בראוניז עם פירורים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז עם פירורים

בראוניז עם פירורים

אני חולה על בראוניז! אין עוגה שיכולה להתחרות בשוקולדיות, בעסיסיות בטעם הנהדר והכי טוב שהבראוניז עוברים נהדר הקפאה. מכניסים למקפיא לאורחים שמפתיעים או לנשנש בכיף קוביות קטנות של שוקולד. הפעם הוספתי פירורי בצק פריך, איזה כיף לתת ביס…

29.5 על 19.5

מרכיבים:

150 ג' שוקולד מריר
כף ממרח שוקולד
3 ביצים גדולות
100 ג' חמאה
200 ג' סוכר (כוס)
כוס קמח
2 כפות שוקולד צ'יפס לבן

פירורים:
30 ג' חמאה קרה
1/3 כוס קמח
כף סוכר

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף נוטלה וסוכר בהמשך להוסיף את הביצים ולערבב במהירות וקמח.

2. להעביר לתבנית לפזר את השוקולד צ'יפס לאפות ב 160 מעלות כ 20 דקות, בינתיים לעבד את החמאה סוכר וקמח לפירורים ולפזר על הבראוניז כ 10 דקות לפני הסוף.

3. לאפות עד שהבראוניז מתייצבים וקיסם יוצא עם פירורים לחים.

6919 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז עם ופירורים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

65 תגובות

סיון

הי ניקי ערב טוב,
איפה שומרים את הדבר הטעיםםםם הזה ?
תודההה

השב
יעקב

במקום ממרח נוטלה אפשר ממרח לוטוס?

(פשוט זה מה שקיים בבית וזה גם פרווה)

השב
סיון

היי ניקי,
רציתי לשאול כמה בראוניז יוצאים מהכמות הזאת?
אני צריכה בערך 30 יחידות.
תודה.

השב