בראוניז קפוצ'ינו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז קפוצ'ינו

בראוניז קפוצ'ינו

אני אוהבת להכין בראוניז זאת אחת העוגות הכי אהובות אצלי בבית. הבראוניז האלה רכים שוקולדיים נמסים בפה. תחשבו  6 דקות הכנה ומשם לתנור זה כל הסיפור. הקפה והוניל ביחד נותנים טעם נהדר, עכשיו אפשר להכין קפה ולהנות מבראוניז מעולים שקשה לעמוד בפניהם.
אני מאוד ממליצה לקרר לפני שאוכלים הטעם רק משתבח, כמה טעים וכמה פשוט.

תבנית בגודל 20X30

מרכיבים:

200 ג' שוקולד מריר
100 ג' חמאה
180 ג' סוכר (3/4 כוס)
רבע כוס סוכר חום בהיר
3 ביצים גדולות
2 כפות אינסטנט וניל
כפית אבקת נס קפה
100 ג' קמח (3/4 כוס)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה יחד עם החמאה להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל אחיד.

3. להוסיף את הביצים בסבלנות לערבב במהירות אחרי כל הוספה, להוסיף את הסוכר לערבב ולהוסיף את האינסטנט וניל קפה ובסוף את הקמח, לערבב לעיסה אחידה, קצת קשה זה אמור להיות ככה.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

5. להכין תבנית עם נייר אפייה או לשמן את התבנית תבנית, להעביר את העיסה ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 – 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים (חשוב).

*6. מומלץ לקרר כמה שעות במקרר ולחתוך לקוביות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר לשמור במקרר מספר ימים, לא לפחד מהטעם של הקפה גם למי שלא אוהב הקפה נותן טעם נהדר ומי שבכל זאת מתעקש שיוותר על הקפה, כדי להפוך את הבראוניז לפרווה קצת פחות מחצי כוס שמן במקום החמאה.
במידה ואין ביצים גדולות להוסיף עוד ביצה אחת. אל תוותרו על הקירור זה רק עושה טוב לבראוניז.

1636 צפיות 22 צפיות היום

בראוניז קפוצ'ינובראוניז קפוצ'ינובראוניז קפוצ'ינובראוניז קפוצ'ינו

גולשים מכינים וממליצים:

דבורה : "אוך, איזה טעם! גן עדן!
כבר הרבה זמן שאני מדמיינת את הטעם הזה יוצא לי בכל עוגה חדשה שאני אופה…
סופסוף מצאתי את המתכון המושלם!"

תגובות

128 תגובות ב "בראוניז קפוצ'ינו"

  הרשם  
עדכן

יש לי תבנית 35X25 בכמה להכפיל כמויות או אולי להכין בשתי תבניות של אינגליש קייק?..

ניקי חג שמח
האם אפשרי להמיר קמח רגיל בקמח כוסמין ?
סוכר חום בהיר הכוונה לדמררה?

טעים בטירוף!!

ניקי, הבראוניז הראשון שמצליח לי 🙂
יצא מקסים ממש! השעה מאוחרת ולא מפסיקה לאכול ממנו…..
מה יהא על הקלוריות..?? בסוף לא יישאר לשבת……
מתכון פצצה!!

אשמח לדעת אם הבראוניז יוצא טוב גם עם שמן (למתכון פרווה).
תודה רבה יקירה ושבת שלום:)

הי ניקי, יש לי סוכר חום כהה גם טוב או עדיף לוותר ולהכין משהו אחר?

יש אפשרות להקפיא?

יש אפשרות לעשות את זה עם שמן?

צהריים טובים
אני רוצה להכין בתבנית 19*29
חשבתי להכין כמות וחצי …
ביצים לשים 4 וקמח 1.5 ?
תודה 🙂

היי ניקי,
אני רוצה להכין שוב את המתכון המנצח הזה והפעם להכפיל כמויות ולנסות להמיר את החמאה. יש לי שמן זית ושמן קוקוס, כמה שמן קוקוס צריך לכמות רגילה? (כדי שימצק את הבראוניז כמו חמאה) ואם אשלב את השניים ירגישו בטעם של הזית?

הי ניקי 🙂
ממש אהבו אצלי את הבראוניז כדורי שוקולד.בא לי לנסות עוד מתכון…אבל ישלי רק תבנית 32*22 או 24 עגולה ….מה לעשות ?! 🙁

ניקי שלום, הכנתי את הבראוניז, אבל אני צריכה אותו למחר. איפה לשמור? במקרר, במקפיא או אפשר בחוץ?
תודה

מפתיע שאני היחידה ששואלת: במתכון לא רשום אבקת אפיה. באמת לא צריך? זה לא יוצא ספוג?

אוך, איזה טעם! גן עדן!
כבר הרבה זמן שאני מדמיינת את הטעם הזה יוצא לי בכל עוגה חדשה שאני אופה…
סופסוף מצאתי את המתכון המושלם!
תודה לך ניקי היקרה!

הכנתי אתמול בערב בהפתעה לאחותי לכבוד יום ההולדת שלה, הנחתי הבוקר על השולחן ואחרי כ20 דק' נשארה רק חצי עוגה. מ ד ה י ם. אגב, החלפתי את הפודינג באבקת שוקולית כי לא היה לי..
תודה שוב על מתכון נפלא!

הי ניקי, קודם כל תודה על המתכונים שלך בזכותך המטבח שלי יותר עשיר. לעניין הבראוניז, אני לא אוהבת את הטעם של חמאה/מחמאה האם יש אפשרות להחליף בשמן?

היי ניקי אני מממשש רוצה להכין עכשיו עכשיו עכשיו את ההראוניז המושלמים האלה
יש לי רק תבנית 21*31 זה בסדר??

היי ניקי אחרי שממסימים את השוקולד והחמאה מורידים מהאש ואז שמים את כל שאר המצרכים נכון?

שוב שלום ניקי, אני רוצה להרשים מארחים עם בראוניז פרווה שוקולדי טוב ולא הכנתי עדיין אף פעם… על איזה בראוניז את ממליצה לי?