סורבה תותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סורבה תותים

סורבה תותים

סורבה תותים,  קינוח קפוא למחצה טעים תארו לכם ביום חם לשתות את זה ולהרגיש הכי טוב בעולם, טעים יאם! התותים עדיין באיזור….

מרכיבים:

חצי קילו תותים
200 ג' סוכר (כוס)
שתיים וחצי כוסות מים
מיץ מחצי לימון

הכנות:

1. לטחון את התותים לבשל את המים, סוכר ולימון  במשך כמה דקות' לערבב את הסירופ והתותים להעביר לכלי סגור ולהקפיא.

2. אחת לכמה זמן לגשת ולשקשק את הכלי לנער היטב בקיצור לערבב טוב כך במשך כמה שעות, לא לתת לזה לקפוא.

3. להגיש ישר מהקפאה ביום חם הטעם משגע. לעטר בעלי נענע ולהרגיש הכי טוב בעולם.

הערות:
כמות הסוכר תלויה במתיקות התותים אז להוסיף או להוריד לפי הטעם.

2280 צפיות 14 צפיות היום

תגובות

31 תגובות ב "סורבה תותים"

  הרשם  
עדכן

שלום ניקי!
1. באיזה שלב מעבירים לכוסיות?
2. האם אפשר להכין יום או יומיים קודם? אם כן, כמה זמן לפני ההגשה להוציא מהפריזר שיפשיר?

איך עושים סורבה לימון?

הי ניקי,
האם אפשר לעשות את המתכון עם פירות יער קפואים?
או אולי יש לך רעיון מה לעשות איתם למנה אחרונה ?
תודה !

יצא כמו קרחון. כול כך קשה הקרחת אי אפשר לנגוס בו. למה

שלום ניקי!
יש לי תותים קפואים, ואני מחפשת מתכון לגלידה פרווה, יותר בכיוון של ארטיק – להכין בתוך תבנית סיליקון בצורת שושנים, לתקוע מקל ולהקפיא ואז שיצא קרטיב תותים.
המתכון הזה יתאים? ואם לא יש לך רעיון למתכון?
אשמח לתשובה בהקדם:-)
אלפי תודות!!

שאלונת…
רשום לטחון את התותים לבשל את המים… איזה מים?
הכוונה לתערובת הטחונה?

היי ניקי, כמה זמן לוקח לזה להיות מוכן ? 6-7 שעות יספיקו?

אפשרי עם קיווי? אם כן כמה?

הי ניקי !!
אפשר לתת לזה להקפיא ואז להכניס לבלנדר לפני ההגשה?

היי ניקי
האם אפשר להכין עם מלון?(אין תותים ) תודה ויום טוב

היי ניקי, שוב אני לקראת אירוע וכמובן נכנסת מיד לכאן לחפש מתכונים…
כמה פעמים צריך לחזור על תהליך הערבוב בהקפאה?
ואחרי שעושים את זה אפר להשאיר בהקפאה ולהשתמש אחרי כמה ימים?

הי ניקי,
עם אלו פירות נוספים ניתן לעשות סורבה?
תותים אין כרגע ואבטיח לא תמיד יוצא מתוק…
תודה על תשובתך.

תודה!ינוסה השבוע..

נראה מדהים!רק הבעיה היא שאין לי מאיפה להשיג עכשיו תותים,איזה פרי יכול לבא כתחליף?אפשר אבטיח או אננס בקופסת שימורים?

היי ניקי מקסימה (בדיוק חיפשתי מתכון לסורבה תות ואז המייל הגיע…). רציתי לשאול לכמה מתכון (בערך) הסורבה מספיק?