עוגת שוקולית קפה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולית קפה

עוגת שוקולית קפה

אני קוראת לעוגות אינגליש קייק "עוגות פס" אני אוהבת להקפיא אותן ככה תמיד יש לי עוגה בשעת הצורך אם מפתיעים אורחים או שלילדים מתחשק משהו טעים. אני בדרך כלל אופה בלילה חלק הולך להקפאה וחלק לא נשאר הרבה זמן 🙂 הפעם הלכתי על שוקולית בטעם קפה, שילוב מעולה יצא אחלה.

אינגליש קייק

מרכיבים:

שתי ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
2 כפות שוקולית
שמנת מתוקה
כף השחר
כפית נס קפה
כוס קמח תופח

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר כשתי דקות להוסיף את שאר המצרכים בסוף את הקמח.

2. לאפות ב 180 מעלות כ 30 דקות.

העוגה השנייה זאת עוגת אגוזים למה להכין אחת אם אפשר להכין שתי עוגות ?

1279 צפיות 21 צפיות היום

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

חן : "יו ניקי.. את לא מבינה…
עשיתי את העוגה לכבוד שבת… בנס פשוט בנס יצאו לי 2 פסים… כי הפס הראשון התחסל כמעט כולו לפני שבת…כולם רצו "רק" לטעום קצת ועוד קצת ועוד קצת… והעוגת אגוזים מכאן בתנור עכשיו… יוו אין על המתכונים שלך אין אין אין!"

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

עוגה מהממת!
באמצע ההכנה קלטתי שאינלי שוקולד אז שמתי כף ממרח תמרים.
למרות זאת יצאה עסיסית וטעימה 🙂

היי ניקי.. אם לאחר 30 דקות העוגה עדיין קצת נוזלית
אפשר להוריד את המעלות כדי שלא תישרף מלמעלה ולתת לה עוד זמן בתנור?

היי ניקי שבת שלום אתמול עשיתי את העוגה לפי ההוראות והיא פשוט נזלה לי היא כביכול כשהוצאתי אותה מהתנור הייתה אפויה בדקתי עם קיסם מה נראה לך הסיבה?

ניקי יקרה!!
קודם כול כמו תמיד תודה על מתכונים מעולים!
העוגה נראית ממש טוב אפשר להכניס לוטוס במקום השחר?

המתכונים שלך מצילים אותי כל פעם מחדש!

שמתי בתבנית אינגליש אחת וזה נזל לי בתנור. רעיון למה?

אחלה עוגה טעימה מאוד. תודה רבה

אחלה עוגה להכנה עם הילדים! הכנתי אתמול עם בני, עם שינויים קלים- במקום כוס שמנת מתוקה שמתי 3/4 כוס שמנת ועוד רבע כוס חלב. את רבע הכוס שנותרה מהשמנת המסתי עם חצי חבילת שוקולד מריר וכף דבש וציפיתי את העוגה. יצא מושלם! תודה לך על מתכונים טעימים וקלים, אני מכינה המון דברים מהאתר.

ניקי

אם רוצים את העוגה פרווה

אפשר כוס מיץ תפוזים במקום שמנת מתוקה?
או לחילופין שמנת צימחית?

אין עלייך ואין על האתר שלך

תודה על המתכונים,כיף גדול.
האם המתכון הוא לתבנית אינגליש קייק אחת?

ניקי יקרה,
נכנסתי לספר שהכנו אני והבן שלי את העוגה הזו לשבת והיא יצאה נהדרת!! היא רכה, נימוחה ומתוקה בדיוק במינון הנכון ובהחלט תיכנס לקטגורית עוגות הבית
תודה ושבוע טוב

היי ניקי, אני מאוד נהנית מהמתכונים שלך! אוכל מקורי מחומרים שיש בדר"כ בכל בית.
לגבי הקצפת הביצים – את מתכוונת שצריך להפריד ביצים ולהקציף החלבונים עם סוכר? או שאין צורך להפריד הביצים? תודה

היי ניקי, מפאת הזמן שאין לי לצאת לקנות שמנת, או מיץ תפוזים אפשרי להחליף בחלב?
ואם כן, כמה כוסות?

תודה ושנה טובה 🙂

היי,ניקי
בעוגת שוקולית- קפה,החלפתי את השמנת במיץ תפוזים ואת שוקולד השחר החלבי לסירופ שוקולד פרווה….טעים מאוד!!
המתכונים שלך מדויקים והתמונות – בדיוק!!
כזה ראה וקדש!!!
תודה רבה

דקלה גרינשטיין

היי ניקי. להקציף עם מיקסר או שאפשר ידני? ואחרי שמוסיפים את שאר החומרים? לערבל או פשוט לערבב? תודה רבה

היי ניקי. תודה על המתכונים שתמיד מצליחים!
במה ציפית את העוגה? יש לך המלצה לצפות אותה במשהו מעניין? תודה