ריבועי שוקולד גבינה ממכרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ריבועי שוקולד גבינה ממכרים

ריבועי שוקולד גבינה ממכרים

חיתוכיות שוקולד גבינה עם פירורי בצק פריך, לפנק לפנק לפנק וכמה שיותר. תענוג של חיתוכיות טעם השוקולד והגבינה משתלב כאן פשוט נפלא, מעל הכל (ומתחת) יש בצק פריך שנותן מרקם נהדר. הן יוצאות יופי, ממכרות ומומלצות.

תבנית 19X30

מרכיבים:

בצק:
200 ג' חמאה קרה מהמקרר
100 ג' סוכר (חצי כוס)
280 ג' קמח (2 כוסות)
חלמון

כף קמח נוספת

שכבת בראוניז:
100 ג' שוקולד חלב
50 ג' שוקולד מריר
חצי כוס שמן
150 ג' סוכר
2 ביצים גדולות
2 כפות אגוזים קצוצים
100 ג' קמח (חצי כוס + 3 כפות)

שכבת הגבינה:
300 ג' גבינה לבנה 9%
יוגורט במתיקות מעודנת
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
כפית תמצית וניל
ביצה גדולה
כף קורנפלור
כף אינסטנט וניל

הכנות:

1. לעבד את מצרכי הבצק לפירורים גדולים, 3/4 מהבצק לשטח בתבנית השאר לשמור בצד.

2. לחמם מראש את התנור, לאפות כ 10 דקות הבצק מתייצב מעט, קצת מזהיב אבל נותר רך.

3. בינתיים להמיס שוקולד ושמן להוסיף סוכר ביצים אגוזים וקמח, להעביר את עיסת השוקולד מעל הבצק ולאפות כ 17 – 18 דקות השכבה יציבה אבל לא לגמרי.

4. לערבב את מצרכי הגבינה ולצקת על הבראוניז לאפות ב 150 מעלות כ 25 דקות.

5. להוסיף כף קמח לבצק שנותר לערבב ולפזר מעל הגבינה את הפירורים שנותרו.

6. לאפות עוד 15 דקות ולקרר כמה שעות.

1699 צפיות 43 צפיות היום

ריבועי שוקולד גבינה ממכריםריבועי שוקולד גבינה ממכריםריבועי שוקולד גבינה ממכרים

ריבועי שוקולד גבינה ממכריםריבועי שוקולד גבינה ממכריםריבועי שוקולד גבינה ממכרים

גולשים מכינים וממליצים:

יפעת : "העוגה יצאה משגעת!!! עוד לא נכנסה שבת וכבר חצי התחסל 🙂
לדברי בעלי: יש רק בעיה אחת בעוגה הזאת- אי אפשר להפסיק לאכול ממנה …תבורכי"

תגובות

58 תגובות ב "ריבועי שוקולד גבינה ממכרים"

  הרשם  
עדכן

אפשר לוותר על האינסנט וניל??

היי, משום מה פתאום אני לא רואה באף מתכון את המצרכים רק שלבי הכנה. יש תקלה באפליקציה? תודה רבה!!!:)

היי ניקי,
יצא מדהים!!! כולם ליקקו את האצבעות…
יש מצב להכין בסיס מביסקווטים וחמאה?

תודה. מקווה שיצא טעים

ניקי כמה יוצא הכמות הזו??
אני עכשיו הולכת להכין וצריכה לדעת

האם אפשר לוותר על השוקולד מריר?

הי ניקי.יש תחליף לשוקולד חלב?אפשר להשתמש בשוקולד חלבי רגיל?

האם זה נשמר טוב בהקפאה?

הי, בהתחלה התנור מחומם ל 180 מעלות?