עוגת שוקולד חלבה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד חלבה

עוגת שוקולד חלבה

כשאומרים עוגת שוקולד מה עולה לכם בראש ? עוגת שוקולד רכה טעימה הרבה קרם מעל, הקרם נספג בעוגה ואם היא חמה זה בכלל עונג צרוף כי אין כמו עוגה חמה. הילדים מתלהבים, הקוביות נעלמות אחת אחרי השנייה..טוב אחרי מחשבות כאלה חייבים ללכת להכין.

תבנית 26

מרכיבים:

5 ביצים
300 ג' סוכר (כוס וחצי)
3/4 כוס אבקת שוקולית
3/4 כוס שמן
שמנת מתוקה
חצי כוס חלבה קצוצה דק
כף אבקת אינסטנט וניל
300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
שקית א. אפייה
כפית סוכר וניל

ציפוי:
150 ג' שוקולד מריר
3/4 כוס שמנת מתוקה

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם סמיך בערך שתי דקות הקצפה, להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר שרשום.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

*3. להמיס שוקולד ושמנת ולצפות את העוגה.

*אם מאוד לא אוהבים חלבה אפשר להכין בלי.
5241 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד חלבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

74 תגובות

בהצלחה!

ניקי י׳מדהימה!
בזכותך יש סיבה לבשל בכיף ובאהבה 😉
ראיתי את הכתבה עלייך,
יאללה תצליחי בתוכנית החדשה!!

השב
שני

הי ניקי, את השמנת בשוקולד מעל אפשר גם להחליף במיץ תפוזים או במשהו אחר?
תודה רבה

השב
מעיין

כשאת רושמת שמנת מתוקה בעוגה לכמות של כמה את מתכוונת?

השב
ענת

היי ניקי,
אפשר להחליף את השמנת המתוקה במיץ תפוזים? ייצא טעים?
תודה!

השב
רון

ניקי שלום , האם אפשר להוסיף מלמעלה קצפת או אינסטנט פודינג ?
תודה מראש

השב
נעה

הי ניקי,
אפשר במקום שערות חלווה לשים ממרח חלווה? אם כן כמה?
תודה רבה.

השב
אודליה

שלום ניקי,
כבר הרבה זמן אני שואלת את עצמי אז החלטתי סוף סוף לשאול אותך:
איך העוגות הבחושות יוצאות לך כל כך ישרות מלמעלה? כלומר בלי הגבעות והסדקים שנוצרים בזמן התפיחה בתנור… אשמח לדעת את הסוד 🙂

השב
niki

בוקר טוב
לרוב אני אופה בסיליקון ואז העוגה מקבלת את הצורה של התבנית, יש מצב שהתנור אופה חזק מידי תנסי לאפות על 160 מעלות ותטיחי בעדינות את התבנית בשיש לפני שאת מכניסה לתנור. בעדינות כן ? תני לבועות האוויר להשתחרר. תזכרי שתמיד אפשר להפוך את העוגה.

השב