עוגת פאי שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת פאי שוקולד

עוגת פאי שוקולד

טעים ואני אומרת הפאי שוקולד הזה טעים ביותר תנסו ולא תפסיקו להכין אותו. בצק פריך עם שוקולד כל ביס עושה חשק לעוד ביס. להכין להנות ולהתאהב.

תבנית 24

מרכיבים:

200 ג' קמח (כוס וחצי פחות כף)
150 ג' חמאה קרה
100 ג' סוכר (חצי כוס)
ביצה

שכבת השוקולד:
3 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
100 ג' שוקולד מריר
100 ג' שוקולד חלב
חצי כוס קמח + כף נוספת

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לרדד לעלה להעביר לתבנית.

2. לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות את הבצק כ 15 דקות הוא מעט מזהיב ועדיין נותר מעט רך.

3. בינתיים להמיס שוקולד ושמן להוסיף את הסוכר ואת הביצים בבחישה מהירה בסוף להוסיף את הקמח.

4. להעביר את העיסה לבצק ולהחזיר לתנור לעוד כ 20 דקות, לבדוק עם קיסם שהוא יוצא עם פירורים לחים.

*ניתן להקפיא

6602 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שי: "סוף הדרך….אין מילים!!!!"

יונת : "מושלם, מפנק וקל להכנה!!! נפלא לאוהבי השוקולד!!!"

מירב : " העוגה עכשיו יצאה מהתנור וכבר נזללת…פשוט מעולה!!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

139 תגובות

טל

הי ניקי יש לך עוד מתכון באתר של פאי שוקולד אפוי שהכנתי כמה פעמים ויצא מעולה, רציתי להכין אותו היום אבל אני רואה שאין לי שמנת מתוקה ובמתכון הזה אין שמנת אז אני מתלבטת אם לנסות אותו-האם יש הבדל משמעותי בתוצאה בין 2 המתכונים?
תודה

השב
ליאתי

הכנתי את העוגה לכבוד יום ההולדת של בני הגדול ויצא מצויין !! קיבלתי מחמאות והכי חשוב, טעים לבן שלי למשפחה ולי ממש. תודה ניקי

השב