בראוניז עם פירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז עם פירורים

בראוניז עם פירורים

אני חולה על בראוניז! אין עוגה שיכולה להתחרות בשוקולדיות, בעסיסיות בטעם הנהדר והכי טוב שהבראוניז עוברים נהדר הקפאה. מכניסים למקפיא לאורחים שמפתיעים או לנשנש בכיף קוביות קטנות של שוקולד. הפעם הוספתי פירורי בצק פריך, איזה כיף לתת ביס…

29.5 על 19.5

מרכיבים:

150 ג' שוקולד מריר
כף ממרח שוקולד
3 ביצים גדולות
100 ג' חמאה
200 ג' סוכר (כוס)
כוס קמח
2 כפות שוקולד צ'יפס לבן

פירורים:
30 ג' חמאה קרה
1/3 כוס קמח
כף סוכר

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף נוטלה וסוכר בהמשך להוסיף את הביצים ולערבב במהירות וקמח.

2. להעביר לתבנית לפזר את השוקולד צ'יפס לאפות ב 160 מעלות כ 20 דקות, בינתיים לעבד את החמאה סוכר וקמח לפירורים ולפזר על הבראוניז כ 10 דקות לפני הסוף.

3. לאפות עד שהבראוניז מתייצבים וקיסם יוצא עם פירורים לחים.

1494 צפיות 33 צפיות היום

בראוניז עם ופירורים

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

כרגיל מתכון פשוט ומעולה ! כיף וטעים 🙂

במקום ממרח נוטלה אפשר ממרח לוטוס?

(פשוט זה מה שקיים בבית וזה גם פרווה)

היי ניקי,
רציתי לשאול כמה בראוניז יוצאים מהכמות הזאת?
אני צריכה בערך 30 יחידות.
תודה.

הי ניקי,
אין לי שוקולד לבן, אפשרי לשים במקומו טבלת שוקולד קליק?

אם אני רוצה לעשות בשתי תבניות אינגליש זה אותה כמות?

היי ניקי אם אני רוצה לעשות כמות שמספיקה לכ- 40 איש איזו תבנית אני צריכה ובכמה צריך להכפיל כמויות
תודה

אם מקפיאים -אפשר להפשיר בתנור?

האם נכון להוסיף למתכון זה אגוזים קצוצים? אם כן מה הכמות המומלצת?

שאלה?

יש מקום להוסיף אגוזים גרוסים? ואם כן מה הכמות המומלצת?

תודה רבה

היי ניקי,
יש לי בעיה, התנור שלי לא עובד,
אולי אפשר להכין במיקרו?
או האם אפשר לשמור את הבלילה במקרר ליום שלמחורת?

היי ניקי.
יש לי רק קמח תופח. האם ניתן להשתמש בו?