בוואריה קינוחי כוסות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בוואריה קינוחי כוסות פסח

בוואריה קינוחי כוסות

אני מתה על קינוחי כוסות מבחינתי זה הקינוח המושלם, אני בדרך כלל מכינה מבחר וכל אחד יכול לבחור לאכול אפילו כמה סוגים. תמצאו כאן מבחר גדול של קינוחי כוסות, תפתיעו את האורחים בליל הסדר.

11 מנות

מרכיבים:

3 חלמונים
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
2 כפות סוכר נוספות
כפית תמצית וניל
כוס ורבע חלב
כוס וחצי שמנת מתוקה
כף ג'לטין
2 כפות חלב

הכנות:

1. להקציף חלמונים ומחצית מכמות הסוכר במשך כמה דקות לקרם צהבהב וסמיך.

2. להרתיח על האש חלב וסוכר שהסוכר ימס.

3. להוסיף מחצית מכמות החלב לחלמונים להקציף במהירות גבוהה כשתי דקות להוסיף את שארית החלב ולהקציף כשתי דקות נוספות.

4. להחזיר למחבת איפה שהיה החלב ולבשל כ 12 -10 דקות אש בינונית לבחוש כל הזמן עד שהבלילה מסמיכה, לקרר לבלילה חמימה.

5. לערבב ג'לטין ושתי כפות חלב להמתין כ 10 דקות להכניס למיקרו ל30 שניות ולערבב, להמתין מעט לוודא שהכל נמס להוסיף לחלמונים ולערבב היטב.

6. להקציף שמנת ושתי כפות סוכר לקצפת לקפל את תערובת החלמונים לקצפת.

7. למלא את הכוסיות ולקרר כמה שעות.

2706 צפיות 37 צפיות היום

בוואריה קינוחי כוסות פסחבוואריה קינוחי כוסות פסחבוואריה קינוחי כוסות פסח

תגובות

24 תגובות ב "בוואריה קינוחי כוסות"

  הרשם  
עדכן

תודה ניקי על כל המתכונים. מחפשת את המתכון של קינוח הכוסות שוקולד לבן ומחית תותים שנקרא זברה לא מוצאת אותו בגרסה החדשה.

הדס קליין כהן

התחלתי להכין את הקינוח ונתקעתי בלי ג'לטין… מה אפשר לעשות?

הי ניקי. אפשר לדעתך לעשות את הבוואריה בתבנית במקום בכוסות? אם כן, איזה גודל של תבנית?
תטדה

היי ניקי
הכנסתי אותה לקירור הרגע.
היא מאוד מאוד נוזלית. אמורים לבוא אליי אורחים עוד מעט.
זה אמור להיות ככה?? אם לא מה לעשות?? דחוף. תודה

הי ניקי,
צריכה להכין לשישי, נראה לך שישרוד הקפאה?
תודה רבה לך על חג מלא במטעמים!

היי ניקי, מתי להוסיף את תמצית הוניל??? תודה

איך אפשר להכין פרווה?

חג שמח ניקי היקרה ! בדיוק סיימתי להכין את עוגת הפסח המרשימה !! (שנה שלישית ברציפות ) ועכשיו מצאתי מה לעשות עם החלמונים שנשארו … בטוחה שתצא בוואריה מהממת !! תודה על מתכונים מעולים

אפשר בלי ג'לטין? אין לי

חג שמח ניקי ,
תודה רבה על כל המתכונים שאת משתפת אותנו.
האם ניתן להקפיא ובערב
בערב החג להוציא למקרר?

וואהו ניקי נראה מעולה! זה המתכון הסטנדרטי שמתאים לכל השנה?