בראוניז טחינה וסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז טחינה וסילאן

בראוניז טחינה וסילאן

איזה עוגות אני הכי אוהבת ? שמרים כמובן את המקום השני חולקים בראוניז ועוגות תפוחים. למה דווקא בראוניז ?
הם עוברים נהדר הקפאה, הפתיעו אתכם אורחים יש משהו מתוק  שאפשר להגיש. אני אוהבת את הדחיסות את הטעם השוקולדי החזק. אין על בראוניז טחינה הטעם שלהם נהדר שוקולדי עסיסי עם נגיעות של חלבה, נהדרים.

24X24 תבנית בינונית

מרכיבים:

200 ג' שוקולד מריר
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
200 ג' סוכר
3 ביצים גדולות
1/3 כוס טחינה גולמית
1/3 כוס סילאן
1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים
70 ג' קמח (חצי כוס)

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש.

2.. לשבור את השוקולד לשים בקערה יחד עם השמן, להפעיל את המיקרו על עוצמה מלאה ולהמיס את השוקולד.
להוציא מהמיקרו ולערבב לבלילה אחידה.

3. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים בסבלנות אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב מהיר. להוסיף את הטחינה, סילאן ובסוף את האגוזים והקמח.

4. לשמן תבנית או לשים נייר אפייה, להעביר את עיסת השוקולד לשטח באופן שווה.

*5. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים, חשוב להוציא בזמן כדי שהבראוניז לא יתייבשו.

7955 צפיות 36 צפיות היום

בראוניז טחינה וסילאןבראוניז טחינה וסילאןבראוניז טחינה וסילאןבראוניז טחינה וסילאן

בראוניז טחינה וסילאןבראוניז טחינה וסילאןבראוניז טחינה וסילאן

גולשים מכינים וממליצים:

שירי : "מתכון מוצלח מאוד וטעים!! חוסל, פעם הבאה אכין כפול…"

מיכל : "כל כך טעים !!!!!! תודה!!!!!"

שלומי : "ואו יצא לי מופלא וטעים!"

עדנה : "עושה את הבראוניז שוב ושוב
וחבל״ז"

תמר : "ניקי העוגה יצאה מדהימהה!!

מני : "מדהים ניקי אין עליך נטרף הכל"

דסי : "כנתי עכשיו לצליאקית שלי עם חצי כוס קמח קונדיטור…
יצא מעולה!!!!הטעם המרקם וכו'…
תודה על המתכון הנפלא…כמובן שנכנס מיידית למועדפים!"

לבנת : " יצאה עוגה טעימה במיוחד..ממליצה!! תודה רבה!"

שירה : "מתכון מנצח לשבת קודש!!!
ממש ללקק את האצבעות!"

תגובות

265 תגובות ב "בראוניז טחינה וסילאן"

  הרשם  
עדכן

תודה על המתכון המדהים
יש לי שאלה איזה בראוניז יותר טובים אלה או בראוניז פרווה
(אנחנו משוגעים על אלה אבל לא ניסנו את הבראוניז פרווה ממליצה לנסות?
תודה רבה

מכינה את הבראוניז האלה המון פשוט מדהימים
שאלה קטנה במקום 3 ביצים גדולות כמה ביצי m?

הכנתי כבר פעמים רבות ותמיד יצא מוצלח במיוחד!
אני אישי משמיטה את הסוכר לגמרי. יוצא לי מספיק מתוק גם ככה.

קמח תופח במקום קמח רגיל הולך? (זה מה שנשאר מהחמץ חחח)

אריאלה הלפרין

ניקי שלום.
האם ניתן להמיר את הקמח הלבן בקמח כוסמין ?
ואת הסוכר בסוכר חום / דמררה ?
תודה

ניקוש יש לי רק ביצים בגודל M, כמה לשים? תודה

אפשר להמיר את הסילאן בדבש? (או מייפל, אבל נראה לי פחות מתאים).
אם כן באיזו כמות?

1 15 16 17