עוגת פאי שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת פאי שוקולד

עוגת פאי שוקולד

טעים ואני אומרת הפאי שוקולד הזה טעים ביותר תנסו ולא תפסיקו להכין אותו. בצק פריך עם שוקולד כל ביס עושה חשק לעוד ביס. להכין להנות ולהתאהב.

תבנית 24

מרכיבים:

200 ג' קמח (כוס וחצי פחות כף)
150 ג' חמאה קרה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
ביצה

שכבת השוקולד:
3 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
100 ג' שוקולד מריר
100 ג' שוקולד חלב
חצי כוס קמח + כף נוספת

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לרדד לעלה להעביר לתבנית.

2. לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות את הבצק כ 15 דקות הוא מעט מזהיב ועדיין נותר מעט רך.

3. בינתיים להמיס שוקולד ושמן להוסיף את הסוכר ואת הביצים בבחישה מהירה בסוף להוסיף את הקמח.

4. להעביר את העיסה לבצק ולהחזיר לתנור לעוד כ 20 דקות, לבדוק עם קיסם שהוא יוצא עם פירורים לחים.

*ניתן להקפיא

2608 צפיות 10 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

שי: "סוף הדרך….אין מילים!!!!"

יונת : "מושלם, מפנק וקל להכנה!!! נפלא לאוהבי השוקולד!!!"

מירב : " העוגה עכשיו יצאה מהתנור וכבר נזללת…פשוט מעולה!!"

תגובות

132 תגובות ב "עוגת פאי שוקולד"

  הרשם  
עדכן

אני רוצה להכין את העוגה הזו בתבנית מלבנית 20/30
האם הכמות מתאימה?

היי ניקי,
אם אני מכינה היום בשביל שבת בבוקר-האם עדיף לשמור במקרר או במקפיא?
תודה רבה!

שלום ניקי
תתחדשי על האתר והעיצוב החדש.
אני חייבת לומר לך שאני עוקבת אחריך כבר שנים ומשתמשת המון באתר שלך אך העניין עם הפרסומות נהיה פשוט בלתי נסבל. לא ניתן לעבור עמוד מבלי שתקפוץ פרסומת מציקה על כל המסך עם איקס קטן. אי אפשר לבשל ככה וזה ממש חבל. האתר פשוט לא נוח לשימוש. בבקשה ממך נסי להתחשב.
מקווה שאת מבינה
תודה

אה והאם אפשר להחליף רק את השוקולד המריר בצימקאו?

היי ניקי, המתכונים שלך מדהימים אחד אחד. תמיד אני מוצאת משהו להכין ובהצלחה רבה!! כולנו בבית נהנים !!
תודה רבה על ההשקעה במתכונים ובאתר בכלל עבור הגולשים. השם יברך אותך !!
שאלה לגבי הפאי, האם הבצק אמור להיות פירורי? כי כרגע הוא די שומני ורך..

היי ניקי,
יש לי רק 100 גרם חמאה.. כמה נורא זה?

הי ניקי, הכנתי את הבצק והידקתי לתבנית הפאי.
שמתי בתנור, ואחרי כמה דקות של אפייה – כל הדפנות פשוט "נמסו" והבצק נשאר רק בתחתית, ולא בדפנות. האם ככה זה אמור להיות…? אני רואה גם בתמונות שבאמת אין בצק מסביב אלא רק בתחתית.
והאם יש דרך לתקן עכשיו? העוגה עדיין בתנור…

1 6 7 8