בראוניז מגדל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז מגדל

בראוניז מגדל

אני והילדים השתעשענו במטבח, זה כיף לתת להם לשחק ולהכין עיגולים ובדרך לאכול כמה (הם קטנים אוכלים אותם מהר) הם בונים מגדלים טעימים ומה שנותר אם נותר זה מגיע למקרר לזמן מאוד קצר.. אין לכם סבלנות ? תחתכו ריבועים ולכל ריבוע תזליפו קצפת, פשוט קל וטעים.

מרכיבים:

100 ג' שוקולד חלב
70 ג' חמאה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
70 ג' קמח (חצי כוס)

קרם וניל:
שמנת מתוקה
כף גדושה אינסטנט וניל
כף סוכר

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף ביצים לערבב טוב ולהוסיף את הקמח לצקת את הבלילה לתבנית ולאפות כ 25 דקות או שקיסם יוצא עם פירורים לחים ולהקפיא לשעתיים.

2. לקרוץ עיגולים קטנים יוצאים כ30 יחידות.
להקציף את מצרכי הקרם להזליף על 5 עיגולים ולשמור בהקפאה חצי שעה לכסות בעיגול להקפיא לכמה דקות ולהזליף שוב להקפיא לחצי שעה לכסות בעיגול האחרון להקפיא לחצי שעה ולהזליף פרח בסוף.

3. לאכול ישר מההקפאה, אפשר לפזר סוכריות לפני ההגשה אפשר לעשות את המגדל משתי קומות במקום שלוש.

2226 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז מגדלבראוניז מגדל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

36 תגובות

שרית

הי,
אני רוצה להכין את המגדלים החמודים האלו לשבת.
רק שאלה:
במצרכי הבסיס כתבת חצי כוס סוכר אבל בהוראות ההכנה זה לא רשום.
האם צריך? זה לא יהיה מתוק מידי?
ולגבי התבנית – יש לי גודל 21/27. זה טוב או שיצא נמוך מידי?
תודה!

השב
niki

אחרי ההמסה תוסיפי את הסוכר ואחר כך את הביצים, התבנית קצת גדולה אין לך אחת אחרת ?

השב
שרית

אין לי תבנית אחרת 🙁
להגדיל כמות בפעם וחצי – יהיה טוב?

השב
niki

יהיה עבה מידי, אולי כמות וחצי ותעבירי חלק גדול לתבנית אחרת ?

השב
שרית

התכוונתי את התבנית הגדולה שרשמתי + אינגליש 🙂
בכל מקרה, בסוף עשיתי רק בתבנית הגדולה כמות של פעם וחצי.
יצא באמת קצת עבה… אז עשיתי רק 2 קומות ומה שהיה יותר מידי עבה השארתי קומה אחת עם כמות נדיבה של קצפת מעל.
יצא מרשים מאוד, והעיקר – טעיםםםםם!!!!
תודה ענקית על המתכונים ועל התגובות בזמן הנכון!

השב
נופר

היי ניקי אפשר להחליף את החמאה בשמן ואם כן בכמה?
תודה מראש

השב