מילקי שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מילקי שוקולד

מילקי שוקולד

צריך להתפנק עם איזה קינוח טוב בחג ואיזה קינוח קלאסי וכזה כיפי. כוסיות קטנות עם שוקולד טעים מעל קצפת והכל מוגש ביחד, רק לחשוב על הביס הטעים וללכת למטבח להכין.

19 יחידות

מרכיבים:

חצי כוס שמנת מתוקה
כוס ושלושת רבעי כוס חלב
3 כפות סוכר
2 כפות ממרח השחר העולה
100 ג' שוקולד חלב
50 ג' שוקולד מריר
2 כפות קורנפלור

לקצפת:

כוס וחצי שמנת מתוקה
2 כפות שטוחות אינסטנט וניל
2 כפות סוכר

לעיטור:
50 ג' שוקולד מריר

הכנות:

1. לחמם במחבת את השמנת המתוקה, כוס חלב והסוכר, לערבב בקערה את החלב שנותר ואת הקורנפלור עד שכל הקורנפלור נמס לגמרי ואז להוסיף אותו למחבת, לערבב כל הזמן עד שמתחיל להסמיך ואז להוריד מהאש.

2. להוסיף את השחר העולה ולערבב, לשבור את השוקולד לקוביות ולערבב עד שכל העיסה אחידה.

3. לחלק לכוסיות ולמלא עד 3/4 גובה, לקרר כ 20 דקות.

4. להקציף שמנת אינסטנט וסוכר לקצפת חזקה, למלא שקית זילוף ולהזליף על השוקולד.

5. לגרד את השוקולד ולפזר על כל קצפת.

הערות:

ניתן להקפיא.

12206 צפיות 85 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מילקי שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : "יצא מושלם. פשוט תודה. כל מילה מיותרת."

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

36 תגובות

דגנית

שבוע טוב.
נכנסתי לכתוב לך שיצא מצויין ומפנק.
תודה רבה על כל המתכונים שלך, תמיד החומרים זמינים בבית, תמיד ההוראות ברורות ומדויקות.
תמיד יוצא טעים.
עוד לא עשיתי מתכון שלך שלא יצא מוצלח.
תבורכי!

השב
שרית

הי ניקי, תודה על האתר המהמם- לא מפסיקה להיעזר!
אני מכינה את המילקי לקינוח, מה יכול להתאים ליד זה? בא לי עוד משהו..

השב
יערה

היי ניקי, השוקולד יימס אחרי שאוריד מהאש? או שאשאיר על האש ואוסיף תוך כדי?

השב
יעל

שמתי את השינוי בכוסות במקרר לקירור לפני הקצפת ואז אני מגלה ששכחתי לשים את השוקולד המריר. עד כמה זה נורא?

השב