עוגת שוקולד מעולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד מעולה

עוגת שוקולד מעולה

עוגת שוקולד מפנקת ושוקולדית,, הכנתי את העוגה ליום הולדת של הילד שלי וכמה מחמאות קיבלתי עליה, איזה כיף שאנשים נהנים מעוגה שהכנתי, היא כל כך טעימה שהילדים מחסלים אותה בכיף העוגה מומלצת בחום, אחד המתכונים הכי טובים לעוגת שוקולד שהכנתי.

שתי תבניות בינונית חד פעמית A4

מרכיבים:

5 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
3/4 כוס שמן
כוס אבקת שוקולית
250 מ"ל שמנת מתוקה
2 כפיות תמצית וניל
300 ג' קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)

קרם למילוי:
250 מ"ל שמנת מתוקה
כוס חלב
4 כפות אבקת אינסטנט וניל

קרם שוקולד:
250 מ"ל שמנת מתוקה
200 ג' שוקולד מריר

קרם לפרחים:
250 מ"ל שמנת מתוקה
כף אבקת אינסטנט וניל
כף סוכר

סוכריות צבעוניות

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. להקציף ביצים וסוכר כשלוש דקות, להנמיך מהירות ולהוסיף את הנוזלים.

3. להוסיף, את המצרכים היבשים ולהקציף במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

4. לחלק את הבלילה לחצי, עכשיו יש לנו שתי בלילות.

5. להעביר בלילה אחת לתבנית הבינונית לשטח באופן שווה ולהכניס לתנור. לאפות כ 20 דקות או שהעוגה יציבה וקיסם יוצא נקי, לצנן לגמרי. בינתיים להכין גם את החלק השני, כדאי להכין מראש שתי תבניות בינוניות.

6. להוציא את הבסיסים מהתבנית, ניתן לקרוע את התבנית וזה יוצא בקלות.
לשים במיקסר את השמנת, אינסטנט וחלב ולהקציף לקרם יציב, לשטח את הקרם על בסיס העוגה באופן שווה.
להניח מעל את החלק השני של העוגה ולהדק מעט, להקפיא לחצי שעה.

7. להמיס שוקולד ושמנת לקרם חלק במיקרו לצקת על העוגה ולצפות מכל הכיוונים, לצנן כ 15 דקות.

8. להקציף במיקסר שמנת כף אינסטנט + כף סוכר לקצף יציב ולהזליף על העוגה פרחים.

9. לקשט עם סוכריות או מה שרוצים.

25474 צפיות 119 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד מעולהעוגת שוקולד מעולהעוגת שוקולד מעולה

גולשים מכינים וממליצים:

גיתה : "ניקי יקרה
וואו. האמת שחשבתי שכבר יש לי מתכון מושלם לעוגת שוקולד, סתם היה בא לי שינוי ליומולדת של הנסיכה אז הלכתי על המתכון הזה של עוגת שוקולד מעולה. מה אגיד ומה אומר? כשמה כן היא. עולה על המתכון שלי בהרבה. בדיוק כמו שהבטחת – רכה ושוקולדית. והאורחים, ובראשם האיש שלצדי, לא הפסיקו להלל."

מאי : "הכנתי את העוגה ליום הולדת שנה של הבת שלי והיא פשוט התחסלה בשנייה. קיבלתי אינסוף מחמאות על כמה שהיא עסיסית וטעימה. כל פעם שאני מכינה משהו שלך, תמיד מבקשים ממני את המתכון"

טל : "עוגה מושלמת!!!!אוורירית וטעימה!!!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

103 תגובות

איה

היי ניקי,
תודה על כל המתכונים הכל פעם הצלחה,
האם בעוגה הזו צריך "להרטיב" את הבסיסים עם איזה סירופ שלא יהיה יבש?
או שהיא יוצאת גם ככה עסיסית?

השב
רוזלי

מה אפשר לשים במקום שוקולית?והאם אפשר להכין את העוגה שתהיי פרווה. אם כן במה אפשר להמיר חלב, וכדומה?

השב
רחל

היי ניקי,
תודה על האתר המדהים!!
אפשר להכין את העוגה בתבנית עגולה קוטר 26 ולחתוך באמצע למילוי?
היא תהיה יציבה מספיק לחיתוך?

השב