בראוניז שיש שוקולד גבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז שיש שוקולד גבינה

בראוניז שיש שוקולד גבינה

אני מאוד אוהבת את השילוב של בראוניז וגבינה, זה כאילו נותן לך שתי הפתעות בביס אחד.
אז מה יש לנו כאן ? שכבת בראוניז לחה דחוסה עסיסית ככה שהשוקולד מורגש טוב בכל ביס, מעל שכבת גבינה מפנקת שמתערבבת עם השוקולד, אתם יכולים לדמיין את הטעם ?.
טיפ מתוק: תכינו ותנו לזה להיות במקרר כמה שעות (קשה קשה) ורק אז תאכלו זה כל כך טעים, זאת אחת העוגות הטעימות שהכנתי, אני מכינה אותה כבר שנים והיא להיט אצלי בבית.

תבנית 20X30

מרכיבים:

150 ג' שוקולד מריר
150 ג' חמאה
200 ג' סוכר (כוס)
כפית תמצית וניל
3 ביצים גדולות
140 ג' קמח (כוס)

שכבת הגבינה:
350 ג' גבינה 9%
2 כפות קורנפלור
ביצה
40 ג' סוכר ( 2 כפות)

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות ולשים בקערה יחד החמאה, להפעיל את המיקרו על עוצמה מלאה ולהמיס את השוקולד והחמאה. להוסיף את הסוכר ולערבב לעיסה אחידה.

3. להוסיף את הביצים אחת אחת ולערבב במהירות עם כף, תוך כדי להוסיף את התמצית וניל והקמח ולערבב לעיסה אחידה כל הערבוב נעשה ידני בעזרת כף. בינתיים לשמור את הקערה בצד.

4. הכנת הגבינה : לערבב בעזרת כף את הגבינה, קורנפלור, ביצה וסוכר לבלילה אחידה.

5. עכשיו הגענו לחלק הכיפי, לשמן את התבנית או לשים נייר אפייה מה שיותר נוח לשפוך את עיסת השוקולד ולשטח באופן שווה, מעל לשפוך את תערובת הגבינה, לערבב מעט ליצירת צורות, לקחת סכין ולהרים את עיסת השוקולד מלמטה למעלה, העיקר שיצאו צורות וחשוב לא לערבב יותר מידי.

6. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שהעוגה מתייצבת האמצע מעט נע.

*7. לקרר במקרר כמה שעות ולחתוך לקוביות.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

העוגה ממכרת ושווה בטירוף, אחת העוגות הכי טובות שיש והכי כיף שאין צורך במיקסר כל העירבוב נעשה עם כף.

9199 צפיות 11 צפיות היום

בראוניז שיש שוקולד גבינהבראוניז שיש שוקולד גבינהבראוניז שיש שוקולד גבינהבראוניז שיש שוקולד גבינה

בראוניז שיש שוקולד גבינהבראוניז שיש שוקולד גבינהבראוניז שיש שוקולד גבינה

גולשים מכינים וממליצים:

דנה : "תודה רבה! יצא להיט :)"

הדסה : "רק רציתי להגיד לך תודה רבה
כל המתכונים שדלך מדויקים וטובים
הכנתי את העוגה בראוניז שיש שוקולד גבינה ואת העוגת גבינה ומייפל למסיבת ראש חודש עם חברות,העוגות התחסלו…. תודה רבה"

אנין : "כשאני צריכה מתכון עם 100% הצלחה אני באה לפה.
תודה ניקי העוגה יצאה נהדר! הריח טרוף :)"

נטע : "ניקי, אני ובן זוגי פז, חייבים להגיד לך כבר לא מעט זמן:
את נהדרת והמתכונים שלך נפלאים! אתמול הכנו את הבראוניז לארוחה משפחתית והם פשוט נחטפו מהתבנית! היום הכנו מתכון לפיצה עם בצק שמרים מהאתר שלך ויצא מדהים. כל סוף שבוע אנחנו מתנסים במתכון אחר שלך, משוויצים לכולם, נהנים בטירוף להכין, להגיש ולאכול. תודה לך! ובנימה יותר אישית, יש לי כל כך הרבה חוסר בטחון כלפי היכולת שלי לבשל, אבל המתכונים שלך כל כך מובנים, מגוונים, פשוטים ומעולים – ואני בהחלט מרגישה שלמדתי מהם לא מעט. תודה לך ותמשיכי"

עדינה "ילדתי לפני כמה שבועות עד אתמול התפנקתי ולא עשיתי כלום.. אתמול בלילה התחשק לי בטירוף להכנס למטבח למשהו מפנק אני מתה על שילוב של שוקולד וגבינה ולכן לא היתה לי התלבטות על מה ללכת..
אין מה להוסיף יצא מטריף !! קל להכנה חומרים זמינים בקיצור כל הדברים הטובים!!!
התבנית עוד רגע מחוסלת לגמרי"

תגובות

428 תגובות ב "בראוניז שיש שוקולד גבינה"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי
אפיתי את הבראוניז כמעט 50 דק עד להתייצבות הצדדים היו אפויים נהדר וטעימים נורא, אך האמצע של העוגה, רק שכבת השוקולד נשארת רטובה וכמעט לא אפויה.
עשיתי אותה כבר פעמיים ואני לא יודעת מה אני עושה לא נכון..

350 ג' גבינה, כמה זה בכוסות (מדידה?) יש לי קופסא גדולה…

היי ניקי , מיותר לציין שאת נמצאת במטבח שלי בכל ארוחה. תודה רבה!!!!
רציתי לדעת אם אפשר להקפיא את הבראוניז אחרי החיתוך?

היי ניקי היקרה אין אצלנו ג להשיג גבינה לבנה ישראלית ואני ממש רוצה להכין את המתכון במה ניתן להחליף? יד משהו במרקם של גבינה טוב טעם הולך? או ריקוטה?

ניקי האלופה
ילדתי לפני כמה שבועות עד אתמול התפנקתי ולא עשיתי כלום.. אתמול בלילה התחשק לי בטירוף להכנס למטבח למשהו מפנק אני מתה על שילוב של שוקולד וגבינה ולכן לא היתה לי התלבטות על מה ללכת..
אין מה להוסיף יצא מטריף !! קל להכנה חומרים זמינים בקיצור כל הדברים הטובים!!!
התבנית עוד רגע מחוסלת לגמרי..

היי ניקי
נראה מעולה!!
ממש עושה חשק להכין…
אפשר להכין בתבניות מאפינס?
ואם כן, עד איזה גובה למלא?

1 23 24 25