בראוניז עם קראמבל אגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז עם קראמבל אגוזים

בראוניז עם קראמבל אגוזים

מתה על בראוניז זאת אחת העוגות שאני הכי אוהבת להכין. חלק מהעניין שזה לא מצריך הקצפות והכל מעורבב בקערה אחת מה שעושה את החיים  מאוד קלים. בכלום עבודה עושים עוגה מעולה.

מרכיבים:

200 ג' שוקולד מריר
50 ג' שוקולד חלב
120 ג' חמאה
4 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
קורט מלח
2 כפות אגוזי מלך גרוסים
140 ג' קמח רגיל (כוס)

קראמבל אגוזים:
50 ג' חמאה
80 ג' קמח
2 כפות אגוזים גרוסים
2 כפות סוכר

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה, להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף ביצה אחר ביצה ולערבב טוב אחרי הוספת כל ביצה. להוסיף את שאר המצרכים.

2. לשמן תבנית, לחמם תנור ל  180 מעלות ולאפות כ 10 דקות.

3. בינתיים לעבד את המצרכים לבצק פירורים, לפזר מעל הבראוניז ולהחזיר לתנור עד שקיסם שהפירורים זהובים והקיסם יוצא עם פירורים לחים.

4. לקרר ולחתוך לקוביות.

1618 צפיות 78 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

ורד : " הכנתי עם קמח קוסמין מלא ופקאן במקום אגוזי מלך,
יצאה עכשיו מהתנור פשוט מדהימה מושלמת
אין מילים ניקי את תותחית
אני רק מקווה שלא ייגמר לך הכוח להעלות מתכונים ולמלא את הבתים של כולנו בריחות ואוכל מעולים וגאוניים בפשטותם. ודרך אגב הכנתי עם מחמאה גם את הבראניז וגם את הפירורים."

חני : "הכנתי היום את המתכון שלך (שאגב פשוט מאוד)
ויצא סוף הדרך!! הכל נגמר!! וחילקתי את הקישור לכל דורש.. תודה רבה!! אין עלייך!"

רותם : "עוגה מדהימה!!!
הכנתי עכשיו ויצא פצצה.
אוהב את המתכונים שלך "

תגובות

9 תגובות ב "בראוניז עם קראמבל אגוזים"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,

אפשר להכין את הקרמבל ללא אגוזים ?

היי ניקי באיזו תבנית להשתמש?

עוגה מדהימה!!!
הכנתי עכשיו ויצא פצצה.
אוהב את המתכונים שלך 🙂

הייניקי תודה רבה על המתכון. אני מכינה עכשיו את העוגה והבלילה ממש קשה. כך זה אמור להיות? אשמח לתגובה מהירה צריכה למחר בבוקר. אלפי תודות

למה אין לי את הרכיבים בכל המתכונים שלך???