מאפינס טחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס טחינה

מאפינס טחינה

מי חשב שטחינה תהפך למוצר חובה בכל הנוגע לאפייה ? אני מכינה בראוניז עם טחינה, ידעתם ששילוב של טחינה ושוקולד זה דבר מעולה ?
טחינה וסילאן נותנים טעם של חלבה וזה הקסם של המאפינס האלה.
תמיד כשאני מגישה אנשים מנסים לנחש מה מה יש בתוכם בגלל הטעם המיוחד.
תראו איזה צבע מקסים זהוב, מאפינס רך שרק עושה חשק לטעום עוד ועוד… תכינו קפה ותבנו ממאפינס נהדרים טובים וקלים.

15 מאפינס יחסית גדולים

מרכיבים:

3 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
250 מ"ל שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל
1/3 כוס טחינה
1/3 כוס סילאן
כף ממרח חלבה
280 ג' קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולערבב במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

3. לשמן תבנית שקעים ולמלא את העיסה עד שלושת רבעי גובה.

4. לאפות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

כדאי לדעת ש…
המאפינס נשמרים בטמ"פ החדר בקופסא סגורה כ 4 ימים, ניתן להקפיא, אפשר להחליף את הסילאן בדבש. אפשר להכין בתבנית 24 עגולה.

2526 צפיות 4 צפיות היום

מאפינס טחינהמאפינס טחינהמאפינס טחינה

מאפינס טחינהמאפינס טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

דסי : "תודה יצא מעולה!!!"

תגובות

48 תגובות ב "מאפינס טחינה"

  הרשם  
עדכן

עם אין ממרח חלבה?

ניקי
מתכון המאפינס טחינה הייתה הצלחה גם מבחינת הטעם וגם מצורה של הפרח כפי שיצא בתמונות.
חג פסח שמח וכשר לך ולבני משפחתך

ניקי ערב טוב האם אפשר לשים במקום ממרח חלבה ממרח שוקולד? תודה

ניקי שלום
האם אפשר להחליף את הממרח חלבה בממרח שוקולד ?
תודה

היי ניקי, האם אפשר לשמור את המאפינס (המעולים!!) בהקפאה?