מוס מתוק אישי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

הכנות:

או מה עושים כשנשארים חלבונים ולא יודעים מה לעשות איתם ?

מוס מתוק אישי

מספר מנות: 10 כוסות הגשה

מצרכים:

2 שמנת מתוקה להקצפה
4 חלבונים
כף סוכר
100 ג' סוכר (חצי כוס)
שוקולד מגורד
גליליות



אופן ההכנה:

1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, להקציף שמנת וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את הקצפת לקצף.

2. למלא כוסות הגשה ומעל לפזר שוקולד מגורד, לפני ההגשה לנעוץ גלילית בתוך כל כוס.

5165 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

11 תגובות

שם

הי ניקי, צהרים טובים 🙂
סליחה מראש על השאלה ..
תהיתי, האם לדעתך כדאי לשמור במקרר (חצי) לאחר ההכנה ליום אחרי, או האם עדיף להכין חצי כמות כל פעם..?
אנחנו ארבעה ואין לי שכנים או חברים להזמין למוס.. (נורבגיה זה מקום מאוד בודד..)

השב
ניקי

היי מיה מה שלומך ? (למה סליחה ?)
את תמיד יכולה להקפיא ולהפשיר מתי שמתחשק לכם לאכול.
ואם זה בסך הכל יום אחד את יכולה לשמור במקרר או גם להקפיא זה בסדר עוד אפשרות להכין חצי כמות.

השב