עוגת קוקוס וניל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
.עוגת קוקוס וניל

עוגת קוקוס וניל

זאת לא שבת בלי עוגה, אצלי מרגישים את השבת שמריחים את העוגה נאפת בתנור וכל רגע שואלים "אמא מתי העוגה מוכנה ? סבלנות עוד מעט היא יוצאת מהתנור,
אבל זה מה שאמרת לפני חמש דקות " אומר לי הפספוס הקטן. "סבלנות מתוק עוד טיפה, בשביל עוגה טובה צריכים סבלנות" והולכת לשחק איתו להסיח את דעתו עוד קצת מהעוגה. אותו גם אני חסרת סבלנות . יש משפט שמנחה אותי בחיים "דברים טובים מגיעים למי שיש סבלנות" בשביל העוגה הזאת שווה לחכות…

זמן הכנה: כ – 50 דקות

מרכיבים:

3 ביצים
300 ג` סוכר (כוס וחצי)
250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא)
90 ג` קוקוס (כוס)
2 כפות אינסטנט וניל
3/4 כוס שמן
280 ג` קמח תופח (2 כוסות)

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר. להוסיף את המצרכים "הרטובים" להוסיף את "היבשים"

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות 50 דקות.

5702 צפיות 22 צפיות היום

עוגת קוקוס ונילעוגת קוקוס וניל

גולשים מכינים וממליצים:

נטלי : "ניקי רציתי להגיד לך שאת מדהימה…והאתר שלך פשוט מושלם אני מכורה! נכנסת לפחות 5 פעמים ביום לאפליקצייה אני חובבת מטבח .. וטובה בזה וכל מתכון שלך יותר טוב מהקודם לו … אשרייך על הסבלנות והמתכונים המושלים תבורכי…."

הודיה 🙂 : הכנתי את העוגה ברוך ד׳ יצאה מושלמת! תודה רבה ניקי
ביום שישי הכנתי את הלחמניות שלך לא עדכנתי אותך אבל יצאו לחמניות מהממות ממש אהבו.. גם מאפינס וניל תות ועוד ועוד.. בכל הזדמנות אני מזכירה אותך ואת המתכונים שתמיד מצליחים, על התשובות המהירות והסובלנות שלך לכולם.. כן ירבו כמותך ניקושש;-)

יהודית : הכנתי, בתור מישהי שאוהבת לאפות ואופה , יכולה להמליץ בחום על העוגה , הכנתי בפעם הראשונה ויצאה מאוד טעימה ונימוחה.

ליהי : עוגה מדהימה! כבר הכנתי אותה כמה וכמה פעמים – והיא תמיד מצליחה. המרקם מושלם והטעם משגע… כ"כ אוהבת את המתכונים שלך!

תגובות

283 תגובות ב "עוגת קוקוס וניל"

  הרשם  
עדכן

עוגה טעימה מאוד וכמו שכתבת היא אכן מפיצה ריח משגע.תודה ניקי

שבוע טוב ניקי….
אפשר להכין את העוגה עם 2 ביצים L? או חצי מכמות הבלילה?
תודהההה

היי ניקי,
אני חייבת לציין שהמתכונים שלך אליפות!!
תודה לך
בשביל שהעוגה תצא פרווה, האם ניתן לשים שמנת צמחית?

היי ניקי,
אני רוצה להחליף את השמנת מתוקה לתפוזים.. השאלה שלי היא מה כמות המיץ תפוזים שאני צריכה לשים?
תודה רבה
שבת שלום:)

עוגה קלה להכנה , יוצאת ברוך ה' ממש טעימה , מאוד ממליצה. (:

הי ניקי, אני מאוד אוהבת את האתר שלך ואת המתכונים הידידותיים למשתמש.. הכל יוצא פשוט מושלם.
אני רוצה להכין את העוגה הזו, האם כשאת כותבת שצריך להקציף את הביצים עם הסוכר, הכוונה היא להקצפה בנפרד של החלבונים? או שהכל ביחד?
תודה

ניקי אפשר לשים במקום השמנת מתוקה מיץ תפוזים? ואם כן אז כמה? ושוקולד צ'יפס אפשר להוסיף ואם כן אז כמה??