עוגת תפוחים גבוהה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוחים גבוהה

עוגת תפוחים גבוהה

מבחינתי זאת העוגה הכי ביתית שיש, מסוג העוגות שקשה למצוא אנשים שלא אוהבים, רכות טעם, התפוחים מורגשים בעוגה. עוגה קלאסית ליד הקפה או שסתם בא לפנק את בני המשפחה, תכינו ותהנו מכל ביס.

תבנית 24

מרכיבים:

5 ביצים
כוס ושליש סוכר
5 תפוחים מקולפים וחתוכים קטן
כוס שמן
350 ג' קמח (שתיים וחצי כוסות)
כפית קינמון
שקית א. אפייה

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח וסמיך במהירות גבוהה, להנמיך מהירות ולהוסיף את שאר המצרכים את הקמח בסוף.

2. לשמן תבנית להעביר את הבלילה ולאפות כ 45 דקות ב 180 מעלות או עד שהעוגה מתייצבת.

7075 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים גבוהה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל :"הכנתי לכבוד שבת והעוגה יצאה מעולה!! תודה רבה!"

אודליה : "עוגה נהדרת ויפה"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

141 תגובות

אפרת

עוגה מדהימה!!!
הכנתי עם ריבת תפוחים, קיבלה מלאאאא מחמאות, תודה רבה❤️

השב
נורית מלאכי

הכנתי את העוגה לכבוד שבת קודש טעימה מאוד ..
הפחתתי את כמות הסוכר והוספתי אגוזים קצוצים משדרג את זה מאוד..
תודה ושבת שלום.

השב
לירזוהר

היי ניקי.קודם רציתי לציין שכל מה שאני מכינה מהאתר שלך יוצא מושלם.
רציתי לשאול, איך יוצאת לך העוגה ככה?תבנית סיליקון?

השב