מאפינס בשני צבעים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס בשני צבעים

מתחילים להשתעשע במטבח להתחיל את השבוע בכיף עם מתכון חדש למאפינס בשני צבעים.
למה להסתפק בצבע אחד כשאחד לעשות לפחות שניים. זה נראה הרבה יותר יפה נכון ? נגמרו הויכוחים תעשי לי וניל, אני מעדיף שוקולד, שני הטעמים במאפינס אחד טעים.

14 מאפינס

מרכיבים:

שכבה כהה:
ביצה גדולה
50 ג' שוקולד מריר
כפית השחר
שליש כוס שמנת מתוקה 38%
שליש כוס סוכר
רבע כוס שמן
כפית תמצית וניל
חצי כוס קמח

שכבה בהירה:
ביצה גדולה
שליש כוס סוכר
רבע כוס שמן
שארית השמנת שנותרה
כפית תמצית וניל
חצי כוס קמח

הכנות:

1. להמיס שוקולד ושמן לקרם אחיד להוסיף את השחר סוכר, ביצה, שמנת תמצית וניל, לערבב היטב, בסוף להוסיף את הקמח.

2. לחמם מראש תנור ל 180 מעלות. לחלק את הבלילה הכהה לשקעים, בערך כפית (תלוי בגודל השקע) בכל שקע, לאפות כשתי דקות, חשוב לא לאפות יותר מידי, מעט מתקשח ממש מעט.

3. בינתיים בזריזות (מי שחושב שלא יספיק אז להכין מראש)  להקציף כדקה ביצה וסוכר להוסיף את שאר המצרכים ולערבל לבלילה אחידה.

4. לשים כף על כל שכבת שוקולד ולאפות עוד כ 10 דקות.

3485 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

54 תגובות ב "מאפינס בשני צבעים"

  הרשם  
עדכן

הכנתי ויצא מושלם!!!
לא היה לי קמח לבן, אז השתמשתי בקמח מחיטה מלאה ויצא מעולהההה!! מתכון מנצח
תודה

ניקי, יש לי תבנית סיליקון למאפינס ואני ממש לא מצליחה לאפות בה מאפינס , הם נדבקים לי לתבנית בין אם היא משומנת ובין אם לא בין אם המאפה קר או חם,
אשמח שתתני לי טיפ איך להשתמש בתבנית סיליקון
תודה:)

שלום ניקי, יש לי שאלה קצת מטומטמת. זה משנה אם אופה את הלבן למטה והכהה למעלה?(לפי ההזמנה של ילד היום הולדת…)

היי ניקי,
במה יכולה להחליף את הממרח שוקולד? אין לי בבית וממש בא לי להכין את המתכון הזה!
תודה ושבת שלום!:)

הי ניקי,
קמח רגיל או קמח תופח?
יצא לנו פיתה…
זו נראית כמות קטנה כפית של בלילה חומה וכף של בלילה לבנה…
תודה!

היי שלום ניקי
התאהבתי באתר שלך!!!! הכנתי אתמול את המאפינס בשניי צבעים , המאפינס טעימים מאוד אך לא הצלחתי להוציא אותם מהתבנית סיליקון , החלק הכהה התפורר לגמרי . תוכלי לייעץ?

נ.ב – הכנתי גם את הכדורי בשר בציפוי תפוציפס … יצא נהדר , טעים מאוד