סינרול קינמון פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סינרול קינמון פרווה

סינרול קינמון פרווה, טעם הקינמון פשוט נפלא ואיזה כיף לאכול את השבלולים הטעימים האלה. לאכול ולהתמכר השבלולים מושלמים והם פרווה.

מרכיבים:

550 ג' קמח (חצי קילו + 5 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
2 כפות דבש
2 כפות סוכר
כפית שטוחה מלח
2 חלמונים
חצי כוס שמן
3/4 כוס מים פושרים

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים

מילוי:
100 ג' מחמאה
חצי כוס סוכר חום
כף קינמון

ביצה טרופה

הכנות:

1. לשים במיקסר את מצרכי הבצק ולעבד לבצק חלק וגמיש.

2. לשמן קערה ולהניח את הבצק, לכסות ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.

3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד למלבן להבריש במחמאה, לערבב סוכר וקינמון ולפזר מעל.
לגלגל את המלבן לרולדה ולחתוך לשבלולים, לסדר אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 20 דקות או שמכפיל את הנפח.

4. להבריש בביצה, חום של 180 מעלות בסביבות 20 דקות או עד שהסינרולים מזהיבים ויפים.

5. לקראת סוף האפייה של הסינרול לבשל את מצרכי הסירופ כמה דקות ולהבריש בנדיבות את הסינרול כשהם יוצאים מהתנור.

4645 צפיות 49 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

מיה : "יצא מושלם!!!"

דנה : "הכנתי לשבת יצא מדהים נאמץ את האפליקציה להכל תודה וישר כוח על המתכונים."

אורית : "ואו ניקי!! איזה טעים זה יצא!!! את מדהימה!!
הכנתי היום, והיה תענוג!! מתכון קל וטעים כ"כ!
בכלל, אני נהנית בכל פעם מחדש מהאתר שלך, גדוש דברים נפלאים!
עושה חשק להיות במטבח (:"

תגובות

74 תגובות ב "סינרול קינמון פרווה"

  הרשם  
עדכן

תודה על התשובה המהירה הכוונה שלי היתה לקוביית שמרים גם צריך 25 ג'?

ניקי האם אפשר מרגרינה רגילה? ואם אני משתמשת בשמרים טריים כמה צריך?

היי ניקי!
התחלתי להכין את הבצק ופתאום גיליתי שאין לי דבש. יש תחליף כלשהו? סילאן יכול לעשות את העבודה?
תודה

הכנתי את אותו בצק גם חלבי על בסיס חלב וחמאה וגם פרווה על בסיס מחמאה יצא לי פשוט מדהים, אני ממש אוהבת לעבוד עם שמרים הכי מצליח

ניקי תודה הכנתי את העוגת
שמרים מאוד טעים אבל חבל יצא לי רק עוגה אחת

1 3 4 5