סינרול קינמון פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סינרול קינמון פרווה

סינרול קינמון פרווה, טעם הקינמון פשוט נפלא ואיזה כיף לאכול את השבלולים הטעימים האלה. לאכול ולהתמכר השבלולים מושלמים והם פרווה.

מרכיבים:

550 ג' קמח (חצי קילו + 5 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
2 כפות דבש
2 כפות סוכר
כפית שטוחה מלח
2 חלמונים
חצי כוס שמן
3/4 כוס מים פושרים

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים

מילוי:
100 ג' מחמאה
חצי כוס סוכר חום
כף קינמון

ביצה טרופה

הכנות:

1. לשים במיקסר את מצרכי הבצק ולעבד לבצק חלק וגמיש.

2. לשמן קערה ולהניח את הבצק, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד למלבן להבריש במחמאה, לערבב סוכר וקינמון ולפזר מעל.
לגלגל את המלבן לרולדה ולחתוך לשבלולים, לסדר אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 20 דקות או שמכפיל את הנפח.

4. להבריש בביצה, חום של 180 מעלות בסביבות 20 דקות או עד שהסינרולים מזהיבים ויפים.

5. לקראת סוף האפייה של הסינרול לבשל את מצרכי הסירופ כמה דקות ולהבריש בנדיבות את הסינרול כשהם יוצאים מהתנור.

7727 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיה : "יצא מושלם!!!"

דנה : "הכנתי לשבת יצא מדהים נאמץ את האפליקציה להכל תודה וישר כוח על המתכונים."

אורית : "ואו ניקי!! איזה טעים זה יצא!!! את מדהימה!!
הכנתי היום, והיה תענוג!! מתכון קל וטעים כ"כ!
בכלל, אני נהנית בכל פעם מחדש מהאתר שלך, גדוש דברים נפלאים!
עושה חשק להיות במטבח (:"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

83 תגובות

ניקי ב

תבדקי כמויות כוס = 240 מ"ל דבר נוסף אולי העיבוד לא היה טוב ונמרץ.

השב
ניקי ב

להחליף את הביצה זה לא מחליף אבל אם את רוצה תמרחי במקום.

השב