בראוניז עם נקטרינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז עם נקטרינות

בראוניז עם נקטרינות

אני אוהבת את הקוביות הקטנות השוקולדיות ועוד איך שוקולדיות כשכל ביס השוקולד מורגש כמו זריקת שוקולד ישר לפה. ההתלבטות היחידה זה האם כדאי להתחיל לאכול  כי אחד לא מספיק והדרך די קצרה לקובייה השנייה ולא אמרתי כלום על השלישית. הפעם הוספתי פנימה את הפרי הנפלא נקטרינות שהתמזג לתוך השוקולד. איזה ביס טעיםםםם.

תבנית : 20X30

מרכיבים:

100 ג' שוקולד מריר
100 ג' שוקולד חלב
100 ג' חמאה
200 ג' סוכר ׁ(כוס)
3 ביצים
140 ג' קמח (כוס)
3 נקטרינות חתוכות לקוביות קטנות

פירורים:
25 ג' חמאה
1/3 כוס קמח
כף סוכר

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2 . להמיס את השוקולד והחמאה להוסיף סוכר לערבב, להוסיף את הביצים ובסוף את הקמח, קצת קשה לערבב לא להתרגש.

3. לפזר את הנקטרינות מעל העיסה להכניס לתנור ולאפות כ 20 בינתיים לעבד את מצרכי הבצק לפירורים ואחרי 20 דקות אפייה של הבראוניז לפזר מעל את פירורי הבצק.

4. לאפות עד שהבראוניז מוכנים, בודקים את זה עם קיסם שאמור לצאת עם פירורים לחים והפירורים מזהיבים.

*5. לקרר ולחתוך לקוביות.

2009 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז עם נקטרינות

בראוניז עם נקטרינות

בראוניז עם נקטרינות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

30 תגובות

אניטה

היי ניקי!
יש לי בבית שוקולית שאני רוצה לסיים. יש לך רעיון למתכון שמשלב נקטרינות ושוקולית? אני יכולה להמיר את השוקולד פה בשוקולית?
תודה!

השב
רות

מעולה וקל!! מכינה את הבראוניז פעם שניה השבוע…
תודה רבה!

השב
אילת

האם את הסוכר הביצים והקמח להוסיף לשוקולד והחמאה תוך כדי ההמסה שזה על הגז? או לאחר שנמס ומחוץ לגז?
וגם…את הפירורים אפשר להכין ביד ? או חייבים במיקסר ? ואני מבינה שהחמאה צריכה להיות קרה ?
תודה לך מראש

השב
niki

תורידי מהגז ואחר כך תוסיפי את השאר. את הפירורים תכיני איך שנוח לך העיקר שיהיו פירורים. והחמאה צריכה להיות מומסת, היא לא יכולה להיות קרה תסתכלי על סעיף 1.

השב
יהודית

הי ניקי,
לעבד את החמאה. קמח וסוכר-האם לפורר בסיר ?
תודה

השב
niki

כן חלק הראשון, לא הבנתי את החלק השני "לפורר בסיר" ? אני התכוונתי למיקסר בכל אופן.

השב
יהודית ברוך

בוקר טוב ניקי,
מצטערת אם שאלתי לא הובנה.
כשאת כותבת "לעבד חמאה, סוכר וקמח", האם את מתכוונת:
בסיר תחת כיריים דלוקות
ערבוב ידני
ערבוב במיקסר.
תודה

השב
שרה

היי ניקי,
באיזו תבנית אופים את הבראוניז?
האם את הסוכר ביצים וקמח מערבבים עם השוקולד והחמאה במיקסר או עם כף?
תודה רבה.
שבת שלום.
שרה

השב