיות 4 צפיות היום

עוגת טריקולד

גולשים מכינים וממליצים:

שרית : תודה ניקי העוגה יצאה נהדר הילדים מחר יהנו וגם אני 🙂

שלי : ניקי העוגה יצאה מדהימהההה תודה רבה:)

תגובות

1152 תגובות ב "עוגת טריקולד מעולה"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,
פשוט מהמם!!
אפשר להמיר את הג׳לטין במשהו אחר?

היי ניקי,
האם ניתן לעשות את ההזלפה של הקצפת מעלה, ביום שלפני (ולאחר מכן להקפיא)? או לעשות רק למחרת ההקפאה?

הי ניקי
אני רוצה להכין את הטריקולד.
בחלק בראשון בהוראות כתוב 130 שוקולד חלב או קליל ואז יש פסיק שוקולד אגוזים. לא הבנתי מה זה אומר האם 130 שוקולד חלב ובנוסף צריך עוד כמות של שוקולד אגוזים. אם כן כמה שוקולד אגוזים? או שאפשר לבחור פשוט שוקולד אחד ולשים ממנו 130 ג.
אודה לתשובתך

היי ניקי,
מתי מחלצים את העוגה מהרינג?
אחרי הלילה? בהגשה?
יש לך אולי טיפ לאיך מוציאים בלי להרוס?
תודה!

1 62 63 64