בראוניז קפוצ'ינו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז קפוצ'ינו

בראוניז קפוצ'ינו

אני אוהבת להכין בראוניז זאת אחת העוגות הכי אהובות אצלי בבית. הבראוניז האלה רכים שוקולדיים נמסים בפה. תחשבו  6 דקות הכנה ומשם לתנור זה כל הסיפור. הקפה והוניל ביחד נותנים טעם נהדר, עכשיו אפשר להכין קפה ולהנות מבראוניז מעולים שקשה לעמוד בפניהם.
אני מאוד ממליצה לקרר לפני שאוכלים הטעם רק משתבח, כמה טעים וכמה פשוט.

תבנית בגודל 20X30

מרכיבים:

200 ג' שוקולד מריר
100 ג' חמאה
180 ג' סוכר (3/4 כוס)
רבע כוס סוכר חום בהיר
3 ביצים גדולות
2 כפות אינסטנט וניל
כפית אבקת נס קפה
100 ג' קמח (3/4 כוס)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה יחד עם החמאה להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל אחיד.

3. להוסיף את הביצים בסבלנות לערבב במהירות אחרי כל הוספה, להוסיף את הסוכר לערבב ולהוסיף את האינסטנט וניל קפה ובסוף את הקמח, לערבב לעיסה אחידה, קצת קשה זה אמור להיות ככה.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. להכין תבנית עם נייר אפייה או לשמן את התבנית תבנית, להעביר את העיסה ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 – 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים (חשוב).

*6. מומלץ לקרר כמה שעות במקרר ולחתוך לקוביות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר לשמור במקרר מספר ימים, לא לפחד מהטעם של הקפה גם למי שלא אוהב הקפה נותן טעם נהדר ומי שבכל זאת מתעקש שיוותר על הקפה, כדי להפוך את הבראוניז לפרווה קצת פחות מחצי כוס שמן במקום החמאה.
במידה ואין ביצים גדולות להוסיף עוד ביצה אחת. אל תוותרו על הקירור זה רק עושה טוב לבראוניז.

4269 צפיות 46 צפיות היום

בראוניז קפוצ'ינובראוניז קפוצ'ינובראוניז קפוצ'ינובראוניז קפוצ'ינו

גולשים מכינים וממליצים:

דבורה : "אוך, איזה טעם! גן עדן!
כבר הרבה זמן שאני מדמיינת את הטעם הזה יוצא לי בכל עוגה חדשה שאני אופה…
סופסוף מצאתי את המתכון המושלם!"

תגובות

132 תגובות ב "בראוניז קפוצ'ינו"

  הרשם  
עדכן

אפשר להשתמש בקקאו במקום שוקולד מריר?

היי,
מה אפשר לשים במקום החמאה? שלא יהיה חלבי?

יש לי תבנית 35X25 בכמה להכפיל כמויות או אולי להכין בשתי תבניות של אינגליש קייק?..

ניקי חג שמח
האם אפשרי להמיר קמח רגיל בקמח כוסמין ?
סוכר חום בהיר הכוונה לדמררה?

1 7 8 9