עוגת תפוחים גבוהה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוחים גבוהה

עוגת תפוחים גבוהה

מבחינתי זאת העוגה הכי ביתית שיש, מסוג העוגות שקשה למצוא אנשים שלא אוהבים, רכות טעם, התפוחים מורגשים בעוגה. עוגה קלאסית ליד הקפה או שסתם בא לפנק את בני המשפחה, תכינו ותהנו מכל ביס.

תבנית 24

מרכיבים:

5 ביצים
כוס ושליש סוכר
5 תפוחים מקולפים וחתוכים קטן
כוס שמן
350 ג' קמח (שתיים וחצי כוסות)
כפית קינמון
שקית א. אפייה

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח וסמיך במהירות גבוהה, להנמיך מהירות ולהוסיף את שאר המצרכים את הקמח בסוף.

2. לשמן תבנית להעביר את הבלילה ולאפות כ 45 דקות ב 180 מעלות או עד שהעוגה מתייצבת.

2661 צפיות 12 צפיות היום

עוגת תפוחים גבוהה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל :"הכנתי לכבוד שבת והעוגה יצאה מעולה!! תודה רבה!"

אודליה : "עוגה נהדרת ויפה"

תגובות

133 תגובות ב "עוגת תפוחים גבוהה"

  הרשם  
עדכן

שלום. האם אפשר להמיר את הסוכר בדבש?

מעולה עושה המאכלים יוצאים סוף אוהבת

היי ניקי,
הרגע העוגה בתנור ורציתי לישאול כשהעוגה יוצאת מהתנור אפשר לימרוח עליה קצת דבש לציפוי ליופי?וכשהעוגה יוצאת מהתנור כמה זמן להשאיר אותה ללא מכסה או שאפשר ישר לכסות?
המון תודות:)

הי ניקי,
אם ארצה לשים קמח כוסמין במקום לבן- מה הכמות המתאימה?
תודה רבה לך! אתר מעולה!

היי ניקי,
ראיתי את הסירטון ביוטיוב לעוגת תפוחים בחושה ורוצה להכין את העוגה ובסירטון רשום לשים לתפוחים 2 כפות סוכר חום מה אפשר לשים במקום הסוכר החום?
תודה רבה.

היי ניקי יקרה.שבת שלום אפיתי את העוגה..ופשוט מהממת העוגה קלה תרתיי משמע..ואת כרגיל אלופה, שנה מבורכת בעשייה ובבריאות

היי ניקי,
קודם כל -את אלופה!!! מאז שמצאתי את האתר שלך, בעלי אוהב אותי הרבה יותר…
אני חושבת להכין את העוגה לערב ראש השנה, אבל אמא שלי מתעקשת על עוגה של תפוחים ודבש… האם ניתן להחליף / להמיר את הסוכר בדבש? ואם כן, אז איך וכמה…?
שתהיה לך שנה טובה ומתוקה לפחות כמו העוגות המושלמות שלך…

1 7 8 9