סינרול שוקולד פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סינרול שוקולד פרווה

סינרול שוקולד פרווה

המאפה שמרים האהוב בשני שינויים קטנים, במקום קינמון שוקולד והפעם הלכתי על בצק פרווה. אני גדלתי על סינרול קינמון כולה שבלול שמרים עם קינמון אבל זה כל כך טעים ועכשיו גם עם שוקולד . לא להידחף יש מספיק לכולם 🙂

30 שבלולים

מרכיבים:

550 ג' קמח (חצי קילו + 5 כפות נוספות)
כף שמרים יבשים / חצי שקית שמרים טריים
1/4 כוס סוכר
כפית שטוחה מלח
3 חלמונים
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
200 מ"ל מים פושרים
כפית תמצית וניל
ממרח שוקולד השחר / נוטלה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשמן קערה לשים את הבצק לכסות ולהתפיח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד כל חלק למלבן ולמרוח שוקולד, לגלגל לרולדה אחת גדולה.

3. להקפיא לחצי שעה (לא חובה) ולחתוך את הרולדה ל 10 שבלולים גדולים, את הצ'ופצ'יק הסגירה לשים למטה (טוסיק) לא חובה, לסדר אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 20 – 25 דקות או שמכפיל את הנפח.

4. לטרוף ביצה ודבש ולהבריש את השבלולים. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 – 25 דקות.

5. להרתיח מים וסוכר במשך כמה דקות ולהבריש את השבלולים ביציאה מהתנור בנדיבות.

לטרוף!

1664 צפיות 4 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

אורטל : "וואו ניקי! וואו! הכנתי את זה אחרי שחלמתי תמיד לעשות בצק שמרים, ראיתי את המתכון ואמרתי לעצמי שאני יכולה לנסות. יצא… אין מילים! כל כך הרבה אנשים שטעמו התענגו וביקשו את המתכון, אחרים ביקשו שאכין להם את זה היום שוב. בקיצור. תודה רבה לך! נזלל וחוסל מהר והיה תענוג בכל ביס, ובכל דקה של הכנה."

רני : "ניקי תודה רבה יצא מדההייםםם וטעיים!!"

תגובות

101 תגובות ב "סינרול שוקולד פרווה"

  הרשם  
עדכן

תבורכי ניקי!
לא מחזיקות מעמד בקופסת העוגיות.. כבר באותו ערב מחטטת באתר לתכנן מה אכין מחר..
חג שמח!!

קודם כל, תודה על כל המתכונים. אני משתמשת המון באתר ובאפליקציה שלך, הכל ברור ופשוט ויוצא מעולה!
רציתי לעדכן שהחלפתי פה את הקמח לקמח מלא דק וויתרתי על החלמונים, והבצק יצא ממש רך וטעים. הכנתי גם מילוי שוקולד מקקאו, סוכר, שמן ומים רותחים (לא זוכרת מינונים, לפי הרגש ) ויצא עסיסי וטעים.
תודה רבה!

הכנתי בצק לעוגיות שמרים, שלחתי להתפחה, כבר יותר משעה והוא לא תופח.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?

אלופה! איך כ"כ מהר את מגיבה?
כן, אני יודעת.
תודה!

תודה על התשובה.
עכשיו כבר לאחר מעשה, והוא שהה במקפיא הרבה זמן, הוא הרוס? לא יתפיח?

היי ניקי!
רציתי לשאול, אולי יש לך מושג, כמה זמן שמרים יבשים נשארים במיטבם?במקפיא.
תודה!

1 4 5 6