בראוניז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז

בראוניז

אני בתקופת הבראוניז שלי, לפעמים אני מוצאת את עצמי מכינה אותה עוגה שוב ושוב מהסיבה הפשוטה שהיא טעימה.
בראוניז זה יותר מעוגה זאת עוגה שכיף לאכול מרגישים את השוקולד בכל ביס.
הבעיה היא שחותכים לקוביות קטנות אז קובייה אחת לא מספיקה ורוצים עוד אחת ורק עוד אחת ומה שקורה שאני מוצאת את עצמי במטבח מכינה שוב כי התבנית חוסלה… הסוד לבראוניז טובים זה להוציא בזמן מהתנור ואז זה מושלם.

מרכיבים:

250 ג' שוקולד מריר
150 ג' חמאה
2 כפות שוקולית
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר חום
כפית תמצית וניל
כוס ורבע קמח


הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף שוקולית, ביצים אחת אחרי השניה תוך כדי בחישה מהירה  להוסיף את שאר המצרכים ולבחוש לבלילה אחידה.

2. לצקת את הבלילה לתבנית משומנת, חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים מעט לחים.

3. לצנן ולחתוך לריבועים.

9874 צפיות 49 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 היה מתאים לי עכשיו…

גולשים מכינים וממליצים:

אפרת : הי ניקי, הכנתי ויצא מושששלם, רציתי להקפיא, אבל לא נשאר לי מה.
אני רצה להכין עוד, הפעם בכמות כפולה כמובן…

אביטל : ניקי אין עליך ממש כל מתכון מנצח. יצא פשוט טעים מאוד ואני החלפתי את הקמח הלבן בקמח מלא .שני : "הכנתי את הבראוניז האלה לאיזו מסיבה שהייתי בא ולא הפסיקו להחמיא!! יש לציין שאני ממש לא הרבה במטבח והייתי קצת בלחץ שאני צריכה להכין משהו ואין לי המון ניסיון אבל אמרתי לעצמי 'נסמוך על ניקי, בטוח יצא טוב'
תודה רבה על הכל!"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

207 תגובות

הדס

היי האם מתאים להוסיף כף חמאת בוטנים (אם כן באיזה שלב) או בוטנים קצוצים?
תודה

השב
ניקי ב

את יכולה להוסיף כף לשוקולד המומס הוא לא יורגש השוקולד דומיננטי מידי.

השב
אילנית

ניקי תודה על התשובה המהירה עוד שאלה האם תבנית אלומיניום מתאימה הבינונית .?אני לא רוצה שתהייה דקה מאוד איזו תבנית מתאימה ביותר?תודה מראש

השב
אילנית

ניקי היקרה אפשר להשתמש במחמאה במקום החמאה או עדיף בשמן ?תודה רבה

השב
שרי

הי ניקי!
הכנתי שלשום ויצא מעולה מעולה!
כבר בדרך להתחסל ואני עומדת להכין עוד נגלה.
תודה לך! גם על המענה המהיר..

השב
לאה

עוד שאלה, איפה לאחסן את ריבועי הברואניז? בחוץ או בהקפאה?

השב
לאה

היי ניקי, איפה למקם את התבנית בתנור? בחלק העליון או התחתון?

השב