בראוניז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז

בראוניז

אני בתקופת הבראוניז שלי, לפעמים אני מוצאת את עצמי מכינה אותה עוגה שוב ושוב מהסיבה הפשוטה שהיא טעימה.
בראוניז זה יותר מעוגה זאת עוגה שכיף לאכול מרגישים את השוקולד בכל ביס.
הבעיה היא שחותכים לקוביות קטנות אז קובייה אחת לא מספיקה ורוצים עוד אחת ורק עוד אחת ומה שקורה שאני מוצאת את עצמי במטבח מכינה שוב כי התבנית חוסלה… הסוד לבראוניז טובים זה להוציא בזמן מהתנור ואז זה מושלם.

מרכיבים:

250 ג' שוקולד מריר
150 ג' חמאה
2 כפות שוקולית
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר חום
כפית תמצית וניל
כוס ורבע קמח

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף שוקולית, ביצים אחת אחרי השניה תוך כדי בחישה מהירה  להוסיף את שאר המצרכים ולבחוש לבלילה אחידה.

2. לצקת את הבלילה לתבנית משומנת, חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים מעט לחים.

3. לצנן ולחתוך לריבועים.

2651 צפיות 100 צפיות היום

 היה מתאים לי עכשיו…

גולשים מכינים וממליצים:

אפרת : הי ניקי, הכנתי ויצא מושששלם, רציתי להקפיא, אבל לא נשאר לי מה.
אני רצה להכין עוד, הפעם בכמות כפולה כמובן…

אביטל : ניקי אין עליך ממש כל מתכון מנצח. יצא פשוט טעים מאוד ואני החלפתי את הקמח הלבן בקמח מלא .שני : "הכנתי את הבראוניז האלה לאיזו מסיבה שהייתי בא ולא הפסיקו להחמיא!! יש לציין שאני ממש לא הרבה במטבח והייתי קצת בלחץ שאני צריכה להכין משהו ואין לי המון ניסיון אבל אמרתי לעצמי 'נסמוך על ניקי, בטוח יצא טוב'
תודה רבה על הכל!"

תגובות

186 תגובות ב "בראוניז"

  הרשם  
עדכן

האם יש אפשרות לשדרג ולהוסיף אגוזים חתוכים גס לבלילה?

ניקי יקרה! יש לי שאלה: אני רוצה להכין מגש בראוניז שחור לבן כמו לוח דמקה, בהעתקה בוטה מהאינסטרגם שלך 🙂 חשבתי על הבראוניז האלה, ובתור לבן – את הבראוניז שוקולד-גבינה שלך. השאלה שלי היא לגבי הגובה והתבנית – אני רוצה שהם יצאו פחות או יותר באותו גובה, באיזו תבנית לאפות אותם? הכמויות שונות לפי מה שהבנתי. תודה רבה!

היי ניקי
כמה שמן לשים במקום החמאה?
תודה רבה

מעולה!!!!! הכנתי לבעלי שחולה על שוקולד, ואמר שהייתי זוכה במסטאר שף אם הייתי מתחרה :)…תודה לך ניקי!

1 3 4 5