קאפקייקס תותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קאפקייקס תותים

התותים כאן שאני לא אעשה איתם משהו ? אני אוהבת מאפינס וניל כמו שהם בלי תוספות. רכים כאלה מראש לוקחים שניים כי אחד לא מספיק. שדרגתי אותם עם קרם ורוד תותים יצא חמוד בטירוף! קטנים קטנים אבל כאלה טעימים…

15 קאפקייקס

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג' סוכר
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
3/4 כוס מיץ תפוחים / תפוזים (פריגת)
210 ג' קמח תופח (כוס וחצי)

ציפוי:
שמנת מתוקה / ריץ
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב / חלב סויה
צבע מאכל אדום

תותים פרוסים

הכנות:

1. לטרוף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים, למלא עטרות נייר כפולות, חום בינוני 180 מעלות כ 17 דקות, לצנן.

2. להקציף שמנת, אינסטנט, חלב ומעט מעט צבע מאכל, להזליף ולקשט עם תותים

4052 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קאפקייקס תותיםקאפקייקס תותים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

76 תגובות

רחלי

הי ניקי
ניסיתי להכין את הקאפקייקס אתמול, המאפינס יצאו מצוינים אבל הקרם יצא לי נוזלי מאוד. שמתי חבילת פודינג וניל, שמנת מתוקה אחת ו3/4 כוס חלב. איפה טעיתי…?

השב
ניקי ב

בוקר טוב
תבדקי את האחוזים של השמנת, הקצפה לא מספיק חזקה מסיבית, או שלא הקצפת מספיק זמן, זה קרם סטנדרטי.

השב
דורין

היי ניקי, לגבי הקצפת- אני רוצה להכין היום ולזלף מחר על הקאפקייק, האם היא מספיק עמידה להחזיק יום במקרר?

השב
רעות

לא הבנתי לגבי המיץ – צריף לשים תרכיז של פריגת או כל מיץ תפוזים / תפוחים תופס?

השב
niki

תבחרי מה שמתאים או זה או זה. לא תרכיז הכוונה לקרטונים (ספרינג פריגת)

השב
dana

הייי דחוףף עזרה
צריכה להכין קאפקייקס וניל למסיבה למחר אין לי מיץ תפוזים במה אפשר להחליף ? שמנת מתוקה מתאים?
אם אני יכין היום בערב עד מחר זה בסדר?

השב
niki

לא משמנים עטרות נייר, רק שתדעי רוב הדברים נדבקים לעטרות ולכן מגישים יחד עם העטרות.

השב
אנדרי

אני חולה על הקפקאייס הללו כולם עפים עלייהם ברגע שאני מכין אותם ומוסיף גם אוכמניות.
עכשיו שאלה איתגרו אותי לשבוע הבא להכין אותם בלי בייצים על מנת שיהיה טבעוני יש מצב בכלל למצוא תחליף לביצים במתכון הזה.?
או מתכון דומה העיקר שיהיה בלי ביצים?

תודה מראש.

השב
אנדרי

לאחר כמה נסיונות הצלחתי להגיע לטעם והמרקם של הקפקאייס הכי קרוב למקור כמו במתכון שלך.
הוספתי רבע כוס מעורבבת חצי חצי בננה מרוסרקת ותפוח מגורד לרמת רסק. זה בעצם מחליף ביצה אחת.
וברגע שכל התערובת מוכנה לפני המזיגה לתבנית הוספתי כף חומץ וכפית סודה לשתייה בערבוב ביחד ולאחד טיפה אם המיקסר זה בעצם החליף את הביצה השנייה אבל חשוב ממש לביצוע לפני ההכנסה לתנור אחרת הסודה והחומץ מאבדים את האפקט.
כל שאר המתכון נשאר אחד לאחד והתוצאה ממש טובה.
אבל אני אישית עדיין נמצד לבייצים במידה ולא נדרשתי אחרת 🙂

השב