עוגת מיץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מיץ

עוגת מיץ

עוגת מיץ, אני חולת קלמנטינות אני מסוגלת לאכול כמויות מהן, קיבלנו כמות גדולה של קלמנטינות,
זאת תודה לאמא היקרה שלי על הקלמנטינות הנהדרות. בעלי רוטן כבר כמה ימים "הן יתקלקלו, אין סיכוי שנספיק לגמור אותן" אני מרגיעה אותו "אל תדאג יש לי תוכניות בשבילן" תוך כדי אני חושבת מה לעשות איתן…

גודל תבנית: 24"

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
300 ג' כוס סוכר (כוס וחצי)
300 ג' קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
קורט מלח
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
כוס מיץ קלמטינות / מיץ תפוזים

סירופ:
חצי כוס מיץ קלמנטינות / תפוזים
כף א. סוכר

הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים, להוסיף את שאר המצרכים.

2. חום בינוני, בסביבות 45 דקות. לערבב מיץ ואבקת סוכר, לסנן. לצקת על העוגה באופן שווה. העוגה נהדרת גם בלי הסירופ, לשיקולכם.

כוס שוקו חם , פרוסת עוגה רכה וטעימה וזה מושלם.
מרגישים שהחורף הגיע.

5350 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מיץעוגת מיץעוגת מיץ

עוגת מיץעוגת מיץעוגת מיץ

גולשים מכינים וממליצים:

לירון : ניקי !! העוגה יצאה טעימה מאוד ועסיסית מתכון ממש מוצלח 🙂 תודה לך.

תגובות

143 תגובות ב "עוגת מיץ"

  הרשם  
עדכן

הבלילה אמורה להיות נוזלית אחרי ההקצפה של החלבונים והחלמונים?

רציתי לשאול כמה זמן בערך להקציף את החלבונים עם הסוכר ובאיזו מהירות?

אפשר פשוט להכניס את הסירופ בתוך הבלילה?

היי ניקי, אם אני רוצה להכין את העוגה לתבנית סיליקון של אינגליש קייק, אני עושה חצי מכל הכמות?
תודה!

שלום ניקי. אני רוצה להכין עוגת תפוזים בתבניות אינגליש קייק, שאוכל לקחת לטיול, כך שזה יהייה עד הערב באוטובוס ותישאר טובה. יש לך המלצה על מתכון ספציפי מהעוגות תפוזים?תודה!

עשיתי את העוגה, אבל כשניסיתי להוציא אותה מהתבנית סיליקון היא התפרקה. הלמעלה נדבק לתבנית,למרות ששימנתי אותה. למה לדעתך ואיך אפשר למנוע בפעם הבאה?
תודה

1 8 9 10