מוס מתוק אישי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

הכנות:

או מה עושים כשנשארים חלבונים ולא יודעים מה לעשות איתם ?

מוס מתוק אישי

מספר מנות: 10 כוסות הגשה

מצרכים:

2 שמנת מתוקה להקצפה
4 חלבונים
כף סוכר
100 ג' סוכר (חצי כוס)
שוקולד מגורד
גליליות



אופן ההכנה:

1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, להקציף שמנת וכף סוכר לקצפת יציבה ולקפל את הקצפת לקצף.

2. למלא כוסות הגשה ומעל לפזר שוקולד מגורד, לפני ההגשה לנעוץ גלילית בתוך כל כוס.

2933 צפיות 18 צפיות היום

תגובות

11 תגובות ב "מוס מתוק אישי"

  הרשם  
עדכן

תודה רבה

היי ניקי, הולך גם עם שמנת צמחית?

חג שמח
ניקי היקרה ומשפחתה

הי ניקי, צהרים טובים 🙂
סליחה מראש על השאלה ..
תהיתי, האם לדעתך כדאי לשמור במקרר (חצי) לאחר ההכנה ליום אחרי, או האם עדיף להכין חצי כמות כל פעם..?
אנחנו ארבעה ואין לי שכנים או חברים להזמין למוס.. (נורבגיה זה מקום מאוד בודד..)

האם ניתן להכין חצי מהכמות?
10 מנות יצא כמות גדולה

שומרים את זה במקרר או במקפיא?